Jump to content

biz

Members
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

About biz

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sibbarp
 • displayname
  Bo
 1. Sandt nok at sådan står der længere inde, men når der nu står "Naturligvis får du alle fordelene med BroPass" så¨burde prisen jo være 820SEK sammenlagt, altså BroPass pris og ikke fuld kontantpris. Ellers er det falsk markedsføring og præcis derfor har jeg anmeldt dem! Jeg henholder mig bare til hvad de selv skriver.
 2. Kørte frem og tilbage til S. i en 7m. varebil med min bizz og regnede med at det vill gå under BroPass som altid.. Men nej, selvom det står klart og tydeligt på prissiden at BroPass Pendlar kunder "naturligtvis" har alle fordele af BroPass, så har de grådige svin på broen taget fuld kontantpris begge veje dvs. 1040SEK pr passage, altså 2080SEK tur-retur.. Jeg ringede selvfølgelig til dem og sagde at der måtte være forekommet en fejl, hvortil den ubehjælpsomme kundeservice-medarbejder svarede: Nej nej, du har jo et Pendlar BroPass abonnement og derfor gælder BroPass priserne ikke når du kører over i en bil som er længere end 6m. Øøøh svarede jeg, det er jo ikke hvad der står på prissiden. Der står (se billedet herunder) Så efter at have været kunde i 10år (hvilket de skider højt og flot på) har jeg i dag anmeldt dem til Konsumentverket for falsk markedføring, lad os håbe at de får en lærestreg for deres helt hen i vejret prispolitik.
 3. Det går godt i den sydskandinaviske bananrepublik..
 4. Underligt, det virker helt fint hos mig!
 5. Prøv Vivaldi, har aldrig problemer med den! :) Vivaldi
 6. biz

  KÆMPE KAOS PÅ VEJ

  Og det bli´r værre: http://www.sydsvenskan.se/sverige/alla-broresenarer-kan-bli-registrerade/ Grrrrrrrrrrr.. Problem -> Reaction -> Solution.. Flot Hvad har vi nordiske og/eller eu statsborgere at gøre i sådant et register, kan man undre sig?!?
 7. Stort set hvadsomhelst, bare der følger en fornuftig løn med! :)
 8. Det førhen så stolte skib HMS BiZ stødte på et isbjerg (mistede mit arbejde after 10 år) og nu sidder jeg i en punkteret gummibåd uden årer.. :)
 9. Fra 2004 til 2015, blev tvunget tilbage grundet nogle påførte lorte omstændigheder.. Er herinde i ny og næ, og vil tilbage til SE-- Kan desværre ikke anbefale gamle DK til nogen!
 10. Det kommer jo helt an på hvad du vil (prøve at) fange.. Rødspætter & Skrubber: Børste eller sandorm, på bunden. Makreller & Hornfisk: Blink, øverst i vandet (Hornfisk: Maj-juni, Makrell: Aug-Sept) Torsk: Blink eller pilke/pirke, på bunden eller lige over ( pirke på dybt vand med strøm. blink på 4 til 8m, dybere længere frem mod vinter) Havørred & Laks: Tjah, betragt dem begge som en sjælden sidegevinst hvis de bider på.. Russiske ubåde: Vodka med en bismag af diesel :D
 11. Pffftt.. "Vi arbetar hela tiden på att utveckla vår verksamhet och våra erbjudanden till kunderna. " Såsom dårligere rabatter eller dvs. slet ingen til de faste kunder og højere priser.. Det går jo skide godt!
 12. Jeg gav 4500 sek for en hel bagklap (fra blå til sort, udvendigt og det meste af det indvendige) på en bmw touring for et par år siden ude i Fosie.
×
×
 • Create New...