Jump to content

aj

Members
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aj last won the day on July 26 2005

aj had the most liked content!

About aj

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/15/1979

Contact Methods

 • Skype
  amj_amj@hotmail.com
 1. Nogen der kan anbefale en svensk håndværker der gi'r kvitting for det han laver? Jeg har nogle penge på min reperationsfond, som jeg gerne vil bruge på at ordne lidt af hvert derhjemme: - malingen i loftet er rævnet lidt et par steder i stuen. - maling af soveværelse. - listerne langs gulvet sidder ikke fast i halvdelen af hytten. - et lille område af gulvet i soveværelset er beskadiget. - etc.
 2. Hej, Vi hedder Asger og Bo og er journaliststuderende. Vi researcher til en radiodokumentar om danskere der flytter til Sverige FØR de har solgt deres danske ejerbolig og derfor skal betale 30% i kapitalvinstskatt eller søge udsættelse (uppskov) af skatten. Asger har selv boet i Malmø et par år og har aldrig mødt eller hørt om en navngiven person der er faldet i. Så i første omgang vil vi høre om der er nogen? Eller nogen der kender nogen, som er faldet i, og som har lyst til en kort snak. Vi har tæsket diverse tråde igennem på debatten. Det er lykkes os at finde ét eksempel. På forhånd tak
 3. Hej alle, Jeg skal til at udleje et værelse i min lejlighed. I den forbindelse har jeg fundet følgende standardkontrakt: http://www.shgo.se/bostadspoolen/pdf/hyreskontrakt_inneboende.pdf Jeg har tænkt mig at tilføje et punkt om indskud og om internet er med i prisen. Jeg laver også et bilag, hvor jeg for en god ordens skyld skriver nogle husregler på. Her har jeg indtil videre kommet på regler om røg og at lejer og jeg har lige stort ansvar vedr. rengøring af fællesarealer. Jeg har to spørgsmål: 1. Nogen der har Ideer til hvad jeg yderligere bør tilføje under husregler? 2. Nogen der ved om standardkontrakten jeg har fundet er i orden (alternativt et link til en bedre en)? På forhånd tak.
 4. Jeg har tidligere spillet wow mede stor glæde. Det kan varmt anbefales, hvis man kan styre det. Problemet for mig var bare, at jeg stille og roligt bliv mere og mere glad for spillet. Og så endte jeg med at sidde alt for mange aftener til alt for sent med det. Og har man en fridag, ja, så ryger den også. Jeg smed CD'erne ud i januar.
 5. Det er simpelt hen noget af det sjoveste jeg har set længe! Jeg er også helt overrasket over hvor mange versioner der er lavet. Tror hans video er blevet helt kult på Youtube. Der er også en version med über bandet Disturbed:
 6. aj

  Roskilde Festival 2007

  Fy, en omgang. Jeg var frivillig derude og var derfor tvunget til at stå i silende regn på to af mine vagter. Jeg tog torsdag og fredag nat indendøre. Man beder om lungebetændelse, hvis man spenderer natten i et vådt telt og våd sovepose. Heldigvis kom der ikke mere regn lørdag og søndag, så det endte med at blive en helt ok oplevelse! Og så var jeg heldig nok at undgå et fenomen på campingområdet, som folk kaldte "Svenskerfæller." Kort sagt handlede det om at grave et dybt hul under vandet ud for ens lejr og så ellers sætte sig til rette med en bajer og lade sig underholde af alle dem der gik i hullet og efterfølgende faldte forover i muderet. Beastie Boys og Red Hot Chilipeppers var ikke lige super på Roskilde. Til gengæld var koncerterne med Muse, In Flames og Nephew for fede!
 7. aj

  Roskilde Festival 2007

  Jeg tager derover i morgen. Gummistøvlerne ER pakket! :D
 8. Kommer også an på biltypen. Der var ingen der i sin tid ville tage min sorte Opel Calibra
 9. Well, det var hvad de spillede, da jeg var der. Velo og Bananas var med.
 10. Fed liste, Martin. Har lige en tilføjelse: Crown Night Club (du kan vist godt selv huske hvorfor du blev afvist i døren ;)). Åben tirsdag, onsdag og lørdag. Den ene lørdag jeg har været der var folk er generelt ret unge. 18-21 år er ikke helt forbi. Musikken er Eric Pryds, David Guetta, Fedde Le Grand etc. Der står ikke noget om aldersgrænsen på hjemmesiden. http://www.crownnightclub.com/site/about_crown/index.html
 11. Jeg fik lavet PRK, men jeg kan læse mig frem til at indgrebet er identisk med Elsa og Lasek (bemærk e'et). Jeg havde ingen smerter. Men jeg var ekstremt lysfølsom og træt i øjnene i starten. Så jeg lå hjemme i tre dage for nedrullede gardiner, hørte P1 og sov 14 timer i døgnet. Men allerede 6 dage efter var jeg tilbage foran computeren på mit daværende arbejde. Dog måtte jeg de første par uger have lidt større tekststørrelse end normalt.
 12. Tillykke med resultatet, Koustrup! Jeg fik samme operation som dig i November (dog et andet sted) og er også rigtig glad for resultatet. Selvom mit syn i dag er godt er det ikke 100% perfekt. Når de opererer overkorrigerer de en smule, fordi synet justerer sig. Jeg gik fra at have ca. -6 på begge til +1,5. To måneder efter var mit syn faldet til +0,5 og +1. Tror snart det er på tide at blive målt igen. Men hvis jeg ender med at blive hvor jeg er kan jeg godt acceptere det.
×
×
 • Create New...