Paul

Members
 • Antal indlæg

  1.057
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  4

Paul last won the day on October 22 2016

Paul had the most liked content!

About Paul

 • Rang
  Advanced Member
 • Fødselsdag 09-11-1966

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  Flyttede til Sverige juni 2006
 • Location
  Malmö

Profil information

 • Gender
 1. Det var færgeruten Kalundborg - Århus der blev taget hensyn til dengang Storebæltsforbindelsens priser blev fastsat. Der er ikke blevet sejlet på ruten siden 2013.
 2. Bankerne kunne i princippet også tilbyde lave transaktionsomkostninger, men det forhindrer den manglende konkurrence. Grunden til vi i det hele taget diskuterer transaktionsomkostninger skyldes, at hverken Danmark eller Sverige har euro som valuta, selvom begge lande er en del af SEPA.
 3. Bliv så svensk som mulig, dvs. få dig et svensk nummer. Det får du lettest via Lyca Mobile med et kontantkort. Samme erfaring her, mange svenskere ringer ikke til dig selvom de har lovet det. I tilfælde af, at det er dig der er kunden - find en anden leverandør med det samme.
 4. Der behøver ikke at opstå et tab. Med guld er det ligesom med aktier - man skal købe når kursen er i bund, og der kan man godt komme til at vente længere end man har lyst til. Køber man guld, så skal man sørge for at forskellen mellem spotkursen (prisen på verdensmarkedet) og den pris sælgeren forlanger er så lille som mulig (kaldes for spread), og den kommer nok ikke længere ned end tre procent. Så allerede når man køber skal man indregne et "tab" (eller kommende gevinst) på minimum tre procent.
 5. At opføre sig på dansk i Sverige får pisset i kog hos de fleste svenskere. Det værste er bare, at du aldrig kan se det på dem før de ligefrem eksploderer. Jeg har en mistanke om, at nogle håndværkere ikke gider danske kunder, da der så skal parlamenteres for meget efter deres smag. Du skal helst gøre som de andre svenskere - ligne én stor undskyldning, og prøve at giraffe dig frem (og det er fucking svært når man som dansker er vant til at lukke alt sit lort ud med det samme). I øvrigt, held og lykke.
 6. larsk, måske du skulle finde ud af hvilket serviceniveau kommunen betaler for? Nogle svenskere tror de kan hundse rundt med folk, og går den så går den...
 7. Bropass Pendlare: "Priserna gäller personbilar upp till 6 meter vid användande av ØresundBizz®".
 8. Apropos overskriften på denne tråd: Dyb krise i Postnord Danmark: Politikere chokerede. PostNords årsregnskab blev fremlagt i fredags. Det er først i dag, en weekend og tre arbejdsdage senere, at der kommer en reaktion fra de danske ejere. De svenske ejere var oppe i det røde felt allerede i torsdags i den landsdækkende presse.
 9. PS. Og det er lige meget om man er logget ind eller ej. PPS. Men, hvis man højreklikker på "Ret", så kan man godt rette indlægget i et nyt vindue.
 10. Har lige fundet en bug mere. Øverst og nederst på siden findes en blå navigationsbar. Det er ikke muligt at venstre-klikke nogle af linkene <<, PREV, 1, 2, 3, 4 og 5, men man kan godt højre-klikke dem og åbne siden i et nyt vindue (Firefox og Vivaldi).
 11. Et før og efter billede. Læg mærke til, at "Anmeld indhold" er highlighted i det nederste indlæg, både før og efter "citér" og "ret" linkene forsvinder.
 12. Dette indlæg er skrevet i Vivaldi. Jeg forsøgte at rette det tidligere indlæg, og det kan man heller ikke i Vivaldi.
 13. Det har den ikke problemer med fordi Vivaldi er en light udgave af Chrome. Det fortæller Vivaldis user agent id: "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/56.0.2924.88 Safari/537.36 Vivaldi/1.7.735.46". Problemet med mange websites er ofte, at de kun er optimeret for den mest udbredte layout engine, hvilket for tiden er den Chrome benytter, og som tidligere var den Internet Explorer benyttede. Det er ganske enkelt sjusk. Problemet med produkter fra hhv. Google (Chrome), Microsoft (Edge og IE) samt Apple (Safari) kan være, at man risikerer, at ens personlige og følsomme oplysninger bliver delt med Uncle Sam.
 14. Rot- och rutarbete
 15. De indsender en ansøgning til Skatteverket, så de trækker det fra på fakturaen til at begynde med. Nogle firmaer tager et gebyr for at udfylde og indsende ansøgningen til Skatteverket. Problemet opstår, hvis man "glemmer" at fortælle dem, at man ikke kan få RUT-avdrag. Så er fanden løs i Laksegade, og man får endnu en faktura på differencen. Min oplevelse er den, at alle går ud fra, at du kan få RUT-avdrag. Det er meget eksotisk ikke at have indkomst i Sverige.