Jump to content

Rumbi

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Rumbi

  • Rang
    Newbie

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Malmö
  • Interests
    Styrketräning, fiskeri og golf
  1. Rumbi

    Rødvin AKUT

    Har ringet til alle (2 personer :P hehe) de var i sverige allerede de tog åbenbart herover om morgenen for at så opleve noget af sverige nu når de alligevel sku herover... SanneJ Det sku ligefør men det er lige langt nok :p var ellers i skurup tidligere idag og arbejde hehe :D men eller tak da :)
  2. Det er utroligt dårlig mad der har der jo..
  3. Rumbi

    Rødvin AKUT

    Hey jeg ska have et lille selskab i aften for venner og familie og har self glemt at komme i systembolaget så jeg undre om der ikk er en herinde fra som skulle have en flaske rødvin derhjemme som jeg kan købe af jer? er sku lidt på spanden her.. Ved ikk om det imod reglerne eller loven det her men det kan da ikk være så forfærdeligt lige at hjælpe hinanden lidt :)
  4. Hey jeg er lige gået igang med at styrketräne i kockum fritid og er nybegynder. Nogle gange kan det godt blive lidt kedeligt og man kunne godt bruge en til så man kan hjälpe hinanden. Så er der en anden derude der savner en tränings partner og er frisk på at träne i kockum fritid. Det koster 2100 om året (210kr pr. måned) eller 850kr for 3 måneder Jeg er ung dansk fyr på 22 år som fisker, spiller lidt golf og styrketräner og bor lige ved kronprinsen i malmö sammen med min svenske käreste .. ja så ved i lidt om mig
  5. Godt at se jeg ikk var den eneste der sys det noet värre bä hehe.. men tak for foreslagene nu ska jeg på fast food crawl..
  6. Findes der nogle steder i Malmö hvor de kan servere en ordenlig pizza, burger eller en ordenlig kebab for alle steder jeg har været indtil videre har det mildest sagt været noget værre lort. Deres dressinger er altid sindsygt vandede og så oversvømmer de kebaberne med dressing så kødet nærmest er gennemblødt i dressing og det er sku for ulækkert. Og deres brød på burgerne bliver altid vådt så det helt blødt og ulækkert. Så ja nu er jeg sku godt træt af den lave kvalitet på deres fast food herovre.. så er der nogle der kender nogle gode steder ??
×
×
  • Tilføj...