jolin

Members
 • Antal indlæg

  616
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

jolin last won the day on January 21 2016

jolin had the most liked content!

About jolin

 • Rang
  Advanced Member
 • Fødselsdag 29-10-1982

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Malmö, Sweden
 • Occupation
  Student
 • displayname
  JOLIN
 1. God ide! Det vil jeg gøre.
 2. Jeg har brug for PR koder til min Seat Leon. koderne jeg leder efter står ikke i servicehæftet, Det er til for- og bagskiver. Er der nogen herinde der har adgang til https://erwin.seat.com/ eller på anden måde kan slå det op ud fra et stelnummer?
 3. Tag en fotokopi af dit danske kørekort (for- og bagside) samt af anøgningsskemaet (udfyldt) fra transportstyrelsen. Hav også andet gyldigt billede-id på dig (pas) i perioden. Ovenstående gjorde jeg, og jeg kan ikke se, at der så meget andet man kan gøre. Fik dog aldrig behov for at vise noget for hverken Kling og Klang eller Vlado og Henrik :)
 4. Hvis der står på forskudsopgørelsen at den er beregnet ud fra reglerne for Grænsegængere så er der ingen ko på isen. Bare skriv renterne i de almindelige "danske" felter for renteudgifter. Det er jo "bare" forskudsopgørelsen så det betyder ikke så meget. Det er på årsopgørelsen at det skal stå rigtigt og der skriver du det bare ind rette sted. Jeg skal nu for 4. år i træk kontakte SKAT for at blive beskattet efter grænsegænger-reglerne, og sidst fik jeg oplyst at det skulle alle. Men det er jo kun fint hvis du slipper.
 5. Ja, såfremt altså du vil beskattes efter reglerne for grænsegængere. Ellers får du alligevel ingen fradrag for renteudgifterne uanset hvor du skriver dem ind. Har du glemt tråden fra sidste år? ;-)
 6. Rubrikken hedder "Renteudgifter vedr. udenlandsk ejendom" men det er en eller anden pseudo-rubrik som man ikke selv kan udfylde og den har ikke et rubriknr. På min årsopgørelse fra 2015 står alle fradrag osv. nævnt og rubrikken står der også, dog er rubriknummeret blankt. Du KUNNE gøre det at skrive dem ind i rubrik 481 "Renteudgifter af gæld til pengeinstitutter mv.", og når så årsopgørelsen kommer kan du skrive renterne ind det rigtige sted. (Ja man kan sjovt nok selv skrive det ind rigtigt ved årsopgørelsen, bare ikke ved forskudsopgørelsen). Men da man alligevel aktivt skal kontakte SKAT hvert år for at blive beskattet efter reglerne for grænsegængere, kan du lige så godt oplyse rentetudgifterne der også. Så skriver SKAT dem ind det rigtige sted.
 7. Det er vel ligesom det gamle brokort, som heller ikke fulgte pristrappen. Turen kostede "fuld brobizz pris", i dette tilfælde 159 kr, som jo også er en slags rabat i forhold til normalprisen.
 8. Jo, Hyllie er Sverige men du ankommer fra et andet land. På samme måde som når du lander med et fly i Arlanda fra et andet land. Arlanda er også i Sverige men...
 9. Fandt en strømforsyning magen til. Jeg PM'er dig Lars. Jeg fik allernådigst lov til at pasere grænsen her til aften, efter jeg havde været til screening og svaret rigtigt på alle kontrolspørgsmål. (var det min bil, hvilken adresse boede jeg på, var der registreret andre på adressen og i så fald hvem, havde jeg børn osv. )
 10. Syntes ikke jeg så ac-adapteren i kassen da jeg kiggede tidligere. Uden den er den ikke så meget værd. Jeg vender lige tilbage i morgen aften når jeg er hjemme. Er i øvrigt kommet afsted til DK uden mit kørekort (ligger i en anden jakke) eller andet billede-id. Så det bliver spændende at høre hvad polisen på Lernacken siger til det i morgen eftermiddag
 11. Jeg tror jeg har en ubrugt HP ProCurve swtich liggende (denne: https://www.proshop.dk/Netvaerk-switch/ProCurve-1400-8G-8-Ports-Giga-Switch/2091365) Ville det have interesse?
 12. Du skal blot klikke på "Over Øresund?" knappen ude til højre på rejseplanen.dk. Så kan du søge rejser og se priser til/fra sydsverige.
 13. Det står ellers ret tydeligt på den side du linker til. Bestiller du varer for max 1500 SEK skal du ikke betale told. Du skal dog altid betale moms uanset beløb. Som jeg ser det skal du huske at regne fragtomkostninger med i den totale værdi. Derudover skal du betale "importtulldeklarationsavgift" som nok varierer alt efter hvilket fragtfirma der står for at lave deklareringen.
 14. Kan så siges at prisen på de 1900 har været der i mange år efterhånden. I hvert fald 4 år mener jeg?
 15. Totalt kaos for de stakler der skal med tog fra 4. januar Fra https://www.skanetrafiken.se/granskontroller/ Resa från Danmark till Sverige Det går inte att resa direkt Köpenhamn H-Malmö eftersom det sker en ID-kontroll på Kastrup/Copenhagen Airport. Reser du till Sverige får du därför räkna med längre restid. Alla tåg till Sverige kommer att avgå från Kastrup/Copenhagen Airport. Därför måste du själv ta dig till Copenhagen Airport. Så här gör du: Du kan åka med de Öresundståg som har Kastrup som slutstation. Sök din resa inom Danmark, till exempel från Köpenhamn H till Copenhagen Airport, på www.rejseplanen.dk. Har du en giltig biljett, till exempel ett Jojo Period Öresund för Köpenhamn H-Malmö, gäller den även på lokalbussar och Metro mellan Köpenhamn H och Kastrup/Copenhagen Airport. När du kommer till Kastrup/Copenhagen Airport kommer du att behöva visa ID-handlingar. Följ anvisningarna på plats. Räkna med att ID-kontrollen kan ta tid. Mer information om hur ID-kontrollerna kommer att gå till kommer under vecka 53. Tågen till Sverige har Kastrup/Copenhagen Airport som startstation. Din resa därifrån söker du lättast i Skånetrafikens app eller på skanetrafiken.se. Polisens gränskontroller på Hyllie kommer att vara kvar en tid, så om du ska fortsätta norrut från Hyllie kommer du att få visa ditt ID en andra gång. Det innebär längre restid på sträckan Copenhagen Airport-Malmö C. På Malmö C kan du behöva byta tåg om du ska resa vidare norrut då Öresundståg från Kastrup/Copenhagen Airport. Detta för att Öresundstågen väntar in nästa avgång för att inte föra med sig eventuella förseningar in i Skåne. Var uppmärksam på skyltning och utrop.