Jump to content

Paul

Members
 • Content Count

  1,187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Paul last won the day on July 18 2019

Paul had the most liked content!

About Paul

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  Flyttede til Sverige juni 2006
 • Location
  Malmö

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paul

  UD Fraråder rejser til nabolande

  Svensson forstår vel nok, at skulle man blive syg i udlandet på en ferierejse, så vil det tage en krig at overbevise Försäkringskassan om at man er dækket. Derfor tager Svensson ikke på ferie i udlandet.
 2. Danska myndigheter kräver bevis för att släppa in kärlekspartners över gränsen - Sydsvenskan. Danmark er blevet et underligt sted at leve. Danskere skabte timelang coronakø på Øresund - Politiken. Gad vide hvad der gemmer sig oppe i ærmet hos politikerne? Det tager lang tid før coronaen bliver en forudsigelig størrelse.
 3. I min umådelige visdom og evne til at skue ind i fremtiden, 😋 skyder jeg helt vildt fra hoften og forudsiger fremtidge overskrifter i medierne (der relaterer til Covid-19, naturligvis): 🤪 Trump opfordrer til at flytte påsken frem til pinsen!
 4. Hvorfor gå i Tivoli når man kan blive rundtosset hjemme? Heldigvis er vejret godt, så nu står den på tur i skoven. 😎
 5. Politiker åkte till Spanien – mitt under coronakrisen - Kvällsposten
 6. Afterski med op til 499 gæster kører videre i Sverige - DR [ironi]Tjah, vi skal jo nødig ende med et "forbudssverige", hvor nogen bliver nødt til at være den store slemme bussemand.[/ironi] Jeg må tilstå, at jeg har fået en større forståelse for de lokale svenskeres antipati overfor myndighederne.
 7. Kinesiska experter dömer ut Italiens åtgärder - Sydsvenskan Så kan man jo tænke sit.
 8. Logisk. Spørgsmålet er om man vil betale i menneskeliv eller i penge. Helt enig.
 9. Virusexpert: Som en svår influensasäsong - SVT Citat (Johan Giesecke): "Det är en dålig åtgärd som ställer till så mycket annat i samhället. Det finns en miljon barn i Sverige som är mellan 0 och 10 år gamla. De behöver tillsyn, om man stänger skolorna så att en av deras föräldrar måste vara hemma så kommer det att få enorma effekter." Det får også en enorm effekt, hvis størstedelen af lærerne bliver syge, og børnene så alligevel skal passes af deres forældre. Gad vide om de svenske politikere har overvejet den situation?
 10. Helt apropos: Folkhälsomyndigheten: Undvik resor till och från storstäderna - Di
 11. Jeg synes Danmark gør det helt rigtige - lige til stregen og ikke længere. Og jeg er glad for vi bor langt ude på landet inde i skoven - for svenskerne får voldsomt travlt inden længe, især i (stor)byerne. Forestil dig, at du får behov for lægebehandling og ikke kan komme til. Hellere overreagere i det ekstreme end: Hæren ruller ind i Bergamo for at transportere ligene ud
 12. Flightradar24 - fascinerende. Københavns Lufthavn var vant til ét ankommende fly hver tredje minut.
 13. Okänt hur många svenskar som är strandsatta utomlands – UD har inga planer på evakuering - SVT Meget godt eksempel på forskellen i hvordan der reageres.
 14. Jeg har fulgt medierne intenst den sidste uge, og forskellen mellem hvordan der bliver reageret på krisen i Danmark og Sverige er virkelig slående. Der findes ikke et klart overblik over, hvad der foregår i Sverige lige nu, hvorimod alle danskere burde vide hvad som gælder.
 15. Paul

  SEK uhørt lav

  Det vil kun blive værre (bedre?) eftersom der søges ly i dollars og euro. Norske kroner har det endnu værre.
×