Jump to content

Fætter

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

About Fætter

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Alle sammen jeg er lidt i et dilemma, for en af mine bedste venner er begyndt at drikke ret heftigt... Det er ikke kun i weekenden sammen med os andre, han er også begyndt at drikke i hverdagen. Han har altid være en glad og udadvent person, men efter han gik fra kæresten for 4 måneder siden så har det virkelig grebet om sig. Hvad vil i anbefale mig at gøre? på forhånd tak Fætter
 2. Det kommer jo meget an på ens behov. Jeg vil bare have en velsmagende kop kaffe, og er ikke kaffenørd som sådan, så vi har købt en Nespresso, som jeg er meget glad for. Jeg synes, at priserne svinger ret meget på de forskellige modeller, så jeg endte med at lave en prissammenligning online og så bestille fra det billigste sted. Jeg har haft en Tassimo før, der brød jeg mig simpelthen ikke særligt meget om de produkter, der var til. Alt for meget var alt for sødet til min smag.
 3. Ja, der var selvfølgeligt en væsentlig større forskel dengang.
 4. Det var da utroligt at der er så stor forskel! Siger man ikke generelt at Ikea er billigere i Sverige?
 5. Priserne er jo væsentlige lavere end i Danmark, så jeg synes det kunne være sjovt at høre hvilken lækker bil I har? Selv har jeg en Toyota Aygo. Ikke det store at råbe hurra for, men den er pålidelig, billig i drift og kører langt på literen.
 6. Jeg synes det er et fint sted, men det er rigtigt at der er temmeligt mange mennesker, så hvis det er en hyggelig tur hånd i hånd med kæresten man er ude efter, så er det nok ikke lige her man skal tage hen, men for ren shopping synes jeg det er godt!
 7. Troede ikke man skulle betale fragten i DK, hvis man nægtede at tage i mod varen eller hvis man ikke hentede den på posthuset. Er du sikker på at det er sådan det hænger sammen?
 8. Fruen og jeg overvejer at udskifte vores gamle køkken og da vi har en forkærlighed for Ikea, regner vi med at købe det der, men er det billigst at købe det i Danmark eller i Sverige? Og står man anderledes stillet i forhold til reklamationer mv? Vi har selvfølgeligt kigget på deres hjemmesider http://www.ikea.com/dk/da/catalog/categories/departments/kitchen/ og http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/kitchen/, men det er svært at holde priserne op mod hinanden synes jeg. Generelt har jeg hørt, at det er lidt billigere at handle i Ikea i Sverige, men om det er en skrøne ved jeg ikke? Hvad har I af erfaringer?
 9. Ekstrabladet kan få alt til at virke stort og farligt ;-)
 10. Jeg kan anbefale http://www.mayfairtunneln.com/ i centrum af Malmø. Hyggeligt hotel med lækkert brunch i flotte omgivelser i kælderen.
 11. Tak, var ikke klar over at de også fandtes i Sverige! Finder der andre alternativer?
 12. Hørt, Hørt! Især ikke hvis ø'en bare minder en smule om denne: [ATTACH]4580[/ATTACH] Så kunne det godt være at jeg ville blive der efter de 20år var gået også ;) Mange vil faktisk gerne frivilligt rejse til en eksotisk fredelig, næsten øde ø som denne på Fiji. Ø'en ligger ikke langt fra den ø hvor filmen "Castaway" med Tom Hanks blev indspillet.
 13. Er jeg den eneste der glæder mig til sæson-starten i ALLSVENSKAN? Sidste år var der jo tæt løb mellem de fire første klubber (http://www.bold.dk/fodbold/Sverige/Allsvenskan/2012) og jeg tror at det bliver ligeså tæt i år. Personligt har jeg en fidus til Malmø som jeg synes spiller noget fin bold til tider. Hacken tror jeg derimod ikke kan beholde den flotte placering som de skabte sidste år. IFK Göteborg satser jeg på ryger længere op!
 14. At vi for anden eller tredje uge i træk skal høre om ham atletik-manden, der tilsyneladende har dræbt hans kæreste. Alle medierne snakker om ham, i stedet for at fokusere på den myrdede kvinde og hendes familie. Det er fandme en skør verden vi lever i når det at være kendt fylder mere end at blive myrdet eller efterladt fra familiens synspunkt......
×
×
 • Create New...