Jump to content

Paul

Members
 • Content Count

  1,109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Paul last won the day on January 19

Paul had the most liked content!

About Paul

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/09/1966

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  Flyttede til Sverige juni 2006
 • Location
  Malmö

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paul

  Dagpenge

  PD U1 dokumentet ansøger du om hos HK 2-3 uger før din sidste aflønnede arbejdsdag, da der går lige godt 4 uger inden de sender dokumentet til dig. I tilfælde af du har et deltidsjob skal du være opmærksom på, at du skal have arbejdet mindst 80 timer om måneden i mindst 6 måneder ud af de sidste 12 måneder. Selvom man har betalt til a-kassen i Danmark, og der er andre regler i Danmark, så falder man igennem i Sverige og får absolut ingenting.
 2. Paul

  Aktivitets registrering - sig hej her!

  Bor i Sverige siden 2006. Til at begynde med i Malmø, siden 2016 i Blekinge. Der er lidt under 2 timer i bil til Malmø. Det er langt ude i skoven blandt raggare og hillbillies, jeg ved det, men folkens her er lige så hyggelige som i Malmø. Det er dejligt stille og grønt at bo i skoven, og man kan se elg og hjort fra vinduet om vinteren. Udover naturen så er den helt store forskel på Malmø økonomien - det er billigt at være husejer hér.
 3. Paul

  Aktivitets registrering - sig hej her!

  Ehem... tester... tester... *pop pop*... kan man læse det her? 😃
 4. Paul

  Udbytteskat

  Især når webhosten viser en placeholder for domænet i mindst fjorten dage inden domænet bliver fornyet. 🙄
 5. Paul

  Udbytteskat

  Ved det ikke, lukkede ned for Facebook i 2015.
 6. Paul

  Udbytteskat

  Jeg tror det er meget få der besøger dette forum efterhånden.
 7. Paul

  Hvor kan man slå en dom op

  Belastningsregistret
 8. Paul

  Bilen "hakker"...

  Hvis du med "hakker" mener at bilen ligesom gynger lidt frem og tilbage, så giver jeg bonne ret i at det enten er gear eller kobling. Har du DSG?
 9. Paul

  Vandalisme og anden kriminalitet

  Det jeg mener er: "man kan tage folk ud af den sorte firkant, men man kan ikke tage den sorte firkant ud af folk". Selvom de flyttede til store lyse almennyttige lejligheder på Vestegnen, så fortsatte de med at gøre som de plejede. Helt klart stor forskel på Nørrebronx og Frederiksberg. Min fars familie kom fra Frederiksberg, og de var ikke meget for at besøge os ude i betonen.
 10. Paul

  Vandalisme og anden kriminalitet

  Du tænker på Lindängen og Högaholm... sidstnævnte kaldes ofte også for Almvik, især i boligannoncer, men der er stor forskel. Du må ha' levet en beskyttet tilværelse på Frederiksberg. 😉 Da man tømte Den Sorte Firkant på Nørrebro i 70'erne flyttede langt de fleste ud på Vestegnen. Det var ganske normalt med spontane asfaltfester, slagsmål og almindelig forstyrrelse.
 11. Paul

  Vandalisme og anden kriminalitet

  Og hvad det angår, så tror jeg det er længe siden polisen i Sverige har ansat folk uden studentereksamen, der er vokset op i det hårdere miljø. Med andre ord, så forventer nyansatte i polisen sig ikke at skulle ud i situationer, hvor de kan få beskidte fingre.
 12. Paul

  Vandalisme og anden kriminalitet

  Vi er flyttet ud på landet nu, men i de 10 år vi boede i Malmø havde vi ingen dårlige oplevelser af den slags du skriver om (vi boede i Almvik). Jeg har en forestilling om, at der findes rigtig mange børn og unge i dag, som lever deres paralelle liv ud via internet og deres forældre har absolut ikke den fjerneste anelse. Tag bare dem der kaster sten og betonblokke ned over motorveje fra gangbroer i Danmark og Tyskland (kommer vel også til Sverige på et tidspunkt). Læg mærke til hvordan den slags idioti breder sig. Jeg er opvokset på Københavns Vestegn og kan bare sige, at hærværk kunne man også opleve dengang i 70'erne og 80'erne - og det var mens unge indvandrere bare var kriller i farmands tissetøj. I dag er hærværk vel noget som de unge praler med på bl.a. Facebook. Forskellen er vel den, at de nok ikke gør det på svensk. Selvfølgelig er det træls at få skåret dækkene op, men det er hvad nogle unges fantasi rækker til.
 13. Paul

  Vi kan også være med, Sverige!

  Det kommer lidt an på omstændighederne. En privat virksomhed med ansvarlige ejere kan ikke tillade sig den indstilling. Men, i det offentlige er der plads til lidt af hvert. Det findes der mange gode eksempler på.
 14. Paul

  Vi kan også være med, Sverige!

  Måske, måske ikke... kan manglende kontrol ikke være tegn på et korrumperet system? Definitionen af korruption er den, at noget ikke virker efter hensigten, at noget (eller nogen) er blevet korrumperet. Hvis det er hensigten at ansatte i det offentlige skal kunne udbetale penge til sig selv (tage af kassen), så har det ikke noget med korruption at gøre. Manglen på den gængse form af korruption - nogen smører hjulene for at blive forfordelt - skyldes måske, at det er lettere at tage af kassen, så hvem har behov for at blive smurt?
 15. Kammeradvokaten: Der kan ikke placeres tjenstligt ansvar i Britta Nielsen-sagen Hvor er det dog deprimerende læsning. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at Danmark er verdens mindst korrupte land. Skyldes det måske, at det er for let at stikke sugerøret i statskassen? Hvis man bare laller længe nok rundt og lukker øjnene på de rigtige tidspunkter, så kan man ikke drages til ansvar. Enlig svale?
×