Jump to content

Jakriborg

Members
 • Content Count

  1,008
 • Joined

 • Last visited

About Jakriborg

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Eks Jakriborg, nu Amager Strandpark
 1. http://www.sydsvenskan.se/sverige/tar-med-sig-sopor-hem-till-danmark--vagrar-avgift/
 2. Hvis du har nogen spørgsmål til Jakriborg, så tag kontakt med den lokale hyresgæstførening. www.lh-jakriborg.se (formanden Tomas taler også dansk). Omkring 10 % af indbyggerne i Jakriborg er danskere.
 3. Det lyder da helt vanvittigt. Prøv at tage derhen igen, måske er I heldig at tale med en mere fornuftig postmedarbejder.
 4. Man kan godt "køre betalingen tilbage", som du skriver. Dog kan der ikke tages højde for evt. kursudsving. Alternativt kan man somme tider få kontanter i stedet. Det afhænger helt af den pågældende butik.
 5. Min flytning gik også gennem Borgerservice i København, og INTET blev automatisk ændret i det svenske register, førend jeg selv tog kontakt til Skatteverket efter en måned. Så det har intet at gøre med, hvilken kommune i DK man flytter til.
 6. Ja, så har du vel også aktivt kontaktet Skatteverket og ikke bare nøjedes med at lade dig folkeregistrere i DK?
 7. Vær obs på, at Skatteverket IKKE automatisk ændrer din adresse fra Sverige til Danmark, selv om du bliver folkeregistreret i DK. Jeg var ude for at min svenske adresse stadig stod registreret mere end en måned efter, at jeg var fraflyttet, for det er åbenbart Skatteverkets kutyme, medmindre man selv tager kontakt til Skatteverket og melder flytning til dem.
 8. Jeg bor ikke længere i Jakriborg og vil derfor gerne ændre mit profilnavn ...
 9. Den billigste hundeforsikring, jeg kunne finde i sin tid, var hos Folksam.
 10. Har du ikke selv meldt de stjålne nummerplader til politiet? Så kan de jo opklare sagen, hvis det er politiet selv, som står bag.
 11. Du kan vel tilmelde bilen igen, så har du i hvert fald ikke gjort noget ulovligt. Og så kan du jo også få nummerplader igen.
 12. DSB vil i givet fald indsætte busser mellem Hyllie og Kastrup.
 13. Ja, der er ikke meget hemmelighedskræmmeri over at skulle tage en partistemmeseddel fra et bord, hvor alle kan se med. Vil man være privat, må man sikre sig en stemmeseddel uden for valglokalet og selv medbringe den i lommen (men huske, at foldede eller krøllede sedler bliver ugyldige, så pas på!)
 14. Du kan også få rabat med Skånetrafiken via "Mina sidor"
×
×
 • Create New...