Jump to content
Gio

Hvilken kaffe...

Recommended Posts

Vil lige starte med at sige at jeg IKKE er kaffe-specialist, men er 10000% kaffe-nyder og værdsætter en rigtig god kaffe. Jeg eksperimenterer lidt med forskellige sorter og gemmer "navnet" og hvad kaffen hedder, når jeg finder noget rigtig godt. Det er faktisk meget nemt med kaffe - hvis der på NOGEN MÅDE er en bitter eftersmag på tungen = dårlig kaffe (også selvom den kommer 5-10 minutter efter man er færdig med at drikke den). Og hvad Senseo angår, så er det nok også den bedste "kaffe-maskine" kaffe jeg har smagt, men det har INTET med rigtig kaffe at gøre, efter min mening. Hvis du vil have god kaffe (efter typisk Danske normer), så skal det IKKE købes herovre :-) Køb det i Danmark og køb altid HELE bønner. Den markante forskel ligger i ristningen, som herovre typisk er væsentlig mørkere, end mange af de Danske kaffe-ristninger ! Vi (Danskere) drikker typisk mellem-ristet, hvor syd-sverige drikker mørk-ristet. Jeg drak selv en årgang MEGET instant, men blev træt af at drikke kaffe, bare for at drikke kaffe (hvis du forstår hvad jeg mener). Man skulle bare have en kop kaffe ! Efterflg. fik jeg, af min kone, foræret en kaffe-mølle / kværn og en lille 4 kops stempel-kande (til ca. ½ liter vand, svarende til et stort glas, som jeg drikker om morgenen) - kalder kanden EGOIST-kanden. Siden da har kaffen har IKKE været den samme (den har været himmelsk og VIRKELIG vel-nydt). Jeg laver pr. definition KUN kaffe på stempel-kande og maler ALTID selv bønnerne (det er sq det eneste rigtige) - vandet SKAL op og koge og derefter lige stå i et par minutter, FØR det hældes på stempel-kanden. Vandet skal være ca. 94-96 grader, før det hældes på bønnerne. Min yndlingskaffe er KLART ESTATE (når vi snakker RIGTIG god hverdags-kaffe). Det er bla. Claus Meyer, som startede det. Folk har jo ikke råd til at købe Blue Mountain hver dag :-) Snakkede også med nogle af de der Amokka-gutter, inde på min kones arbejde (da de var inde og give en "demo"). Og her fik jeg så en pose med hjem, men INGEN sammenligning med ESTATE må jeg sige. Se evt. her: http://www.estatecoffee.dk/ Estate forhandles i en del butikker, herunder: Estate Coffee, Gl. Kongevej 1, 1610 København V. ISO Supermarkeder Irma Supermarkeder Salling Supermarkeder Dalgaard, Kongevejs-Centret 6, 2970 Hørsholm Købmanden i Søllerød, Vangebovej 56, 2840 Holte Tag forbi og prøv en pose - du bliver IKKE skuffet. Jeg har selv 2 kategorier for hvordan kaffen skal smage - fordelt efter: 1) Morgen-kaffen (må godt være lidt ekstra, "krydret" og noget stærk) 2) Aften-kaffen (må godt være dejlig blød og rund, lidt ala en god rødvin, som feks. ikke indtages med andet spiseligt). Hvis jeg må anbefale et par forskellige Estate-kaffeposer: Rio Verde (Min KLART favorit-kaffe, dejlig blød og rund). Kendetegnet af de dejlige Bourbon Bønner. Anbefales som en k@non aftenkaffe. Ipanema Dulce, Minas, Gerais, Brasil (En rigtig god aften-kaffe også). Chiapas, Mexico (En rigtig god morgen-kaffe, som KLART kan erstatte den almindelige Columbia). Meddelin, Columbia (En rigtig god morgen-kaffe også). En såkaldt Columbia kaffe. Prøv det siger jeg bare og skriv tilbage NÅR du har smagt det :-) Køb gerne 2-3 forskellige poser og dig frem til hvad du bedst synes om. Du vil efter du har smagt Estate, give mig ret i at kaffe ikke bare er kaffe. Og inviter så mig på den kop :-)

Inspireret af en kæk kommentar (carspar) andetsteds i debatten, så blev jeg nysgerrig efter at høre om folks kaffesmag. Danskere og svenskere drikker jo en del kaffe, må man sige. (underdrivelse! red.) Så...hvad er din favoritkaffe herovre? Brygget på hvilken måde? ...og hvad har du ellers af eventuelle kommentarer om svenskernes kaffevaner. Og til sidst: Er der nogle af jer der har spottet Senseo-kaffe herovre? Det er ikke lykkedes mig endnu - så jeg skal huske at tanke kaffe-puder når jeg er i et større supermarked i DK. (...og så afslørede jeg også hvad jeg selv foretrækker - indtil videre. Og til skeptikerne: det smager fantastisk!!) :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Anders, din kaffe-gnom! :th2: Jeg sammenligner Senseo-kaffen med hverdags-kaffe, da den selvfølgelig ikke kan sammenlignes med den friskmalede arabica-bønne e.l. Jeg vil dog vove den påstand, at siden du gik fra instant til stempel, så oplevede du det samme som forskellen på at spise på hhv. McDonalds og Era-Ora ;) Friskmalet kaffe ér et kapitel for sig, hvis man sørger for at købe, opbevare og male bønnerne rigtigt. Men kender du dét...jeg kan simpelthen ikke overskue at male bønner, proppe dem i en stempelkande, koge vand, lade det stå lidt, hælde det over, lade det stå den rette tid, og derefter sætte mig ned og super-nyde min kaffe - om morgenen! Hér kommer Senseo ind som mirakel-kaffen, der bare ér en tand bedre end almindelig filterkaffe - og tandsæt bedre end enhver instant-kaffe. Lad os prøve at holde pærer og æbler for sig, og lade feinschmeckeren blive i skabet så længe vi snakker "god hverdagskaffe". Jeg kan sagtens gi´ dig ret i at friskmalet kaffe er noget specielt - men må også samtidig have lov at mene, at denne kaffeform hører til når vi har tid til at gøre noget ekstra ud af det - normalt. Men måske det bare er mig der ikke gider male friske bønner kl. 6 om morgenen? :p I så fald, så re-vurderer jeg gerne min opfattelse, og tager en kop Senseo mere. Senseo kan smage akkurat lige så dårligt som den værste billige Black Jack/Beans-kaffe du kan støve op i en kiosk, hvis du ikke opbevarer den rigtigt. Og det er også essentielt at maskinen vedligeholdes og rengøres jævnligt. Det er måske hér den smutter for mange - og oplevelsen ved Senseo ikke bliver så "monumental" som jeg mener den bør være (når vi snakker hurtig go´ hverdags-kaffe) :thumbup:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Guest ThomasO

Nu er Anders jo vist ovre i specialiteterne, men GIO du efterlyser "hverdagskaffe". Det siger han jo også, bortset fra han maler sine bønner selv. Det lyder lidt som om du ikke accepterer andet end senseo snak? Du spurgte om kaffebrygning og folks vaner. En almindelig kaffe sammenlignet i bryg på en kaffemaskine og en stempelkande - der vinder stempelkanden absolut. Stempelkaffe smager jo som kaffen altid dufter når det bliver brygget, man får ikke den der bitre nedtur med en filtersmagende kaffe. (Std kaffemaskiner) Og det er slet ikke besværligt, det tager 30 sekunder at skylle sådan en kande ren. Man skal bare huske på at spilkogende vand fremkalder jo bitre aromaer, så som anders siger skal den lige "slås ned", jeg plejer at give kanden et lille skvat koldt vand, inden jeg hælder det i stempelkanden. Har tit overvejet at tage en stempelkande med på arbejde, det der automatkaffe er rædselsfuldt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Du må ikke tro jeg gik fra REN instant-kaffe over til frisk-malet. Lavede selv tit Gevalia på stempel-kande før, men nappede af og til en gang instant, før man skulle ud af døren om morgenen. Igen, jer er blot kaffe nyder af 3. grad :-) Har interesseret mig en del, efter jeg fandt ud af hvor godt det faktisk kan smage, HVIS det 1. er en ordentlig kaffe man bruger og 2. tilberedt ordentligt (som er NEMT). Må jeg dertil anbefale RØR sukker, hvis der er nogle som ind i mellem bruger sukker i kaffen (der er en verden til forskel, ved brug af rør-sukker frem for alm. hvid sukker i en ordentlig kaffe :-) Og det er skam også kun hverdags-kaffe, jeg refererer til, det hedder blot Estate i stedet for Gevalia, Senseo eller Zoega. At male bønnerne selv og lave stempel, har da intet med "feinschmeckeren" at gøre. Synes altså nu, at du blander tingene sammen. Du snakker om HVORDAN kaffen tilbe(re)des instant / maskin-kaffe / stempel, samtidig med du spørger HVILKEN kaffe folk drikker. Dertil skriver du, at der om morgenen ikke er tid til stempel-kande og maling af bønner - det efterlader jo "bare" instant og maskin-kaffe, som iflg. mine smagsløg ikke har meget med kaffe at gøre overhovedet. Så drikker du jo netop bare "den kop kaffe", for at drikke den og IKKE for at få KAFFE KAFFE (ganske som jeg gjorde det) ! Nu må du bestemme dig GIO :-) Hvis du så lige ser din første post i tråden, så er det jo også dit spørgsmål jeg har svaret på :-) Igen vil jeg medgive dig, at den laver ok kaffe, af maskin-kaffe at være og i forhold til tiden (det tager at brygge, men det tager jo ikke MEGET længere tid at lave sig en RIGTIG kop kaffe (og de 5 min. er DET HELE værd). Sæt uret til 5 min. før og føl dig "2 timer friskere", efter en ordentlig kaffe om morgenen. Efter jeg skiftede over til frisk-malet, så drikker jeg væsentlig mindre kaffe på job (maskin-kaffe) og ude - i stedet laver jeg mig et ordentligt ½ liters glas om morgenen, ELLER hælder den på en lille termo-kande jeg købte og benytter mig af min "lange" transport til arb. (ca. 1 time) - DEJLIGT er det, en frisk kop over broen ! MUMS Tilføjelse: Hvis du er træt af stempel-kande fordi du synes at rengøringen er besværlig, så kan jeg VARMT anbefale EVA Solos Cafesolo karaffel. Her smider du simpelthen bare de MALEDE (hehe) kaffebønner i og hælder det KOGENDE vand på (lad IKKE vandet stå, da karaflen selv nedkøler vandet til rette temperatur når det hældes på !) Vask kanden af om aftenen. Mal så evt. kaffen og lad den stå i kaffe-kværnen til om morgenen (tager den ikke "så meget" skade af, men stadig bedst nymalet). Om morgenen, er det så bare på med el-kedlen, op med den malede kaffe i karaflen og på med vandet når det har kogt. Så skal du bare vente de 4-6 minutter og MUMS :-) Her undgås også "kaffe-grums'en", som kan opleves ved stempel-kander, når kaffen er for fint-malet. Smagen, er den samme smag som ved en stempelkande - hertil ligger kaffen bare og flyder rundt i vandet og bliver filtreret når der hældes op fra karaflen (der sidder et te-agtigt filter i proppen, som sørger for kaffen/grumsen forbliver i karaflen). Alletiders, kan jeg sige (skal vist snart have gang i min egen igen snart :-) Dertil skal lige siges at NEJ kaffen bliver ikke for stærk, da en korrekt dosering af kaffe (som også er tilfældet i en stempel-kande) ALDRIG kan trække for meget smag ud og dermed blive for stærk (så har man simpelthen overdoseret kaffe-bønnerne). Kaffen flyder bare rundt i karaflen, når smagen er trukket ud, ved korrekt dosering - så kaffen bliver altså ikke stærkere og stærkere, jo længere den står (som jeg selv først antog). Jeg var selv skeptisk, men blev POSITIVT overrasket, da jeg prøvede Cafesolo første gang (min kone købte den til mig :-) Den skal bare skylles og så er den klar til en ny gang. Cafesolo kan købes ved feks. Bahne (hehe lidt reklame for min kone's arb.) for 399 kr. http://www.bahne.dk/store.asp?intCurrentCount=24&intProviderId=8&intProductId=1880 Læs mere om kanden / karaflen på Eva solo's hjemmeside: http://www.evasolo.dk/dk/products-cafesolo.html og her http://www.evasolo.dk/billeder/products-cafesolo-dele/Cafesologuide.pdf Det tager altså kun 5-6 min. mere at male bønnerne og lave stempel-kaffe / Cafesolo karaffel, så UD med den Senseo, du vil ELSKE Estate kaffe på stempel eller Cafesolo. Og hvis du værdsætter en god "hverdags-kaffe", så giv det lige en chance og prøv dem jeg skrev :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Guest ThomasO

Jeg var så heldig at komme lidt i kantinen inde på PSG (www.plesner.dk), det er det store advokat kobbertårn nær frihavnen. De havde en fed kaffeautomat der kværnede friske bønner, og der var rørsukker til. Det er første gang jeg har slugt en kop kaffe i håbet om, at lige få en mere inden man skulle videre. Den suverænt bedste firmakaffe i københavn, hvad jeg altså ved af umiddelbart.... Hvadeh hvor fik du fat i den der mini kaffemølle henne?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Guest jxhab
Jeg var så heldig at komme lidt i kantinen inde på PSG (www.plesner.dk)' date= det er det store advokat kobbertårn nær frihavnen. De havde en fed kaffeautomat der kværnede friske bønner, og der var rørsukker til. Det er første gang jeg har slugt en kop kaffe i håbet om, at lige få en mere inden man skulle videre. Den suverænt bedste firmakaffe i københavn, hvad jeg altså ved af umiddelbart.... Hvadeh hvor fik du fat i den der mini kaffemølle henne?
Ja den er god tror jeg, det er sikkert samme kaffemaskine som de har hos Dansk Shell A/S, IBM / Mærsk Data og andre steder .. Fantastisk kaffe ..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Du har ret, Anders... Siden tråden efterhånden er ældet en del, så havde jeg mere eller mindre glemt mine oprindelige spørgsmål. :flov: EVA Solo´en lyder spændende - den må jeg kigge på når jeg kommer til penge igen - sammen med en kaffemølle og lidt potente bønner. Jeg skal også lige indskyde, at jeg skam selv laver stempelkaffe nu og da, og nyder den til fulde. Men jeg synes stadig Senseo´en gør et forrygende job, som "almindelige" kaffemaskiner bare ikke når til sokkeholderne. Jeg er ikke "Senseo-blændet" - men holder heller ikke min kæft, når jeg falder over ting som jeg mener er værd at dele med mine koffeinhungrende medmennesker :laugh:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Hehe, nu arbejder jeg på IBM - og tro mig deres/vores kaffemaskine er nada, sammenlignet med den Estate kaffe jeg omtaler her :-) Ej heller er det frisk-kværnet bønner.

Ja den er god tror jeg' date=' det er sikkert samme kaffemaskine som de har hos Dansk Shell A/S, IBM / Mærsk Data og andre steder .. Fantastisk kaffe ..[/quote']

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Kaffemøllen / kværnen fik jeg af min frue, som jo købte den på jobbet (Bahne / Fields) til mig. Det var så en Amokka kværn (www.amokka.dk), ved dog ikke om de forhandler dem mere (min kone har været på barsel og starter først igen næste mdr.). Men de forhandler i al fald OBH'en der (http://www.bahne.dk/store.asp?intCurrentCount=0&intProviderId=26&intProductId=1595) Det vigtigste er jo, at man ikke maler den for fint til stempel - den skal være noget grovere malet, end til maskine. Plejer at male ca. 10 sek. til min lille 0,4 L kande og ca. 15 sek. til en 1 L.

Jeg var så heldig at komme lidt i kantinen inde på PSG (www.plesner.dk)' date= det er det store advokat kobbertårn nær frihavnen. De havde en fed kaffeautomat der kværnede friske bønner, og der var rørsukker til. Det er første gang jeg har slugt en kop kaffe i håbet om, at lige få en mere inden man skulle videre. Den suverænt bedste firmakaffe i københavn, hvad jeg altså ved af umiddelbart.... Hvadeh hvor fik du fat i den der mini kaffemølle henne?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Guest jxhab
Hehe, nu arbejder jeg på IBM - og tro mig deres/vores kaffemaskine er nada, sammenlignet med den Estate kaffe jeg omtaler her :-) Ej heller er det frisk-kværnet bønner.
Hehe .. Den var ellers god synes jeg.. Jeg ved ikke om den stadig står der, men der var en kaffemaskine nede ved cafe området hos Mærsk Data, som kværede bønnerne først =)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Ja, kan igen kun sige hvis man kigger herinde (http://www.specialty-coffee.dk/kaffe.asp), Citat: "Spress Specialty Coffee” - en ”Single Estate” og certificeret ”Specialty Coffe” fremstillet af en af Arabica familiens mest krævende og avancerede bønner – Yellow Bourbon." Er jo netop også samme bønne, Yellow Bourbon som er i min favorit hos Estate Rio Verde :-) Det ser også ud til at være en god kaffe der Miriam ! Har de andre slags ? Det jeg synes er så fedt ved Estate er de utrolig MANGE slags de har, inden for alm. kaffe - de har ikke bare 1 eller 5 typer men MANGE. http://www.estatecoffee.dk/files/documents/EC%20BESKRIVELSERNE%202006-07.pdf Især deres Excellent Estates (http://www.estatecoffee.dk/index.php?kid=26) er gode. Arrrgh - ser lige de har fået en ny god Columbia morgenkaffe (http://www.estatecoffee.dk/index.php?kid=70) - må vist til DK i dag og købe, øv - nu har I jo gjort mig helt kaffetørstig.

Dette er vores kaffe/Chai pusher så hvis i kan bruge noget herfra så sig til ! http://www.specialty-coffee.dk/

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jojo, inde på Lyngbyvejen, når man går helt ned for enden og til venstre (i hjørnet) - det er en OK maskine, troede du mente dem som står overalt i IBM. Det er de der Wittenberg eller noget, mener jeg de hedder. Man kan få både "espresso", "chokolade", osv. osv., det er ok, hvis man bare skal have kaffen for at have en kop kaffe, men heller ikke mere.

Hehe .. Den var ellers god synes jeg.. Jeg ved ikke om den stadig står der' date=' men der var en kaffemaskine nede ved cafe området hos Mærsk Data, som kværede bønnerne først =)[/quote']

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Og jeg kan love dig Cafesolo er et k@non alternativ til stempel-kanden. Den er garanteret lavet til MORGEN-TRAVLE folk som dig (hehe). Jeg springer da ind i mellem også over hvor ........ efter vi har fået lille Nadia (på snart 1 år). Ind imellem anvender jeg da også vores Cappuccino / Espresso maskine herhjemme, når jeg har Estate-bønnerne "på lager". Det er en Bodum Granos (http://www.espressozone.com/bodum-granos.html), som ganske givet ikke er særlig køn (synes jeg) men endnu en ting fra fruens job. Bodum Granos laver ok espresso og cappucino (synes jeg), men er aldrig noget jeg ville give penge for - køb da i stedet en Francis Francis (men den koster !).

EVA Solo´en lyder spændende - den må jeg kigge på når jeg kommer til penge igen - sammen med en kaffemølle og lidt potente bønner. Jeg skal også lige indskyde, at jeg skam selv laver stempelkaffe nu og da, og nyder den til fulde. Men jeg synes stadig Senseo´en gør et forrygende job, som "almindelige" kaffemaskiner bare ikke når til sokkeholderne. Jeg er ikke "Senseo-blændet" - men holder heller ikke min kæft, når jeg falder over ting som jeg mener er værd at dele med mine koffeinhungrende medmennesker :laugh:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Guest carspar

Ja man bliver helt anderledes ëfter en tur på en kaffebar i Amsterdam men det kan anbefales.:rolleye: Ps. jeg kunne ikke lade väre med denne kommentar.:laugh:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Er Senseo og Estate sådan noget man lave i en almindelig kaffebrygger ?? I får mig ikke til at stå og male bønnerne selv. Jeg er simpelthen for doven til at rende bagefter mig selv og tørre op. Jeg har drukket en del krus kaffe i mit 36-årige liv. Jeg vil tro jeg drikker mindst 8 krus om dagen i mit robuste 4 dl. ''Maren'' keramikkrus. De første år i Sverige krydsede jeg mellem tilbudene, Maxwell, Classic, Gevalia, Löfberg, men aldrig Zoega (for navnet lød så mærkeligt). Jeg syntes Gevalia og Löfberg var en dårlig undskyldning for rigtig kaffe. Blå Mocca, Maxwell og Classic, det var dem der var bedst. Men nu, siden et par år tilbage, sværger jeg til Zoegas grønne (Skånerost). Dejlig aroma, og kan drikkes både med og uden mælk. Så har jeg også ejet et antal mere eller mindre uduelige kaffemaskiner. Bortset fra Philips, der har en model der koger vandet før den slipper det ned over bønnerne. Den var god, men holdt ikke så længe. Ellers har de fleste maskiner svært ved at varme vandet tilstrækkeligt op. Men nu har jeg en Moccamaster, og den duer !!!! Dejlig, varm kaffe fra den første kop. Og man slipper det der irriterede brus når man har glemt at hælde vand på inden man starter maskinen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Hvilken kaffe Hvad angår kaffe så giver jeg Fagerborn ret, den grønne fra Zoega (Skånerost) den er top :thumbup: Familien spørge ligefrem om den når jeg kommer og besøger dem, spørger om jeg ikke kan tag nogle pakker med hjem. Den kan jo ikke købes i DK-Odense, har dog hørt på om Føtex ikke kunne sælge dem, men der var ikke salg nok i det lød svaret. Men de ved ikke hvad der er godt :tongue2: Har som Fagerborn en Moccamaster, det skal man have, det er et most for god kaffebrygning!! De andre lallede kaffemaskiner burde skrottes på stedet!! Og så må jeg da sige at den der Senceo kaffemaskine, tro jeg sgu ikke rigtig på den. Det må sgu være vatkaffe. Men det kan jo være at Gio byder på en kop :) så må man jo se om man kan blive overbevist :) Men tilslutter mig ThomasO, det med at hælde Baileys i kaffen, der er en gudedrik for alle kaffeelskere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Hvad angår kaffe så giver jeg Fagerborn ret, den grønne fra Zoega (Skånerost) den er top :thumbup: Familien spørge ligefrem om den når jeg kommer og besøger dem, spørger om jeg ikke kan tag nogle pakker med hjem. Den kan jo ikke købes i DK-Odense, har dog hørt på om Føtex ikke kunne sælge dem, men der var ikke salg nok i det lød svaret. Men de ved ikke hvad der er godt :tongue2: Har som Fagerborn en Moccamaster, det skal man have, det er et most for god kaffebrygning!! De andre lallede kaffemaskiner burde skrottes på stedet!! Og så må jeg da sige at den der Senceo kaffemaskine, tro jeg sgu ikke rigtig på den. Det må sgu være vatkaffe. Men det kan jo være at Gio byder på en kop :) så må man jo se om man kan blive overbevist :) Men tilslutter mig ThomasO, det med at hælde Baileys i kaffen, der er en gudedrik for alle kaffeelskere.
ih - en sjælsfrænde. mon du er min bortadopterede tvillingebror (apropos ''Skatan'' i TV igår). hvis vi kunne få Mary til at drikke Zoegas så skal Føtex nok få det ind i sortimentet. jeg tror også det der med senseo er en ny, dyr forbrugsvane, men jeg er da villig til at høre mere om det. hvis man er vant til at have mælk i kaffen, hælder man så det op i koppen før man laver kaffen ?? er det senseo maskinen der hælder op i koppen ?? det der med Baileys, pas lige på med det til morgenkaffen, selvom du sikkert kører meget meget bedre på motorvejen mellem alle langsomme skildpadder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Nu har jeg dog ikke hørt hoffet om vi måske kan få Mary til at drikke Zoega, man kan jo altid prøve :) Kender da en som har fået en Senceo GRATIS, men syntes ikke at det var godt, så gemte den af vejen istedet. Og hun mente da også at det var lidt for dyrt for en kop kaffe. Syntes bare at det er en undelig maskine. Tak for dit råd :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...