Jump to content

ulmus

Members
 • Content Count

  2,203
 • Joined

 • Last visited

About ulmus

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Almvik, Malmö
 • Interests
  Fotografering, svensk historie
 • displayname
  Judith Ulmus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nej, ikke for alvor, men jeg kan ikke lade være med at kigge en gang i mellem.:)
 2. Ja, ja, Lotte - men da jeg ville tilmelde mig til Gribskov Kommune, fik jeg at vide, at de kunne ikke tilmelde mig, FØR de havde fået besked fra Skatteverket i Malmö. Det tog 1 måned og adskellige rykkere, før det var på plads. Og jeg HAVDE selv mødt op personligt på Skatteverket, inden jeg flyttede over, sååeeehhh............ Og så kan jeg da lige fortælle dig, at jeg er faldet fint til på min nye bopæl, hvor jeg har krondyr gående udenfor døren, og af og til lister en ræv sig forbi, for ikke at tale om alle de smukke rovfugle, som kredser over mit hoved. Fred og ro og idyl - jeg elsker det. Og, HM, min operation har endnu ikke fundet sted - sundhedsvæsenet her i DK rider ikke samme dag, de sadler. Nu er det 1 år siden, jeg blev godkendt til operationen - f...... til ventetid. M.v.h. Judith
 3. ja, du skal gå på Folkbokföringen og melde din afgang. Hvis ikke du gør det, kan din tilflytterkommunes folkeregister ikke tilmelde dig. Jeg var selv igennem proceduren i juni måned 2009.
 4. ulmus

  Farvel og tak!

  Efter at være flyttet tilbage til DK (Tibirke Bakker) kommer jeg ikke til at bruge debatten mere. Jeg vil derfor godt sige tak til alle for både gode og dårlige spørgsmål og svar gennem de 8 år, jeg boede i Malmö. Desværre blev jeg tvunget til at flytte tilbage at helbredsmæssige grunde, men det var bestemt ikke med min gode vilje. - Jeg elsker Sverige! Rigtig god jul og godt nytår til alle her på debatten.:) Mange hilsener Judith Elm Ulmus
 5. Det kan da kun være fordi, du ikke kender priserne i her i DK.
 6. Ja, det tænkte jeg nok, men det kunne jo være, der var et hul. ;)
 7. Jeg flyttede til DK den 1/6 i år og solgte først min bostadsrätt i juli. Skal jeg så betale skatten? Hvis man sælger i DK, FØR man er flytter over, skal man jo ikke betale skat. Så må det omvendte vel også være gældende. Nogen, der har et bud? Nils?
 8. Jeg har heller ikke modtaget noget endnu, og de MÅ have min adresse, da jeg hvert år modtager en opgørelse over min indbetalte ATP o.s.v. Til jer, der klager over, at I skal sætte frimærke på svarkuverten: Send kuverten uden frimærke og uden afsender, så er det modtageren, altså ATP, der kommer til at betale strafportoen. Så kan de måske lære det til en anden gang.
 9. ulmus

  lånebil

  Hvis du selv er bosat i Sverige, kan du uden problem køre i din søsters bil.
 10. Det er da ikke kun engang. Man betaler faktisk skat af sin pension på lige fod med alle andre.
 11. Hvorfor er det fair for pensioister?? De betaler sq da også skat i DK. :(
 12. ulmus

  Fotofælde

  Hvis det ikke er din bøde, hvorfor jamrer du så?? Så kan du vel blande dig udenom. Tudefjæs.
 13. ulmus

  Fotofælde

  Betal dog den skide bøde og fri os for al din jammer over 500 kr.
×
×
 • Create New...