Jump to content

Scion

Members
  • Antal indlæg

    354
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Scion

  • Rang
    Advanced Member
  • Fødselsdag 04-09-1980

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Charlottenlund
  • Occupation
    Systemudvikler
  • displayname
    Scion
  1. Blot for at være formelt korrekt: Det er ikke patent, det er copyright (ophavsret)
  2. Har nu læst hele tråden, det lyder helt sindssygt. Men i det mindste ser det da ud til at du er ved at få vind i sejlene nu. Best wishes herfra, og som Gio siger så tror jeg vi er mange der ser frem til et billede af genforenet barn og far :)
  3. Gammel tråd jeg stødte på, nogen skylder en flaske, boligpriserne faldt så vidt jeg ved i 2008 (DK) :)
  4. Lyder basalt set bare som om at man bliver straffet som om det var et land, og ikke to. Altså den "rabat" er jo bare fordi man så har afsonet noget af den straf som man er blevet idømt. Men det betyder så også at hvis man man får køreforbud i sverige, for noget der ville betyde frakendelse af kørekortet i danmark, så ryger kørekortet hvis du flytter tilbage til danmark inden dit køreforbud i sverige er udløbet. Makes sense, men det kan være ret ærgeligt...men det skal det vel egentlig også være?
  5. Scion

    Løn!

    Jeg kan huske i ..2001 ganske vist, fik jeg 15000SEK for at arbejde som dell's tekniske support. det var også super dårligt allerede dengang, men ok...det var arbejde i et halvt år :)
  6. Det er jo fint nok at du var tilfreds med det :) Jeg synes det var nogle dyre dage, men jeg hentede også min bil selv, så jeg ventede måske ikke helt så længe (samlet set) som du gjorde.
  7. Yes, forsikring er en anden sag :)
  8. Så vidt jeg husker behøver man ikke plader i sverige for at køre til og fra besiktning? det mener jeg at jeg fandt ud af da jeg importede min rx8.
  9. Generelt synes jeg på forbrugerbeskyttelsesområdet, der er sverige meget svagt.
  10. Det lyder jo herligt :) Min gamle N80 og min nuværende C905 fungerer fint med bluetooth, også uden at det "ryger af", men som vi har været inde på før....det er ikke hurtigt. det er de der 1mb/s ca. Så måske er det bare lang tid siden at der har været store problemer med bluetooth, jeg husker ihvertfald også dengang hvor det aldrig virkede :D
  11. Ja okay, det lyder som om det kan man ikke via wifi, men BT og kabel burde være fint. dvs. ligesom alle andre mobiltelefoner har kunnet i mange år.
  12. Tja, altså jeg ved kun hvordan min kammerats wifi fungerer med iphone/mac, det er kanon godt. men det er jo først nu at man har kunnet bruge BT hvor man har iphonen som modem...så der er nok ikke mange der ved om det fungerer godt.
  13. iphone fungerer jo generelt kanon godt med mac?
  14. **Overskrider forbruget 20 GB pr. måned, pålægges ikke en ekstra afgift. Dog forbeholder 3 sig retten til at spærre helt eller delvist, og/eller begrænse hastigheden væsentligt på det pågældende abonnement i den pågældende måned. Månedsafgiften gælder forbrug inden for danske operatørers netværk samt i 3’s net i Sverige. så det skulle være fint nok
×
×
  • Tilføj...