Jump to content

Mortimer

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mortimer last won the day on October 10 2016

Mortimer had the most liked content!

1 Follower

About Mortimer

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Almvik, Malmö

Contact Methods

 • Skype
  mortimor@swirve.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg lånte gennem en fordelagtig ordning via min fagforening, det jeg manglede til indskuddet til 4% i rente. Det nemmeste men desværre også det dyreste hvis ikke du har andre muligheder er et privatlån i DK. Så gælder det bare om at få det afviklet meget hurtigt, evt. få et ½-1 års afdragsfrihed på det svenske lån mens du får lukket privatlånet. Andre "nemme" muligheder er lån af familie/venner, men det kan dog føre en masse komplikationer med sig, så det vil jeg ikke anbefale.
 2. Jeg brugte hele aftenen igår på at gå i dybden med grunden til hvorfor vi nu igen er over 72. Desværre så var svaret fra alle eksperter jeg spurgte, at en tråd på sunddebat hvor en "Paul"s håb om ny all time low skulle knuses. Så jo, det kan åbenbart udelukkende være hans skyld.
 3. Fandt en lidt ældre tråd om det samme, men går ud fra det er samme regler stadig.
 4. Jeg har samme løsning som larsk, dog med Nordea på begge sider.
 5. http://ekstrabladet.dk/biler/skat-tog-claus-bil-vi-kan-laese-dine-tanker/6475783
 6. http://www.valutakurser.dk/forex/details.aspx?id=233073 her jeg plejer at kigge, der er den pt. på 77,24
 7. Tror du skal have fat i øresundsbroen, der står intet om det på deres hjemmeside, men ved at i offentlig transport er det til kl 4 på den efterfølgende dag med regionale billetter osv.
 8. Når markederne åbner i morgen, så kan vi måske forvente at SEK falder mere overfor DKK? Eller er det med at udnytte den lidt bedre kurs og få overført nogle penge? Det er jo ren gyser det her! :D
 9. Jeg troede faktisk det omvendte ville ske. Min logik siger at euro falder, DKK er bundet på euro og derfor burde DKK falde overfor SEK.
 10. på autoeurope.de (ja .de og så vælge CPH) plejer jeg at leje hvis jeg har brug for en bil i DK på danske plader, sidst gav jeg omkring 6k for at leje en 2016 model Opel Astra 1.4T i 3 måneder i slutningen af 2015. De vil dog gerne se noget udenlandsk kørekort og andet bevis på at man ikke bor i DK, da de lejepriser man opnår ved at bruge .de ikke er for folk med adresse i DK
 11. http://www.business.dk/transport/trafikken-over-oeresundsbron-er-ved-at-gaa-i-staa »Vi formoder, at det er en konsekvens af ID-kontrollen,« siger Marie Romare, chef for erhvervsmarkedet ved Øresundsbron. Jeg gætter dog på det er priserne :D
 12. Græsk euro exit rykker nærmere og nærmere. Hvis/når det sker, vil euro og DKK så falde pga svaghedstegn, eller stige fordi det svageste led er væk? Bliver spændende at se.
×
×
 • Create New...