Jump to content

PJKB

Members
  • Antal indlæg

    255
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Nogle som kan anbefale en god rengøringsdame ca 3 timer om ugen som er stabil og man kan stole på??
  2. Har desværre optaget nogle super filmklip på min iPhone 4 i Apple´s quicktime format og filmene vender sidelæns da jeg glemte at holde tlf vandret. Findes der et superlet konverteringsprogram hvor man kan "vende film" korrekt? Billeder er ikke et problem...
  3. PJKB

    Røglugt i hus

    Det her er virkelig slemt. Ægtepar som har oset i 40 år i huset. Der findes en del lugtsaneringsfirmaer bla. OCAB og vi er i tvivl om selv en kemisk rensning er nok hvis røgen sidder i træværk mv....??
  4. PJKB

    Røglugt i hus

    Hvad skal man forvente at betale for en komplet røgsanering af et hus på 200m2 hvor nogle gamle rygere har boet i 40 år? Vi river alle tæpperud og maler alt efter sanering, men ved røg kan sætte sig i alt!
  5. PJKB

    BMW 535d tuning

    Sæt den i SPORT-MODE:)
  6. Helt enig flytte frem og tilbage går ikke!! Det eneste vi kan være sikre på er at selvom Reporenten igen falder kraftigt hvilket flere eksperter mener i løbet af 2012, så følger bankerne ikke med ned på samme måde som sidst, da de ønsker et større "buffer"!!
  7. Det er bare monsterdyrt at bo i Sverige pt. Lån i DK er 1/3: http://epn.dk/privat/bolig/finans/article2721696.ece Ved godt der kommer diverse skatter, men syntes godt nok den svenske rente er høj!!
  8. PJKB

    BMW service

    Det lyder godt mht Autobahn i Svedala, men jeg er lidt skepsis for at servicere nyere biler der mht når man sælger bilen en dag. Så står der en "konservativ/forsigtig/livrem-seler" svensker og snøfter over ens bil ikke er serviceret hos BMW!! Jeg er sikker på service/kvalitet er helt på linje med Förenade bil´s, men jeg ved sgu ikke om jeg vil kører min X6ér derud udelukkende pga en evt. forringelse af salgsværdien og specielt hvis man bytter ind til en anden bil hos förenade bil, hvilket jeg har gjort flere gange.....
  9. Jobbet er besat og tak igen for ansøgninger mv. (Alle burde have fået feedback)!
  10. Hov så først svar nu - Men fandt et företäg. Nu må vi se om de kommer!!
  11. Jeg har kigget en del på den nye Cayenne og Touareg Hybrid med V6 benzin. De er ret dyre som nye, men der står en håndfuld på Blocket til kraftigt reduceret pris! Er det fordi det er generation 1 hybrid eller er de dyre i rep/service??..........De er jo økonomiske som dieslerne, men har alligevel ca 380HK (El+Benzin).
  12. Måske et "dumt" spørgsmål, men når man har automatisk dæktryksovervågning er det så nødvendigt at tjekke det løbende?
  13. Vi har en webshop i Sverige (inkl fysisk adresse i Sverige) og laver et dansk site med dansk kundeservice etc. Nogen som kender til en smart måde vi kan få et dansk telefonnummer her i Sverige, udover kan købe en dansk mobiltelefon og tage med herover? Evt. en måde hvor vi kan holde det billigt/omkostningsfrit for de danske kunder som "tror" de ringer til DK!!
×
×
  • Tilføj...