Jump to content

Kasper

Members
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

About Kasper

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Malmö
 1. Der er nu stadig en del "gamle" brugere som bor herovre. Dog går livet videre fora virker ikke så 2020
 2. Kasper

  Gennemsnitskurs 2012

  findes også hos skat http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=171311
 3. Kasper

  Forskudsopgørelse 2011

  Vigtigst er nok at dem som kun var begrænset skattepligte og ikke grænsegænger, pga. ægtefælde fradrag, overvejer om de nu skal være "grænsegængere". Da ægtefældefradraget bortfalder fra og med 2011.
 4. jmedata er ok, de er lidt dyrere end priserne på nettet. Ellers handler jeg alt i de danske netshops
 5. Kasper

  Wii tråd.

  Eller uden spil -> http://home.comcast.net/~syndre/forever/wii.htm
 6. Jeg har ikke kunne finde nogle tråde, der beskriver hvorledes man har fikset det..
 7. Jeg gad nok vide hvad broen er bange for, siden man ikke må have to brobizz'er på en arbejdsgiver betalt brobizz ordning. Specielt når man gerne må registrere to biler på samme aftale. Det virker ikke særligt gennemtænkt og bestemt ikke særligt fleksibelt, når en stor del ansatte bliver tilbudt sådane ordninger. (Jeg skrev til broen for at høre om jeg stadig kunne have en brobizz til begge biler) >>Hej Kasper, >> >>tack för ditt mail, >> >>På ett arbetsgivare betalt pendlar avtal kan du endast ha en brobizz , men >>du kan registrera in två bilnummer på avtalet. >> >>Best Regards / Venlig hilsen / Vänliga hälsningar >> >> >>Øresundsbron Kundservice Privat/Kundeservice Privat
 8. Tror faktisk ikke den bruger mere end for en 50,- benzin på en uge. Tvivler på nogle af de diesel biler, som der skrives om, kommer langt på benzin
 9. Tror mere det er en konsekvens af at IT budgeter ikke er uendelige mere, så det er ofte 90 % løsninger der bliver udviklet idag. Det er jo de sidste 10 % der koster. Men det er jo valg fra kundens side. Men giver dig ret i at der findes alt for mange skvadderhoveder! (Og nej jeg er ikke en af dem, tværtimod så holder jeg dem i ørene)
 10. Slap af det sker da dagligt i mange store IT systemer, det kommer bare ikke frem. Det burde du faktisk vide hvis du er IT prof. ;o)
 11. De nye volvo'er er da ret kedelige indeni, der er jo ingen knapper man kan pille på. Mange knapper = meget udstyr :D
 12. Ja, i værste fald kan de hive dig med på stationen. Dog var der ingen problem, da jeg fik en højresvings bøde i sommers.
 13. jeg har hørt de skyder med laser gennem kameraet, så pas på.
 14. Man kan faktisk godt se forskudsopgørelsen idag, selvom den først er officiel i morgen. Man skal bare logge ind på skat tastselv, vælg forskudsopgørelsen for 2008. Url'en ....../Forskudsopgoerelsen.aspx?indkomstaar=2008 ændres så til ..../Forskudsopgoerelsen.aspx?indkomstaar=2010 Gæt hvad der kommer frem nu.
 15. Støj kan også være pga. dæk og behøver egentlig ikke have noget med bilen at gøre. Hvis du skal have den bedste sidde komfort, så er der ingenting der slår et volvo's bilstole. Dog kan man ikke sammenligne en Volvo s80 med en BMW 7 serie ;o)
×
×
 • Create New...