Jump to content

mealth

Members
  • Antal indlæg

    111
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About mealth

  • Rang
    Advanced Member
  1. Det vil jeg prøve at kigge på. Tak for hjælpen.
  2. Kan godt følge dig, vil bare gerne kunne gøre det så billigt som muligt (imodsætning til alle andre ;) ) Vi har kun boet i huset i 2 år, så det er begrænset hvor meget vi har betalt af på lånene og vil helst herfra uden gæld. Men da vi desværre er gået fra hinanden, skal det også gerne sælges hurtigt...
  3. Er der ikke stadig nogle, som tilbyder fast pris??
  4. Nogen som kan anbefale eller fraråde ejendomsmæglere til salg af hus i Malmö?? Har kigget de gamle tråde igennem (og der er mange), men de er et par år gamle efterhånden, så vil gerne have en 'frisk' opdatering, hvis det er muligt. Det lyder som om mange har haft gode erfaringer med Bodirekt, er det mon stadig tilfældet?? Hvis nogen kan hjælpe med ca priser for mægler ved salg af hus til ca 3.3 sek, så pip endelig.
  5. Når andre forvolder skade på ejendom eller personer eller der er en formodning om at de vil gøre det, så har man ret til at stoppe dem.I nogle tilfælde har man også PLIGT til at gøre noget. Det betyder at man i de fleste tilfælde ikke kan straffes når man har ret til at gøre noget og at man i nogle tilfælde kan straffes for ikke at gøre noget. Det står i den lovbog jeg for nyelig er blevet eksamineret i, så et link kan jeg ikke give.
  6. Nej det er omvendt.. Men det er en lang forklaring så den tager vi ikke her. Så det du siger er, at du hellere vil undgå en konfrontation end at sørge for at han ikke kører andre ned og muligvis slår ihjel.. Det er da ret så trist at høre. Jeg har det lige omvendt. Stop fjolset med alle midler inden han gør mere skade.
  7. Folk gider ikke læse så lange indlæg.. Vil man ignnem med sit budskab er hovedreglen at det skal gøres kort. Jeg har læst de første 3 passager, og jeg kan kun sige at du tager helt fejl. Alle har i følge loven ret til at gribe ind i f.eks sådan en situation som der er beskrevet her i tråden. - o gjo, man har faktisk lov til at lege politimand. Der er ingen grund til at prøve at lyde klog, når man ikke er det. - Eller er der...?
  8. Ja i Hæren lærer man et par ting eller 2 - De fleste af dem er ulovlige.. Ulovligt!? Ja det er der sgu så meget der er efterhånden så det kan jeg egentlig ikke tage mig af. Hvis man kender konsekvensen af det man gør, så handler det vel næppe om at være den skarpeste kniv i skuffen.. Rikke kender selv konsekvensen af at true folk og det samme gør jeg. Men nu skal vi jo lige fanges først, ikke sandt. ;-)
  9. Her i Dk har vi 1000 vis af års erfaring i at klare tingene selv, og det er der betsmt ingen grund til at ændre på. Man skal klare tinegne selv og stå ved det man siger. Ære er noget der mere eller mindre er væk i DK og det skal vi have tilbage, - Præcis som i mange andre lande i syden. Der skal mere handling og mindre snak til. Godt nok ligner Rikke en mand, men hun kan ikke andet end at snakke.
  10. Jamen dog.. en konkret trussel om vold. Det siger jeg ikke nej til. Jeg har sendt dig en PM så vi kan mødes.
  11. Når man møder en der skærer ind foran, så skal man aldrig bremse! Sæt farten en smule op så du bumper ind i tåben. Så er det nemlig ham der vælter rundt og forhåbentlig aldrig kommer til at køre igen. Man skal dog være en smule forsigtig hvis der er uskyldige det kan komme til at gå ud over. Sørg for at ramme fjolset i bagerste venstre side, så kører han ikke længere!
  12. Det er sådan en som dig jeg håber at møde på vejen. Jeg kan næsten ikke vente! :-)
×
×
  • Tilføj...