Jump to content

Lollikken

Members
 • Content Count

  2,084
 • Joined

 • Last visited

About Lollikken

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Lindeborg, Malmö
 • Occupation
  Stud. Polyt.
 1. Jeg kan faktisk den dag, kæresten kan passe hunden ... der er noget galt :D Kan vi oprette en Lollik måske igen (for en gangs skyld). Det kan potentielt blive mit sidste LAN som immigrant. Og til dem som er nervøse (så har jeg ikke spillet computer siden september 2013 (og det var Assassin Creed), så jeg skal nok indtage bundpladsen =)
 2. Nu er jeg jo ikke SKAT men jeg kan ikke se hvordan det ikke kan være lovligt hvis bilen hver morgen kører ud fra Sverige. Hvis bilen derimod altid stod i DK og han havde privatbrugsret over den så er det jo en anden sag =)
 3. Er det fra skat ikke omhandlende firmabil som også bruges privat? Sådan som jeg læser Kevins oplæg så er hans arbejdsplads i Sverige og han møder ind der hver morgen. At han så kører til DK i firmaets bil efterfølgende er jo lige meget, da han nu er på job for sit svenske firma. Dog ville jeg nok stadig sikre mig at jeg havde en skudsikker GPS logbog, ville være ærgerlige penge at betale.
 4. Alternativt have et skudsikkert argument http://tracking.autolog.dk/tracking-produkter/gps-tracking-koerebog/ Med en GPS Kørebog så kan dokumentere hver eneste KM blot ved at afsende loggen =)
 5. Jeg har stadig ikke helt fattet hvorfor det er skidt at der bliver købt en masse danske kroner. Det virker meget kontra-intuitivt at en 'stærk' valuta er en dårlig ting. Jeg er med på hvad ulemperne ved en stærk valuta er (jeg har jo boet i Sverige de sidste 7 år :D), men hvorfor? Ville man før EUROen blev indført bare devaluere sin valuta for at holde kursen, men efter EUROen så er det eneste reelle værktøj altså at sænke renter? Jeg kom til at læse lidt videre på dit link og faldt over denne .... bastard. Det er da nok den mest ringe brug af et flow chart nogensinde .. især fordi punkterne jo er komplet tilfældige =) http://www.business.dk/oekonomi/saadan-gaar-det-hvis-dansk-fastkurspolitik-maa-opgives
 6. Han er 99% stueren ihvert fald hos andre, men det bliver desværre ikke relevant. Jeg skal ud og kigge på nogle firmabiler i morgen (lørdag) hvor jeg potentielt kan få en go' handel, så jeg må trække min Lollik måske tilbage igen. Jeg havde ellers set frem til at klaske hænder med jer igen. Gi' gas! =)
 7. Der kan være forskellige årsager. Nogen for det betalt over lønnen, andre bliver nød til at køre i bil indtil Hyllie og betale for at parkere der og så er der også dem som er timelønnet der tager tabt fortjeneste med i regnestykket. I mit tilfælde bor jeg perfekt og ville 'nyde' at tage toget på arbejde, men desværre så ligger mine kunder rundt om i landet og jeg har gerne bagagerummet fyldt med papkasser =) Jeg savner faktisk at tage toget dels pga. jeg fik læst og bevæget mig langt mere, og så er der en fast pris pr. 30 dage uanset hvor meget du kører (og du kan have nydt 2 øl eller mere når du kører med toget :D)
 8. Hvis man må tage en 6 måneder bulldog hvalp med så kan det godt være at I skal støve Lollikkens kommer måske kategori af igen. Hvalpen er go' og fin, og lige været i bad. Hvis jeg må så bli'r jeg glad ;-) Han er har været med til div. arrangementer før med succes. Dog ved jeg ikke om jeg rigtigt kan stille med en spillecomputer da min spil laptop koger lidt over for tiden.
 9. Hvad kører den på literen? De steder jeg har kigget er den opgivet til mellem 10 og 12 km/L. Hvad er din erfaring med den?
 10. telia har en pakke hvor man kan ringe til normalpris til telia lande, Sverige og Baltikum. men der ingen fri data uden for dk, og det var et kardinalpunkt for mig. Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk
 11. prøv her http://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/14-windows-7-direct-download-links digital river har været Microsofts download site licenser købt online. jeg har været i samme situation som dig. du henter et image. installer, bruger din oem kode og så ringer du til ms support og de giver dig en ny aktiveringskode. ang LAN så er jeg nok på lolland der, men jeg må lige få styr på det. Sendt fra min GT-I9505 med Tapatalk
 12. Ja det er noget skidt med de sæder, men jeg har måske mere end 1 passager med 2-3 gange om året (pt), men tilgengæld tit 2 hunde. Og taget i betragtning af der har siddet gaffatape på siden af bilen i over i år nu, så tror jeg kun at kommentarerne kan blive bedre :D Og ja en ny bil er lidt mere end jeg vil gi' :D. Selvom jeg kørte rundt i en nyere Focus i USA men med standard udstyr. Den var dog meget fin i den klasse =) Jeg vælger at købe noget jeg kan betale mere eller mindre kontant, men sådan som jeg læser det så lader det til at man på papegøjeplader, hvis man kører både privat og erhverv kan trække momsen fra på benzin, service og rep. (men kun momsen, ikke noget andet), også selvom den er privatejet. Jeg venter spændt svar fra min revisor, men hvis det er tilfældet så er det pludselig et acceptabelt alternativt til at købe bil i Sverige (selvom det fa'me er mærkeligt at køre rundt i en dansk bil når man nu bor i Sverige og kunne købe en lækker bil i stedet).
 13. Kan være man skal prøve vandkøling en dag, men hvad jeg umiddelbart kan se så vinder man ikke så meget på en i7 som man gør på en powermother af et GFX kort? Eller hur? Eller bruges den også til noget andet end spil? :-)
 14. Hejsan Det bliver sgu nok ikke en svenskpladet bil alligevel (woot!) I stedet bliver det nok noget Ford Focus Van på papegøjeplader i DK. Det ser ud til at være en semifornuftig pris, der er et par fordele når den bruges til både privat og erhverv, og jeg skal ikke igennem et eller andet salgs eller importhelvede når vi flytter ... det ironiske kan så være hvis vi ikke flytter :P Er der nogen som har noget at sætte på en VW Passat 140 hk diesel fra '09 og '10? Den er opgivet til omkring 20/L og har lidt mere motorkraft, men jeg synes jeg har læst at motoren måske ikke er nær så stabil? Og så er der ford focus med ca 22/L men mindre heste og virker generelt lidt meh ... men billig ;-)
 15. Ahh, det har jeg heldigvis ikke oplevet med min ... endnu =)
×
×
 • Create New...