Jump to content

2EThADoN

Members
  • Antal indlæg

    247
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About 2EThADoN

  • Rang
    Advanced Member
  • Fødselsdag 18-11-1979

core_pfieldgroups_99

  • Biography
    I love life :o)
  • Location
    Copenhagen, DK
  • Interests
    Training, job and cars...
  • Occupation
    CAD Engineer
  • displayname
    2e

Kontakt metoder

  • Website
    http://www.nikogjay.dk
  1. Efter 5 1/2 år i Malmø (2 1/2 år effektivt), fandt jeg ud af at Sverige ikke er, ej heller bliver et hjem for mig. Jeg har tilbragt 4-5 weekender i Sverige de sidste 12 måneder og vidste hurtigt, efter hjemkomst fra et Grønlandseventyr, at alt pegede mod DK igen. Så min bil og lejlighed blev sat til salg i nov/dec sidste år, og begge var solgt efter 14 dage. Personligt føler jeg mig så meget mere "fri" efter jeg er kommet tilbage til DK. Alt er nemmere, mere livligt og jeg har ikke fortrudt, tværtimod - ligesom jeg heller ikke har fortrudt jeg flyttede til SE i sin tid :) Så for mit vedkommende har det ikke noget med kurs, tog eller bro at gøre - men ren og skær 'hjemve' :)
  2. Hot Hatch :-) der sker da noget! Ja, endelig... http://www.netcarshow.com/ferrari/2012-ff/ - den beskrives som en 'shooting brake' men jeg synes nu det er Ferraris pendant til Focus RS/RS3 osv. :)
  3. 2EThADoN

    protein pulver

    Herbalife er et dyrt produkt. Jeg spiser deres fiber- og antioxidanttilskud og supplerer min eftermiddagsshake med Formula 1, Shake Mix. Smager ikke specielt godt og spiser det kun fordi, jeg får det ret billigt fra Canada. Det bedste proteinpulver er BSN's Syntha-6 blandet med BSN Lean Dessert - klart den foretrukne shake og bedste smag! Ernæringsmæssigt perfekt sammensat som post-workout meal.
  4. Flere studier har påvist, at selv folk der kun træner moderat, kan få et mærkbart udbytte af kreatin. Ved styrketræning/bodybuilding har D-vitamin påvist positiv effekt ift. musklernes protein syntese. D-vitmain bliver produceret, når kroppen udsættes for ultraviolet stråling - fødevarer hvor D-vitaminer forekommer naturligt er bl.a. laks og tun. Mælk indeholder kun D-vitaminer hvis de er tilsat af producenten! MM Sports og Muscle Zone i Malmö har i hvert fald kreatin... google deres lokationer - kan ikke huske adresserne i hovedet.
  5. Søges: 4 stk. brugte Pirelli SnowSport 225/40 R18 dæk. Sidst set ved min garageplads d. 3. august 2009, Almvik, Malmö. Bedes afleveres tilbage snarest. Låntager advares og gøres opmærksom på, at slidmønsteret snart er brugt op. De var dyre i indkøb men tror, at gensalgsværdien er tæt på 0. Ikke at jeg tror, der er nogle der har stjålet dem men bare lige en informativ oplysning. :D:laugh:
  6. 2EThADoN

    Formel 1

    Schummi!!! Slap da helt af hvor jeg glæder mig til Schummi's comeback d. 23. august! Om han gør det godt eller ej er underordnet... glæder mig bare til at se ham dirigere raceren rundt igen på top plan :th2:
  7. Sjovt som man ændrer holdning og perspektiv med alderen... for 10-11 år siden havde jeg bifaldet det hærværk, men nu får jeg mest lyst til at yde hærværk mod hans ansigt (ikke imponerende intelligent formuleret, I know :D), efter de udtalelser. Kan jo bare håbe på han også bliver klogere med alderen :) bare at forestille sig man kigger ud ad vinduet, og så render der nogle pisunger rundt nede på gaden og spraymaler ens bil, eller bygningen man bor i... puha, det kan gøre mig vred. Stakkels beboere og butiksejere!
  8. Hey... nu er jeg ikke overvægtig men træner/dyrker motion og kostplan tæt på eliteplan. Jeg regulerer periodisk (3 mdr. cyklus) min kropsvægt for henholdsvis muskeløgning og trimmet udseende. Stiller op til fitnesskonkurrence, om muligt noget Athletic Fitness i år. Det vigtigste for et varigt vægttab, som Michael K skriver, er en kostplan. Du bliver nød til at kortlægge din kost og finde ud af dit daglige basale energibehov. Jeg vejer og fører dagbog over ALT, hvad jeg indtager af mad og drikkevarer igennem dagen. Når du har fundet dit daglige energibehov, skal din kost lægges om, så du indtager mindre, end hvad du har brug for. Du skal være i et kalorieunderskud for at tabe dig. Uden at være det kan du godt glemme vægttab - så simpelt er det. Motion er naturligvis alle tiders slankebooster, SÅFREMT de kalorier du forbrænder ikke, bagefter bliver spist op af en 'Mars' bar eller ligende f.eks. indeholder en sølle 100 gr. RitterSport 530 kcal, hvilket tager 40 min. på løbebånd ved 10 km/t for kroppen at forbrænde! Sagt på en anden måde, så er det en fjerdedel af en normalvægtig, med stillesiddende arbejde, voksen persons daglige kcal behov. Et andet råd er at du i starten af vægttabet holder dig fra slankemidler som den populære "Alli". Giv din krop chance for at vende sig til ændret livsstil uden "kunstige" hjælpemidler. Hen i forløbet under dit vægttab kan du evt. supplere med slankemidler, men det er ikke anbefalelsesværdigt i starten. Smider lige et link til hjælp for kalorieberegning: htttp://www.kalorietabel.dk/index.htm Der er rigtig meget videnskab om kost og træning, og jeg kunne skrive/tale om det i timer, men det ville vist være overkill :p Held og lykke med vægttabet :th2:
  9. LÅL ja, det er sgu mig, det bliver dog ikke min næste bil... men fed er den da
  10. Uha uha, den er som en Ford RS'er skal være... sin egen og med et "lidt for meget af det gode" udseende :) svenske forhandlere siger ca. 305000 SEK for basis modellen. Tror den er mega fed i blå med hvide fælge!
  11. Hehe, da jeg skrev indlægget var klokken lokalt "kun" 22:54, hvor jeg befinder mig... men jeg skal ikke afvise at have fulgt med i valget, selvom jeg havde været hjemme :) bliver spændende at se hvordan Obama kommer til at klare sig!
  12. Indtil videre et stort tillykke til Obama men specielt stort tillykke til det amerikanske folk... håber virkeligt Obama kan og tør, gøre den forskel mange inklusive ham selv, påstår han er i stand til! USA går nogle interessante år i møde :)
×
×
  • Tilføj...