Jump to content

Menace

Members
 • Content Count

  1,642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Menace last won the day on June 23 2015

Menace had the most liked content!

About Menace

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Malmø, Almvik, Kvartettgaten
 • Interests
  Kampsport og professionel techie
 • Occupation
  Change manager (Datafagtekniker, CCNA, CISSP, ITIL og prince2)
 • displayname
  Dennis H
 1. Alternativet er vel at Sverige ikke kontrollere.
 2. Uden at skulle forsvare ydelsen, så skal man huske at der kun er 1 pengepung til at betale for folk på overførselsindkomsterne. Efter at have flyttet tilbage til Danmark, efter 7 år i det svenske, så syntes jeg mentaliteten er ændret. Du kan faktisk gå på bistand og NÆGTE at tage arbejde, uden at miste ydelsen, med begrundelsen at det er under din værdighed. Da jeg stødte på den første der sagde det, troede jeg det var en joke, men er faktisk stødt på hele 5 langtidsledige (+7-8 år) der alle udtaler sådanne. Når DK ligeledes anslår at der tilkommer ca. 100.000 flygtninge inden 2020, så trækkes der altså voldsomt på fælleskassen. http://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/321755/hjort_afsloerer_100000_flere_flygtninge_frem_mod_2020.html Jeg tror 100% at integrationsydelsen er ren kassetænkning - den er absolut urimelig for de danskere der betaler dansk skat og bor i udlandet. Jeg syntes dog ikke den er urimelig, som f.eks hende der, der havde boet 40 år i udlandet og aldrig har været i DK, men havde et dansk pas. Jeg tror også vi ser ualmindeligt mange skilsmisser inden d. 1 oktober pga. kontanthjælpsloftet og rådighedskravet. (for folk der vil snyde systemet)
 3. Det har jeg faktisk ikke prøvet - måske en ide at undersøge. Men da jeg købte bilen ,havde jeg de første dage ikke forsikring på og der sendte trafikstyrelsen en regning på 100 kr om dagen pga. manglende forsikring. Så tænkte at hvis jeg opsagde forsikringen, ville jeg stadig være trællebundet.
 4. Ja, det gjorde jeg jo sammen med 2. del af det gule og så en slutseddel. Så vidt jeg kan forstå, så beholder de pladerne 3 år sammen med reg.beviset og så kan jeg så ansøge igen. Syntes det er underligt at en "frakthandling" godtages, men ikke en slutseddel. Men så modtager de jo også penge/skat i 3 år, hvilket vel er derfor de har sat reglerne op. " 1: Anmälan om avregistering på del 2 av registreringsbeviset, det har du skickat in. 2: Dom Svenska registreringsskyltarna, Dom har du skickat in. 3: Något som visar att fordonet är i ett annat land, kopia på Danskt registreringsbevis eller frakthandling, Och det är det som saknas i det här fallet, Om vi inte har alla 3 saker så kan vi inte avregistrera fordonet förens efter 3 år från första anmälan kommit in, Du kan alltså tidigast begära att få fordonet avregistrerat från dig den 19 januari 2018, och du ska då begära det på nytt skriftligen. "
 5. Det er selvfølgelig nemmere hvis man så stadig ejede bilen og var villig til at betale de 1000 kr for et toldsyn, men ja, det er da en udvej. Må prøve at se om ham jeg solgte den til, stadig svarer på det oplyste tlfnummer jeg har (solgte den til en vilkårlig i den blå avis) og om han er interesseret i et toldsyn. ellers må jeg nok bede om at få nummerpladerne tilbage, samt det gule bevis og så omregistrere den svenske bil til ham, så må han selv kæmpe med det. Tak for ideer.
 6. Ja, han kan "nemt" indregistrer bilen (skal dog lige lægge 120K), men det har han valgt ikke at gøre. Og nej, indtil den er registreret til ham eller exporteret, betaler jeg både forsikring og vægtafgift (avstalling-forsikring) Tror samlet jeg giver 700 kr eller i den stil, hvilket ikke er et problem, hvis jeg altså stadig ejede bilen. syntes dog det er ligegyldige penge at betale for en bil, man ikke har ejet i ½ år (og ikke har kørt i, i 15 måneder) Men måske er der en måde at komme udenom at skulle betale for det? Jeg tror problemet er at det er normalt i DK, at aflevere nummerpladerne, når "afventer" hvad man skal gøre med en bil, hvor i Sverige avstaller man den.
 7. Det tænkte jeg nok. Underligt at hvis an venter 3 år, så går det hele i orden, selvom situationen er den samme....... Så kan jeg lige så godt bede om mine plader og 2. del af reg-bevis tilbage. Kan dog se, at de kun sender til "sidst kendte svenske adresse"............ det skal nok også give nogen problemer.
 8. Hej Paul. Jeg tror du har misforstået...... Det på FDM omhandler, hvis jeg som dansker køber eller beholder en svensk bil, det er ikke tilfældet. Den ene bil har jeg fået indregistreret, uden nogen problemer og den er afmeldt Sverige og indregget i DK. (det omhandler indlægget ikke om) Den anden svenske bil, har jeg solgt til en dansker. (Det er reelt ligemeget hvor jeg bor henne.) Jeg har pillet nummerpladerne af og indsendt det sammen med registreringsbeviset (2 del af det gule) til transportstyrelsen. De godtager faktisk det hele: "1: Anmälan om avregistering på del 2 av registreringsbeviset, det har du skickat in. 2: Dom Svenska registreringsskyltarna, Dom har du skickat in. " Men problemet er jo at fordi jeg selv har kørt bilen hen til danskeren, så har jeg selvfølgelig ikke et fragtbevis. Jeg har heller ikke et indregistreringsbevis, da bilen står uden nummerplader Reelt set, kunne det jo have været sket da jeg boede i Sverige. At en dansker kom hjem til mig i Sverige, købte min svenske bil, vi kørte den sammen til DK og jeg tog nummerpladerne af og sendte ind sammen med en slutseddel og det gule bevis. Så vidt jeg kan forstå, så godtager de svenske myndigheder ikke en slutseddel som bevis på et salg, men bare en kvittering på et salg. der må være andre der har stået i samme problem. Jeg opfylder åbenbart ikke punkt 3: " Något som visar att fordonet är i ett annat land, kopia på Danskt registreringsbevis eller frakthandling" For mig er det ved at blive meget "DJØF-agtigt", men jeg havde faktisk heller ikke forventet andet fra Sveriges side.
 9. Heps Jeg er sku kommet lidt i problem. Jeg flyttede til DK 1/12-2014 Jeg tager begge mine biler med over. Omregistrere den billigste af dem til DKnummerplader og lader den anden stå i en garage indtil november (ja, 11 måneder senere) hvor jeg tager mig sammen til at sælge den til en dansker. Bemærk at det hele foregår i DK. Gutten i DK, vil bare gerne have bilen stående uden nummerplader på, indtil videre, og den bliver derfor ikke dansk indregistreret. Jeg sender nummerplader, registreringsbevis og kopi af slutseddel ind til transportstyrelsen, for at få den eksporteret/afregistreret og tror alt er godt. Jeg får så afslag på afregistrering, da jeg ikke har fremsendt fragtbevis (på at jeg har fragtet den ud af landet, selvom jeg selv har kørt den) eller dansk indregistreringsbevis (det findes ikke, da den står uregistreret) Det sidste svar jeg har fået fra dem (som ligner de andre 3) er at jeg tidligt kan søge om afregistrering igen i 2018 og jeg skal gøre det skriftligt. Jeg har svaret tilbage at jeg anser sagen som afsluttet, men tænker de måske ikke helt godtager dette. Har andre prøvet noget lignede? Er meget i tvivl om hvad der egentligt kan gøre. Jeg afventer ikke bare 3 år og betaler afgifter/forsikring på en bil jeg ikke ejer. Det lidt "sjove" er at jeg lige nu hverken har bilen, har det gule bevis eller nummerplader Eneste bevis er vel at jeg stadig betaler afgifter/forsikring på skidtet...... sku lidt underligt. " Hej! För att kunna avregistera ett fordon från Sverige krävs 3 saker. 1: Anmälan om avregistering på del 2 av registreringsbeviset, det har du skickat in. 2: Dom Svenska registreringsskyltarna, Dom har du skickat in. 3: Något som visar att fordonet är i ett annat land, kopia på Danskt registreringsbevis eller frakthandling, Och det är det som saknas i det här fallet, Om vi inte har alla 3 saker så kan vi inte avregistrera fordonet förens efter 3 år från första anmälan kommit in, Du kan alltså tidigast begära att få fordonet avregistrerat från dig den 19 januari 2018, och du ska då begära det på nytt skriftligen. Det intyg du skickat med är ett kvitto, det visar att du gjort en affär, inte att fordonet lämnat landet. Med vänlig hälsning Skatte- och avgiftsavdelningen Transportstyrelsen 701 81 Örebro "
 10. Vi havde faktisk et kolonihavehus da vi flyttede til Sverige. Kolonihaveforeningen bad os om at sælge, efter et par år vi havde boet der, da man ikke må eje en kolonihave i DK, hvis du ikke bor i landet. Der er faktisk nogen der har regler om at du skal bo i selve kommunen eller tæt på. Så..... hvis de kræver at du fremviser noget ID, så kommer der nok også et problem når de skal til at sende regningerne til din svenske adresse. Rent faktisk kan de bare sælge din andel for dig, efter de har vurderet den. (og hvis formand og kasser er gode venner, så bliver den solgt billigt til en fra bestyrelsen)
 11. Jeg har uden problemer hentet receptpligtig medicin. Recepter udløber 2 år efter de er udskrevet, selvom det er en flergangs recept. Men du er nok løbet ind i en læge, der ikke kan finde ud af at lave en elektronisk recept. At du prøver forskellige apoteker, viser bare at den ikke er sendt korrekt, da de slår op i samme system. Nemmeste er faktisk at du ringer til længe, når du opdager at apoteket ikke har fået recepten alligevel. Så husker lægen det også...... Vi er enige om at det er en dansk recept og et dansk apotek, ik?
 12. Ja, selv tak ,-) Tror du må fortælle konen, at vi lever i en verden der dagligt er truet af, at der måske snart kommer zombier. Drengene skal gøres klar til fremtiden ,-) Det væsentlige er jo om man kan skelne spil, fra virkelighed ,-) ps. prøv at forklare konen, hvem heksen i spillet er ,-) haha
 13. Ja ,-) Kommer nok mellem 12-13 tiden ,-)
 14. Du kan enten skrive til politiet/skat at du vil kører din bil fra punkt a til b dato xx/xx-xx og påstalla den, når tilladelsen er gået igennem eller købe et par prøvemærker til 100/150 kr om dagen og sætte på. Hvis du bliver stoppet så hører den ind under "Afhenter eller bringer et køretøj ud ved reparation eller salg" Dvs. at du bliver nødt til at køre den hen til fra y til x, for at lave en fremvisning senere på året/ugen.
 15. http://www1.bilia.se/verkstadstjanster/service/renault/renault-service2/ http://www1.bilia.se/verkstadstjanster/service/renault/renault-service21/ Der er lidt her, men de burde nu have en komplet prisliste liggende
×
×
 • Create New...