Jump to content

don j

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

About don j

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/24/1985

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  flymekker
 • Location
  rosengården
 • Interests
  fly, bil, fisk
 • Occupation
  flymekker
 • displayname
  don j

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hvem tænder op i en tændt brændeovn? eller bruger man den når den er slukket? satme mærkelige de svenskere
 2. hov hov hov vi har 14 at tage af og de er til rep ikke service :-P meget af det materiel man sender med er for den sags skyld også en præventiv foranstaltning da det kan gå nok så galt6 i den tunnel når man ikke lige kan hoppe på den anden side af autoværnet. derfor har man disse beredskabsplaner. og helt ærligt så ville jeg have en smule øv på hvis der manglede det udstyr der kunne rede mig.
 3. lidt vild at se de isklodser der bygger sig op på kanten af ydersporet i begge retninger når det er hård frost. kun et spørgsmål om tid før det går helt galt hvis der er en der rammer sådan en klods. tror sagtens den kan flå en undervogn fra hinanden eller som minimum baske en fælg. gad vide hvor mange liter vand deres pumpesystem kan klare i timen?
 4. pil slangen af pumpen og smid en blændprop i hullet så er den skid slået. eller hvis det er to separate pumper så pil stikket af den ene
 5. røvsnaps, badeanstalt og lokumsbørste med saftevand på. blot for at understrge at med et så dumt svar må man forvente ditto komentarer.
 6. hehe jeg kan sgu godt sætte mig ind i lasbilchauførens lille sport. ved godt det er sygt men har sgu også tænk tanken et par gange når der ligger en eller anden forvirret gråspurv eller hare i lyskeglen og tror den kan flyve/ hoppe fra mig. (det kan de) bare kald mig grotesk syg i potten. men inderst inde er men vel bare en lille dreng der ikke er sæligt god til fodbold men som bare så gerne vil have et par point. hvor står det i øvrigt hvad ham tråkker-lindy har sagt kan ikke lige umiddelbart finde noget.
 7. lystofrør indeholder også kviksølv. og ja sparepærer er også lystofrør bare mindre. det var lige for at få alle med
 8. haha fedt link der er jo timers undeholdning
 9. fik info fra min fader der skulle på øvelse derude idag men de har nok lavet om som sædvanligt. det i nat var forøvrigt vedligehold af tunellen.
 10. er nu ret sikker på der ikke er kabler til gearskiftet på sådan en bil. parker i frigear og lad bilen snurre lidt inden du kører så burde den være hjemme. og så få serviceret din kasse med noget frisk olie det lyder til der enten er vand i eller at det er noget skod snask den har til smørring
 11. ja som overskriften lyder så vil der onsdag morgen og formiddag kun være et rør åbent med dobbeltrettet trafik da politiet har øvelse.
 12. var det ikke på tide at opdatere forsiden på forum da det efterhånden er noget tid siden den flyttede tilbage på vores bredegrader. e forslag kunne være om ikke man kunne lave en liveopdatering af broen altså om der er grønt gul eller rødt lys ved broen hvis det er til at forstå. blot en lille spire
 13. kører golf iv og må sige at den pussigt nok bliver mere stabil i sidevind ved hastigheder over 120-120kmt. meget mystisk
×
×
 • Create New...