Jump to content

credde

Members
 • Content Count

  3,661
 • Joined

 • Last visited

About credde

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/11/1975

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hököpinge
 • Interests
  Fodbold, biler, skiferie, rejser :-)
 • Occupation
  Project Director
 • displayname
  Credde

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vagcars.dk
 • Skype
  credde
 1. Jeg er herinde også, dog kune sjældent. Flyttede for snart et år siden fra Vellinge til Bjärred, arbejder dog stadig i Sverige - nu også dobbelt statsborger og har absolut ingen planer om at flytte til Danmark!
 2. Fjolser!! Altid skal skatterne stige grrrr... Det eneste positive er vel, at hvis det havde være MP så havde stigningen vel været 100%
 3. Tsk Tsk... Hvad koster det at sætte op den kontrol sikkert en formue? Hvad mon ulykkes frekvensen er per kørt km i tunnellen. Jeg tror den er en hel del mindre end på andre strækninger.
 4. Jeg har gjort noget andet. Har nu i 3½ arbejdet i Sverige og sparer endnu flere penge end ved at have blevet ved med at arbejde i Danmark ;-)
 5. Gik det ikke med den anden kontakt ude på Österlen?
 6. credde

  Kørselsfradrag 2015

  Så har det højt-hellige Skatteråd kommet med kørselsfradragene for 2015: Kørselsfradrag 25-120 km: 205 øre/km (2014: 210 øre/km) Kørselsfradrag over 120 km: 103 øre/km (2014: 105 øre/km) Naturligvis er befordringsfradraget for at køre over broen med hhv. bil og tog den samme, 50 kr respektive 8 kr.
 7. Uger, vil mit svar være. Den største hurdle er hos transportstyrelsen som skal godkende alle papirerne på bilen, først derefter kan man få en tid til registreringsbesiktning. Tog 3 uger med min bil - men det var for et år siden.
 8. EU-migranter er altså synonym for rumænske tiggere i artiklen.
 9. Oj :-) Ikke dårligt. Han sænkede jo også til 0% Gad vide hvor langt SEK kommer ned de nærmeste dage?
 10. SEK har faldet en del de sidste par dage og jeg kunne godt forestille mig, at den rentesænkning som alle forventer, allerede er bagt in i kursen. Men igen, man ved aldrig, hvad Ingves finder på
 11. Jeg for et par uger siden bestilt VDSL hos Telia til vores nye hus i Bjärred, da der ikke er fiber - endnu - kommer nok indenfor de næste 12 måneder. Telia kørte med et tilbud om, at de 3 første måneder, så koster det kun 99 SEK! En anden god ting er, at der ikke er nogen bindingstid på abonnementet, hvilket er godt i min situation, hvis pludselig fiberen kommer. Gider i såfald ikke have bundet mig i 18-24 mdr.
 12. Jeg for et par uger siden bestilt VDSL hos Telia til vores nye hus i Bjärred, da der ikke er fiber - endnu - kommer nok indenfor de næste 12 måneder. Telia kørte med et tilbud om, at de 3 første måneder, så koster det kun 99 SEK! En anden god ting er, at der ikke er nogen bindingstid på abonnementet, hvilket er godt i min situation, hvis pludselig fiberen kommer. Gider i såfald ikke have bundet mig i 18-24 mdr.
 13. Jeg kan være interesseret i en 5 liters dunk også.
 14. Du skal lige undersøge det med firmabil, for hvis du beskattes i Danmark så beskattes du af firmabilen efter danske regler dvs. meget hårdt. I Sverige er reglerne for firmabil (tjänstebil) anderledes og billigere, da bilerne jo er billigere. Det er jo ikke så sjovt at betale for en Kia i Danmark når man kunne få et bedre bilmærke i stedet for samme penge eller bare betale mindre.
×
×
 • Create New...