Paul

Members
 • Antal indlæg

  1.063
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  15

Paul last won the day on February 21

Paul had the most liked content!

About Paul

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  Flyttede til Sverige juni 2006
 • Location
  Malmö

Profil information

 • Gender
 1. Held og lykke med den indstilling i Sverige.
 2. Jeg synes ikke du kan være tjent med, at jeg rådgiver dig efter hvad jeg kan regne ud.
 3. Hans12, du fortæller desværre ikke noget om dine boligforhold i Sverige. Er boligen købt, lejet eller fremlejet? Eller er du flyttet ind hos kæresten? Du skriver også: "...indregistrere mig som borger i Sverige." Rent teknisk, så er en (med)borgare i Sverige en svensk statsborger. Vil du være svensk statsborger? Eller mener du, at du vil registrere din bopæl som værende i Sverige?
 4. Den er kommet på siden da. Jeg har AdBlocker i min browser og det var nok til at jeg tidligere bare kunne klikke den første (AdBlocker) disclaimer bort. Det går ikke længere, desværre.
 5. Jeg kan læse hele artiklen og betaler ikke for at læse DN. Klik disclaimeren bort.
 6. Tankesmedjan Katalys: ”Finanssektorns dominans bäddar för kris inom kort” (Dagens Nyheter, 24. november 2017) Er vi ved at være såvidt?
 7. Det var færgeruten Kalundborg - Århus der blev taget hensyn til dengang Storebæltsforbindelsens priser blev fastsat. Der er ikke blevet sejlet på ruten siden 2013.
 8. Bankerne kunne i princippet også tilbyde lave transaktionsomkostninger, men det forhindrer den manglende konkurrence. Grunden til vi i det hele taget diskuterer transaktionsomkostninger skyldes, at hverken Danmark eller Sverige har euro som valuta, selvom begge lande er en del af SEPA.
 9. Bliv så svensk som mulig, dvs. få dig et svensk nummer. Det får du lettest via Lyca Mobile med et kontantkort. Samme erfaring her, mange svenskere ringer ikke til dig selvom de har lovet det. I tilfælde af, at det er dig der er kunden - find en anden leverandør med det samme.
 10. Der behøver ikke at opstå et tab. Med guld er det ligesom med aktier - man skal købe når kursen er i bund, og der kan man godt komme til at vente længere end man har lyst til. Køber man guld, så skal man sørge for at forskellen mellem spotkursen (prisen på verdensmarkedet) og den pris sælgeren forlanger er så lille som mulig (kaldes for spread), og den kommer nok ikke længere ned end tre procent. Så allerede når man køber skal man indregne et "tab" (eller kommende gevinst) på minimum tre procent.
 11. At opføre sig på dansk i Sverige får pisset i kog hos de fleste svenskere. Det værste er bare, at du aldrig kan se det på dem før de ligefrem eksploderer. Jeg har en mistanke om, at nogle håndværkere ikke gider danske kunder, da der så skal parlamenteres for meget efter deres smag. Du skal helst gøre som de andre svenskere - ligne én stor undskyldning, og prøve at giraffe dig frem (og det er fucking svært når man som dansker er vant til at lukke alt sit lort ud med det samme). I øvrigt, held og lykke.
 12. larsk, måske du skulle finde ud af hvilket serviceniveau kommunen betaler for? Nogle svenskere tror de kan hundse rundt med folk, og går den så går den...
 13. Bropass Pendlare: "Priserna gäller personbilar upp till 6 meter vid användande av ØresundBizz®".
 14. Apropos overskriften på denne tråd: Dyb krise i Postnord Danmark: Politikere chokerede. PostNords årsregnskab blev fremlagt i fredags. Det er først i dag, en weekend og tre arbejdsdage senere, at der kommer en reaktion fra de danske ejere. De svenske ejere var oppe i det røde felt allerede i torsdags i den landsdækkende presse.
 15. PS. Og det er lige meget om man er logget ind eller ej. PPS. Men, hvis man højreklikker på "Ret", så kan man godt rette indlægget i et nyt vindue.