Jump to content

Rene

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Rene

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Svedala
 • displayname
  René
 1. Du kan midlertidigt stille den der hvor i sidder og ser film/lytter musik. Så går i lidt rundt i lokalet mens den spiller. Der hvor du synes det lyder bedst stiller du den.
 2. Jeg hopper med på galejen hvis det stadig er muligt.
 3. Du kan bruge Robocopy til dette. Det er indbygget i Vista og nyere. Ellers kan du gratis hente det på nettet.
 4. Jeg kommer helt sikkert. Det blive nok omkring de 14:00 stykker jeg dukker op.
 5. Rene

  Dvb-t2?

  Og en masse nyt DRM så vores muligheder for at optage, afspille og skippe reklamer kan blive fjernet.
 6. Jeg har ikke bemærket nogen problemer med DRs kanaler, men TV2 synes jeg er dårligere nu hvor den er på Boxers MUX. Sikkert fordi de presser de enkelte MUX mere med flere kanaler af gangen.
 7. Vi har bare købt det igennem familien i danmark hos boxer tv. Jeg er lidt usikker på om Boxer også kommer til at have TV2 HD når den tid kommer. Det er jo ikke mange HD kanaler de har, men måske det bliver bedre når alt er mpeg4, og dvb-t2. Så mangler jeg bare udstyr til dvb-t2 :( Vi talte med kundeservice hos boxer dk, og de kan ikke sælge til en se adresse, men han foreslog selv at vi bare kunne bestille igennen en ven i dk, det var ikke noget de kunne "opdage".
 8. Hvis vi skal have gang i UT på nogen måde, så har steam udsalg på hele UT pakken for 10 €.
 9. Ja det kan vi godt sige. Jeg er rimelig sikker på at komme, ville bare lige vente med tilmelding til jeg var sikker på hvornår jeg kunne dukke op.
 10. Der er jo altid Flatout eller Micro Machines :) Jeg tror dog at mit UT2004 led døden i mit harddisk crash, men har da sikkert et eller andet UT spil, om ikke andet så det originale Unreal Tournament.
 11. Hvis nogen også spiller BF3, så er jeg på som Umpha, hvis i vil have et lift i en tank eller helikopter. http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/user/Umpha/ Sidst i Januar er sikkert også fint for mig, bare det er inden min skiferie :)
 12. Fedt, sender den lige videre til konen derhjemme, lyder som lige noget for hende, og vi bor jo allerede i Svedala.
 13. Prøv lige at lave en google søgning på: OCZ Vertex 3 Serie bsod. Der har efter sigende været store problemer med disse nye sandforce drev, som ikke har været løst i lang tid. Der er dog lige frigivet ny firmware idag, som skulle fixe det, men det er vist sagt før. Hvor omfattende det er ved jeg ikke, men en ven har en 250gb model, som lider af problemet. Måske gå efter intel eller crucial istedet?
 14. Er der nogen som kan anbefale et godt steakhus i, eller omkring malmø? Gerne i stil med "A Hereford Beefstouw", "MASH" og "Brøderne Ox" som vi kender i Danmark. Søgte lidt på forummet efter gamle ting, men fandt ikke lige det jeg søgte efter. Fandt noget "Mando" steakhouse, men det minder lidt om Jensens hvis man kigger på deres web, og det er ikke lige det jeg skal bruge denne gang.
 15. Er mere til Battlefield 3 end til et nyt mmo, har lige sluppet wow. BF3 er vist også "gratis" at spille efter man har købt det, og egner sig sikkert mere til et lan, hvis tidsforbruget i swtor er lig med wow.
×
×
 • Create New...