Jump to content

Tomcat

Members
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

About Tomcat

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/21/1984

core_pfieldgroups_99

 • Occupation
  CAD System Integrator
 • displayname
  Tomcat
 1. Nu arbejder jeg selv her i Sverige, så jeg er en af dem som nyder godt af kursen. Men jeg tror ikke på at den svenske krone holder den her høje kurs i længden. I en tid hvor ens penge kan være flygtige, er Sverige et lunt sted at have dem. I længden ser vi nok at den bevæger sig ned på ca 85 hvor den hører hjemme, til glæde for svensk eksport.
 2. Tomcat

  Tag mod kortbetalinger på iPhone

  Nu har jeg selv arbejdet med kortbetalinger i PBS. Det lyder ikke vanvittigt dyrt. De 2.75% er nogenlunde det som de selv skal betale i gebyr til deres Acquirer, også tager de sig 1.5kr for ulejligheden.
 3. Tomcat

  Kold fusion virkelighed?

  Hej Jag faldt over en artikel fra det svenske Ny Teknik. Det virker til at de har overværet en testkørsel på en såkaldt E-CAT (bedre kendt som Kold Fusion) i Bologna. Ifølge Ny Teknik genererede den 479 watt mere end den brugte. - Ny Teknik - En forløbig verificering af resultatet af David Roberson. Gad vide mon om det rigtigt denne gang???
 4. Tomcat

  dobbelt statsborgerskab

  Det eneste der står i grundloven omkring startsborgerskab är følgende: Ingen udlænding kan få indfødsret uden ved lov. De nærmere regler for indfødsret (og dermed hvordan man mister den), er fastlagt i "lov om dansk indfødsret". Dvs der skal ikke en grundlovsændring til.
 5. Tomcat

  Hvor er pengene henne?

  Jeg har præcist fået en mail fra Birger som tidligere har arbejdet i nationalbanken som operatør på deres seddelpresse. Han er rigtigt ked af at der ikke er fundet en afløser siden han stoppede i 2008. Han har lovet at hoppe tilbage på arbejdet igen så vi kan få orden på økonomien...
 6. Det eneste du kan være sikker på er at du ikke skal gøre hvad de økonomiske spåmænd foreslår. Hold dig til din egen mavefornemmelse og sunde fornuft.
 7. Tomcat

  Hvor er pengene henne?

  Tak for linket. Så også der var blevet lavet en efterfølger: Money as debt 2 http://vimeo.com/6822294
 8. Man undrer sig lidt over hvad der sker i verdenøkonomien. EU landene (ECB) klarer snart ikke flere økonomiske hjælpepakker, bankerne er ligeledes også på røven og står og falder med staterne, mens flere og flere virksomheder kun præcist holder sig ovenvande. USA har en belåningsgrad der er oppe i skyerne og opretter nye krediter for at betale sine gamle. Ja, jeg har en nogenlunde forståelse for at det var de rådne subprime (med S&P AAA rating) der fik korthuset til at falde, men "rigtige" penge forsvinder jo ikke fra samfundet fordi den varme luft siver ud af boligmarkederne.. Drejer det hele sig ikke bare om at os alle (individer, banker og stater) har levet på krediten i for lang tid og har ladet Kina lave det hårde arbejde? Er det hele bare et spørgsmål om at vi skal tage slipset af og lave det som vi før fandt os selv for gode til, industrielt arbejde (maskiner, mobiltelefoner mm)? For at vende tilbage til hovedspørgsmålet. Hvor er vores penge blevet af?
 9. Hej Stoney Velkommen i klubben. Visse steder i malmö er tæt på en katastrofe af vejhuller. Selv på hovedveje er den gal. Som RS6 sagde, så er det forsikringsselskabet du skal have fat i. En anden mulighed (såfremt det er i malmö) er hos gatukontoret. Der ringer du ind og giver en officiel klage. Derefter modtager du et brev med posten hvor du skal forklare hvorfor netop gatukontorets manglende vedligeholdelse af vejnettet i malmö har været årsagen til din skade.
 10. Tomcat

  Ny computer til ca 10.000?

  Tror du kan regne med at efter 8 måneder er den pc du køber i dag helt uaktuel. Det er bare med at finde en pc/mac som du synes er god til dit formål og så lade være med at følge prisudviklingen for at stykke tid ;)
 11. Tomcat

  Ny computer til ca 10.000?

  Jo, og jeg tror ikke de var stolte af det :) De leverer så mange pc'er til så mange forbrugere, så mon ikke det går galt for dem en gang imellem. Jeg tror at det er det samme uanset om du vælger HP, DELL, IBM eller en anden større leverandør. Fordelen ved at vælge HP, DELL eller IBM er at kvaliteten plejer at være i orden og maskinen har været gennem en kvalitetsbedømning. Er man selv lidt nørd kan du selvfølgelig lave en bygselv som er meget billigere :)
 12. For at svare kort på dit spørgsmål, så ville jeg klart leje lige nu. Når boblen så springer kan du jo shoppe rundt og købe lejlighed/hus til knaldtilbud.
 13. Tomcat

  Elektrikker søges

  Hej Miriam Har selv anvendt en som hedder Stefan. Han er rigtig dygtig og er enkel at arbejde med. Her er hans hjemmeside: http://www.elinstallatorenimalmo.se/ Søg evt. lidt på sunddebat, der er flere som har anvendt ham.
×