Jump to content

thn

Members
 • Content Count

  1,219
 • Joined

 • Last visited

About thn

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/22/1979

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Virum
 • Interests
  Amerikansk football
 1. Nu bliver jeg da kun ret meget nervøs inden jeg skal køre recovery
 2. det er ikke så meget nedetid jeg går op i, men mere at jeg blev træt af at miste data hver gang en disk gik ned
 3. bruges alene som filserver for husstanden. Kan ikke lige huske hvorfor jeg valgte RAID 5.. for at nøjes med 3 diske i stedet for 4 tror jeg
 4. super. Jeg slukkede straks maskinen. De gamle er 2TB diske. Hvis jeg nu køber en 3TB, vil den så køre som 2TB indtil de alle 3 løbende er blevet udskiftet?
 5. Hej Tager lige en rigtig gammel tråd op, i håb om at der stadig er nogle Synology ejere tilstede. Jeg har en DS411j der indtil i går kørte RAID5 med 3 diske, hvoraf den ene stod af. Er det bare at købe en ny og udskifte? Eller skal man gøre noget mere aktivt for at der ikke skal gå nogle data tabt?
 6. det er vel også relevant hvilken af disse der er den rigtige?
 7. thn

  digital billede ramme

  ja men den store havde kun 800x480. så det bliver også skævt.
 8. thn

  digital billede ramme

  Tak for svar. Hælder nu mest til den mindste af dem, selv om jeg før var mest til den største, da der er alligevel er noget hop fra 9,7" til 11,3"
 9. thn

  digital billede ramme

  Så nå de to andre rammer er større, så vil de reelt enten strække billedet eller lægge bjælker på? Og dermed i virkeligheden ikke være større alligevel?
 10. Hej Skal købe en ramme til min mor. Hun vil gerne have den så stor som muligt. Jeg har udvalgt 3 stk og kunne godt tænke mig at høre nogle meninger http://www.edbpriser.dk/Product/Compare.aspx?clist=6993559;6924076;408188 Reflecta er den største, men har lavere opløsning. Hvor meget betyder den lavere opløsning for billederne? Hvis Reflecta tages ud af sammenligningen har de to andre lidt forskellig opløsning. Er det bedst med 1024x600 eller 1024x768 til alm billeder fra digitalkamera? På forhånd tak for input
 11. Jeg var ude og købe omtalte computer i weekenden. En par ting ved den er dog drønirriterende og jeg overvejer kraftigt at aflevere den tilbage igen. Men nu kunne det jo så være at der var et på fif at hente på sunddebat. Det er trods alt set før :-) Lys/farver er helt ved siden af. Uanset hvor meget jeg skruer ned for lyset, så er det meget lyst.. ja det er svært at beskrive. under personlige instillinger -> vinduesfarve og udseende kan man se en masse farvefirkanter. De er kraftige og klare på min gamle pc, men bliver på den nye mere til en pastel sammenblanding. Hvis jeg ser en video af et menneske der er hvid men lidt solbrændt så bliver personen næsten helt goth på den nye. Noget bud på om det er en indstilling eller om skærmen bare er sådan?
 12. Tak for hurtigt svar. Ahh ja jeg var ikke klar over at siden fungerede på den måde. Ang. grafik, så spiller jeg slet ikke men ser en del blueray på den. Der er den vel ok? hvor meget betyder grafik kontra cpu på dette punkt? Min nuværende (i3-350M og HD5470) er lige på grænsen til at synes om det.
 13. Hej alle Jeg havde nogle overvejelser om at købe denne maskine: http://www.elgiganten.dk/product/pc-hardware/barbar-computer/SATP850132/toshiba-satellite-p850-132-15-6-barbar-computer Denne har en cpu der hedder I7-3610QM. Et opslag på http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php fortalte mig at den var testet til 8395 hvilket må siges at være ret godt. Men så prøvede jeg at søge i listen og fandt en processor længere nede på listen med samme navn. Den ligger bare under "multi cpu systems". Hernede har den bare en markant lavere score på 1804. Nogen der kan give en forklaring? er det samme cpu? og hvad betyder det at den er under "multi cpu systems" Mvh Dennis
 14. Sådan er det med toyotaen i hvert fald. Har dog ikke lige undersøgt som der er forskel på udstyret i billigste model i hhv dk og se. Der var små forskelle dengang jeg købte
×
×
 • Create New...