Jump to content

Rene Larsen

Members
 • Content Count

  1,540
 • Joined

 • Last visited

About Rene Larsen

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday May 4

core_pfieldgroups_99

 • Location
  København
 • displayname
  Rene Larsen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Copenhagen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvem sagde SKAT's IT systemer ?
 2. Ja, hvem var det ikke som skulle finde tilskudsordninger til stikprøve kontrollerne ?? - det var ræven som vogtede sin egen slikbutik. Det gøres selvfølgelig heller nemmere af at tilskudsordningerne har skiften ministerium flere gange - man stadig, man må da kunne sætte navn på Britta's overordnede (chefer) - så svært er det da heller ikke - i mine øjne, er alle kandidater - også de den gang siddende ministere,
 3. Jeg forstår stadig ikke, at man ikke kan finde bare én ansvarlig - måske ikke for at hele svindlen ikke kunne finde sted, men for ikke at følge op på den advarsel som Britta får i 2000 - hvis Britta blev stoppet den gang, så ville vi ikke se at yderlige 111 mill. var blevet 'taget'.
 4. Jeg tvivler at du kan dette som privat person - medmindre du kan blive "pro" kunde, men så igen dette kræver så også at du laver rigtig mange handler dagligt/ugeligt.
 5. Hvis du er dansk statsborger, må jeg gå ud fra at du går under Skatteverket's "Nordisk medborgare" kategori - og ikke under Medborgare EU/EES I mine øjne, burde det ikke være noget problem, at få et svensk person nummer, og der ved få lov til at bo i Sverige, det burde 'bare' være en 1:1 sagsbehandling, hvor alle nordiske medarbejdere har samme rettigheder - med mindre der er noget du ikke at skrevet om her, som kan påvirke din sag. At arbejde udenlands i nogle dage hver uge, kan jeg ikke se som årsag til at du bliver afvist - hvis det er, så bør de også skrive det i deres betingelser for "Nordisk medborgare".
 6. Er du flyttet ud til Metro eller skal du ?? - den afdeling jeg sidder i (en del af Wealth Management) vil i.f. planen flytte sidst i november 2017
 7. Så er der vist kun ét at gøre hvis man vil "gøre det rigtigt" - skriv til Skatteverket, og spørge dem :)
 8. Bemærk lige at der er forskel mellem offentlig og privat ansat - det du linker til er for offentlig ansat...
 9. Er der nogen af jer som har forsøgt med den nye konto logic som Nordnet benytter i dag i DK ?? Alle DK depoter har et konto i Danske Bank - måske virker konto opbygningen også for Svenske depoter ?? Reg.nr.: 9490 Konto: <DEPOT_NR> - fyld op med foranstillet 0'er så længden er på 10 decimaler. fx 9490 000123 4567
 10. Den første halvdel af den første dag med kontrol i Kastrup, kunne man ikke benytte det svenske nationale ID-kort - men efter en kommunikation med 'nogle' i Sverige, kunne det lige pludselig benyttes, så det kan undre at man nu - 4 måneder - efter ikke kender til de samme anvisninger som blev givet til DSB.
 11. Vær opmærksom på at SBAB (og de selskaber som benytter SBAB som udlåner - fx Ica-banken, Ikano Bank og Bättre Bolån) ikke længere låner ud til svensk bosatte - hvis de arbejder i Danmark. Eksisterende kunder vil dog kunne fortsætte med deres nuværende lån - men de kan ikke optage nye lån. http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/pendlare-nekas-nya-bolan/
 12. Hos nogle er ansættelsesbrev (kontrakt) + seneste lønseddel god nok, hos andre kræver de en erklæring fra arbejdsgiver, som normalt indeholder en bekræftelse af at du (fortsat) er ansat, og hvad din løn er. Husk at der er foreskel på et Visa bankkort og så et Mastercard (som du skrev tidligere) - et Visa bankkort er typisk nemmere at få end et Mastercard og/eller American Express - det er lidt som i DK hvor vi jo har et Visa/Dankort næsten som standard kort, og de internationale kreditkort kræver lidt mere kreditvurdering.
 13. Du skal vel "bare" installere den nyeste version af BankID App'en ?? Prøv her: https://install.bankid.com
 14. Et internationalt kreditkort (VISA, Mastercard, American Express, etc.) kan man godt få i Sverige, man skal dog normalt fremskaffe en arbejdererklæring som "beviser" at man få den og den løn i DK, da de ikke kan kreditvurdere dig på anden måde. Din bankrådgiver ville bare ikke hjælpe dig - find en anden rådgiver (eller anden bank). Et almindeligt bankort burde du kunne få uden problemer (det er typisk et VISA kort).
×
×
 • Create New...