Jump to content

Neua

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

About Neua

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tygelsjö

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.connery.dk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Neua

  Sælge hus i sverige

  Hej, Det er egentlig ikke fordi vi påtænker at sælge vores hus, men det vil være rart at have styr på hvad der menes med gevinst... Kan man fratrække boligforbedringer ift. gevinst på huset? F.eks har vi slebet og lakeret gulv, renoveret vores trappe og lagt mere isolering ind, nye kakler mv. - skal man gemme disse regninger eller går de direkte udfra salg og købs pris af huset uden at kigge på hvilke udgifter man har haft for f.eks at forhøje prisen på huset? //Neua
 2. Vi har en del projekter vi gerne vil have udført, blandt andet isolering, gulvlægning, ændring af et stort gavlvindue til en lukket gavl m.m. Efter at have søgt på nettet og kontaktet over 12 forskellige firmaer, er det kun lykkedes os at få kontakt til et firma som kom i en polsk bil. Er der nogen der kan anbefale et firma man kan stole på i Malmö området (vi bor i tygelsjö) og som kan stå for det hele. Håber der er andre herinde der har et firma de har gode erfaringer med... //Neua
 3. Hej, Hvis du er sikker på harddisken er helt identisk skal du blot boote fra din win7 disk - hvis den ikke booter fra cdrom kan du stille dette i din bios. //Neua
 4. Vi får også brug for pasning inden 1 år Vi får brug for pasning til okt 2010 - Er der nogen der kender nogen steder hvor man i Sverige kan få passet sit barn inden det fylder 1 år? Eller er det helt håbløst??
 5. ?? - Ikke forstået? Dagskursen i dag er 67,2500 Det betyder at 100 DKK ~ 148.7 SEK Så det passer vel meget godt??
 6. Vi ønsker med arrangementet at sætte fokus på udviklingen i øresundsregionen set fra politisk, forsker og øresundkomiteen. Ikke 20 år frem i tiden men nu og her! Endvidere vil I kunne opleve at vi har fået en ny hjemmeside på www.oresundsborger.dk - hvor I løbende kan følge med i hvad der sker i foreningen og f.eks se billeder fra vores Valborgsarrangement. Endvidere er der også mulighed for at blive betalende medlem og støtte foreningens udvikling!
 7. Jeg synes der er lidt dødt herinde! - :) ?
 8. Foreningen Öresundsborger inviterer, i samarbejde med Øresundskomiteen, til et visionært fremtidsindslag om Öresundsregionen. Læs mere på http://oresundsborger.dk/wordpress/?p=124
 9. Overveje Det er da i hvert fald noget vi vil overveje!
 10. Ikke når der er tale om et lån der ikke er bundet! - Det er klart at man ved 3 måneders rente kun kan omlægge lånet hver 3 måned! Men ellers kan jeg ikke finde ulemper? Andre?
 11. Jo men selvom markedet vender sig, er faktum at den rørlige rente de seneste 2 år har været højere end 3 måneders renten, det vil således være på den lange bane det kan betale sig... hvis vi snakker 1400 kr. pr. år som kan sættes ekstra ind i lånet vil det med renters rente blive til et betydeligt beløb når lånet engang er tilbagebetalt. Endvidere vil det blive et højere beløb, hvis kronen atter genvinder sin styrke, og kommer tilbage på banen! Hvis den stabiliserer sig omkring 0,8 snakker vi 2400 om året elller 200 kr. om måneden. jeg synes det er besværet værd at skifte rundt, hvis der ikke umiddelbart er andre ulemper end at jeg sparer penge!?
 12. Som det ser ud i dag skøjter renterne jo nedaf, hvorfor jeg ikke synes jeg kan finde gode argumenter for eller imod 3 måneders renten her på forum... men here goes: Vi sidder med et lån i SEB på Rörlig rente til 2,28% - hvorimod deres 3 måneders rente er 1,97% SEB har oplyst at indenfor de seneste 2år har har 3 måneders renten ikke været højere end den rörlige rente... Mit spørgsmål: burde vi skifte over på den 3 måneders rente, eller oplever vi så andre ulemper? Vores lån er bundet op i forskellige bindingstider samt 1 million ca. i rörlig 1,97 mod 2,28 giver således en forskel på 3100 kr. om året på det rörlige lån, hvilket bestemt også er penge ?! Nogen med gode forslag ?!
 13. Okay, det lyder godt. En anden undring er så at den rörlige ligger højre end deres 3 måneders rente :| det burde vel være omvendt?
 14. Overrasket Jeg er overrasket over at det ikke ser ud til at SEB sænker den rörlige rente men kun 3 måneders renten? Nogen der ved hvorfor?
×
×
 • Create New...