Jump to content

molnartos

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

About molnartos

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Ellstorp, Värnhem
 • displayname
  Kenneth Hansen

Contact Methods

 • Skype
  molnartos@gmail.com
 1. Rengøringshjælp søges 1. gang om ugen i ca. 2-3 timer. Jeg kan træffes på +45 30 59 98 75 eller på molnartos@gmail.com Da jeg sjældent er på debatten mere så undlad venligst en PM herinde.
 2. jeg kørte også med xobni (Inbox) på min exchange mailbox men den måtte lade livet da den åd for mange resourcer.. det er ved at være 5 måneder siden nu så ved ikke om den er blevet bedre??
 3. Jeg har også brugt gratisdns i mange år uden problemer...
 4. ja fordomme er der jo nok af kan jeg høre.. Jeg har købt billetter og glæder mig til at opleve det IRL i stedet for på youtube... Bagefter vil jeg gerne komme med udtalelser omkring den tøsefest som der bliver omtalt. Men da jeg ikke har været til en endnu vil jeg ikke være fordomsfuld.
 5. For dem som kunne have interesse i dette.....
 6. Abonnementsperiode, fornyelse og opsigelse Et Abonnement er fortløbende og løber i 12, 24 eller 36 måneder ad gangen (en "Abonnementsperiode"). Abonnementsperioden bliver fornyet automatisk 1 år ad gangen, med mindre det opsiges rettidigt af enten kunden eller Web10. Kunden kan opsige abonnementet med 1 måneds varsel med virkning fra udgangen af indeværende abonnementsperiode. Opsigelsen skal være skriftlig og indeholde underskrift, brugernavn og domænenavn. Web10 kan opsige et abonnement med 1 måneds varsel. Opsiger Web10 et abonnement før en abonnementsperiode er udløbet, refunderes til kunden et beløb svarende til betaling for den resterende abonnementsperiode. Web10 kan opsige et abonnement med øjeblikkelig virkning, hvis der er sket overtrædelse af forretningsbetingelserne. I så fald vil der ikke blive ydet refusion af indbetalte beløb. Da domæneregistrering og webhosting er specielt til kunden tilpassede ydelser, tilbydes kunden ikke fortrydelsesret på foretagede bestillinger. Ved manglende betaling af fornyelse lukkes webhotel. Der står ikke at det skal sendes med brev så du kan vel scanne din underskrift og sende pr. email... Hvis det heller ikke virker så send det åndsvage brev og nyd sommeren istedet for at gå og blive mavesur over sådan noget.. IMO
 7. Det er det jeg siger.. prøv ovenstående link.. Tag evt. din PC nørd som du finder herinde med hjem, sæt en 2L cola på højkant og få fikset dette på meget kort tid. Jeg bruger selv dette tool i mit arbejde som IT administrator og har testet det med 4 forskellige recovery tools som alle har måtte give op. Skal du dog være HELT sikker, så er det ud med disken een på hatten med med hammeren og købe en ny at sætte i.
 8. Hey Gustaf, Jeg har selv en amerikaner, Ford Mustang fra 1965, og har ikke selv fundet et fornuftigt sted som jeg vil betro min bil til. Jeg har selv måtte køre min til DK for at finde en mekaniker som jeg har tiltro til. Nu skriver du ikke om det er en vetaran eller en af nyere dato, men hvis du har en af ældre dato og finder et værksted som du kan anbefale hører jeg gerne nærmere..
 9. molnartos

  Ordbøger online

  jeg bruger denne meget.. http://www.parlor.dk/
 10. Rolig nu.. BIOS ryger da ikke.. BIOS ligger ikke i det samme område som det der bliver slettet. Han skriver at han skal have slettet alt, hvilket dette gør. Men selvfølgeligt skal man da være sikker på hvad man gør, men det skal man jo med alt.
 11. Bruger selv dette... http://dban.sourceforge.net/
 12. Vi har lige fået "lynbaner" og så skal vi alligevel bremse ned til 5 kilometer i timen pga de gule ting... håber kun det er nogle de vil bruge når tolderne laver storvask og ikke at de bliver permanente
 13. en gang mobil nørder hele bundtet :tongue2:
×
×
 • Create New...