Jump to content

Paul

Members
 • Content Count

  1,198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by Paul

 1. Måske jeg skal vente til en anden dag, hvor Himmelen hænger lavere? 🌞 (ingen mangel på emojis foreløbig)
 2. Der er kuk i min profil. Når jeg prøver at rette i profilen er der ikke noget at rette i, selvom der fremgår flere informationer af selve profilen.
 3. Denne tråd virker ikke. Jeg kan ikke gå tilbage i tråden. Det er heller ikke muligt at se hvornår Gio postede sit svar, dvs. det kan være et ældre svar som på grund af kuk i systemet har mistet tidspunktet for besvarelse.
 4. Jeg tror nu det er helt bevidst. Hun vil nok ikke risikere, at én eller anden begynder at stalke hende.
 5. Selvom den charmerende Noraly gør et rigtig godt job, så må jeg jo nok indse at klippene på Youtube ikke er helt friske.
 6. Pengepungen. ? Når søgemaskiner, hostingselskaber og ejere af hjemmesider skal til lommerne, så kommer der hurtigt algoritmer, som enten fjerner forældede og ubrugelige oplysninger, eller prissætter kunderne efter kvaliteten og kvantiteten af deres bidrag. Edit: Helt apropos, jeg var netop nødt til at slette et tidligere oploadet billede for at kunne oploade et nyt billede i en anden tråd her på debatten. Det viser sig, at der max. kan oploades for 500 kb filer.
 7. Det er jo kun fordi det stadig er gratis eller latterligt billigt at lade gammelt ragelse ligge og flyde rundt på nettet. Der kommer vel en dag, hvor det går op for folk, hvor meget energi der går til at lagre gamle og ubrugelige oplysninger på servere rundt om i verden. En god idé kunne være at lægge en skat på forældede og ubrugelige oplysninger på nettet. Der spildes jo strøm på at det er tilgængeligt.
 8. €33, ja, og det er bare for en MC. Okay, og klippet er helt fresh. Fantastisk vejr.
 9. Der er intet værre end et Zombie-site med et væld af gamle og uaktuelle oplysninger. Det kender jeg fra mange søgninger, og jeg har gjort det til en vane først at tjekke datoen på indlæggene. Øresundsdebatten bliver ikke aktivt vedligeholdt, så den siver stille og roligt ud i internettets glemte verden.
 10. Det har været rart at leve frit i Sverige - helt enig. Kørte gennem Tyskland forrige uge. Hver gang man skal fika eller have noget at spise, så skal man udfylde en formular med sit navn, sin adresse og telefonnummer. Mundbind skal være på overalt indendørs, ellers vanker der bøder. Ganske stressende at trække vejret gennem et mundkondom.
 11. Ja, hvis ikke det i forvejen var frustrerende at pendle, så blev det det i hvert tilfælde. Det var oprindelig den danske politik vedr. Covid-19 at holde kurven flad og undgå rædselsscener som dem i Italien. Det har man været så gode til, at sygehusafsnit stod tomme i månedsvis fordi næsten ingen blev indlagt, mens man havde beredskabet. Vi skal alle blive syge med Covid-19 på et eller andet tidspunkt, og det er slet ikke sikkert at der kommer en effektiv vaccine. Måske man skulle slappe lidt af og så stramme til en gang imellem når virussen blusser op? På et eller andet tidspunkt skal vi jo videre og leve livet, og det er der så nogen som skal lade livet for undervejs.
 12. Svensson forstår vel nok, at skulle man blive syg i udlandet på en ferierejse, så vil det tage en krig at overbevise Försäkringskassan om at man er dækket. Derfor tager Svensson ikke på ferie i udlandet.
 13. Danska myndigheter kräver bevis för att släppa in kärlekspartners över gränsen - Sydsvenskan. Danmark er blevet et underligt sted at leve. Danskere skabte timelang coronakø på Øresund - Politiken. Gad vide hvad der gemmer sig oppe i ærmet hos politikerne? Det tager lang tid før coronaen bliver en forudsigelig størrelse.
 14. I min umådelige visdom og evne til at skue ind i fremtiden, ? skyder jeg helt vildt fra hoften og forudsiger fremtidge overskrifter i medierne (der relaterer til Covid-19, naturligvis): ? Trump opfordrer til at flytte påsken frem til pinsen!
 15. Hvorfor gå i Tivoli når man kan blive rundtosset hjemme? Heldigvis er vejret godt, så nu står den på tur i skoven. ?
 16. Politiker åkte till Spanien – mitt under coronakrisen - Kvällsposten
 17. Afterski med op til 499 gæster kører videre i Sverige - DR [ironi]Tjah, vi skal jo nødig ende med et "forbudssverige", hvor nogen bliver nødt til at være den store slemme bussemand.[/ironi] Jeg må tilstå, at jeg har fået en større forståelse for de lokale svenskeres antipati overfor myndighederne.
 18. Kinesiska experter dömer ut Italiens åtgärder - Sydsvenskan Så kan man jo tænke sit.
 19. Logisk. Spørgsmålet er om man vil betale i menneskeliv eller i penge. Helt enig.
 20. Virusexpert: Som en svår influensasäsong - SVT Citat (Johan Giesecke): "Det är en dålig åtgärd som ställer till så mycket annat i samhället. Det finns en miljon barn i Sverige som är mellan 0 och 10 år gamla. De behöver tillsyn, om man stänger skolorna så att en av deras föräldrar måste vara hemma så kommer det att få enorma effekter." Det får også en enorm effekt, hvis størstedelen af lærerne bliver syge, og børnene så alligevel skal passes af deres forældre. Gad vide om de svenske politikere har overvejet den situation?
 21. Helt apropos: Folkhälsomyndigheten: Undvik resor till och från storstäderna - Di
 22. Jeg synes Danmark gør det helt rigtige - lige til stregen og ikke længere. Og jeg er glad for vi bor langt ude på landet inde i skoven - for svenskerne får voldsomt travlt inden længe, især i (stor)byerne. Forestil dig, at du får behov for lægebehandling og ikke kan komme til. Hellere overreagere i det ekstreme end: Hæren ruller ind i Bergamo for at transportere ligene ud
 23. Flightradar24 - fascinerende. Københavns Lufthavn var vant til ét ankommende fly hver tredje minut.
 24. Okänt hur många svenskar som är strandsatta utomlands – UD har inga planer på evakuering - SVT Meget godt eksempel på forskellen i hvordan der reageres.
 25. Jeg har fulgt medierne intenst den sidste uge, og forskellen mellem hvordan der bliver reageret på krisen i Danmark og Sverige er virkelig slående. Der findes ikke et klart overblik over, hvad der foregår i Sverige lige nu, hvorimod alle danskere burde vide hvad som gælder.
×
×
 • Create New...