Jump to content

hr.w

Members
  • Antal indlæg

    168
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About hr.w

  • Rang
    Advanced Member
  • Fødselsdag 01-11-1966

core_pfieldgroups_99

  • Location
    2970 Hørsholm
  • displayname
    wazmn

Kontakt metoder

  • Website
    http://www.ssmann.dk
  1. hr.w

    Tilbage til Sverige

    Hej forum. vi flyttede tilbage til DK i 2014 efter 7 dejlige (fantastiske og vidunderlige) år i Lund. men nu går turen altså tilbage til Sverige. Vi kigger på lejlighed i Fredriksdal i Helsingborg. nogen kommentare ?
  2. Af hjertet tak for svarene. Jamen faktisk var det 2 fejl - først at drosle ned for mit brug af dette fantastiske fora. Men DET skal jeg nok lave om på :-) Den næste fejl var at flytte tilbage til Danmark. Med det nys overståede valg til folketinget - og hvad deraf følger - kan det ikke gå hurtigt nok med at komme væk igen. Pr. 1. september ændres lovgivningen for dobbelt statsborgerskab (forhåbentlig - skal man vel sige med den regering!) for danskere i udlandet, og udlændinge i Danmark, så efter dette tidspunkt vil jeg begynde at kigge på bopæl i Sverige igen. Jeg kan naturligvis kun anbefale Lund - og ville egentlig gerne flytte tilbage dertil. Noget i mig siger samtidig - hvis jeg skal være HELT sikker på, at jeg gerne i fremtiden vil bo i Sverige - OG BLIVE BOENDE I SVERIGE - ja så skal jeg prøve at bo et andet sted, bare for at være helt sikker. Så nu tænker jeg - Helsingborg ? Why not ?? Og derfor: Hvor skal man bo i Helsingborg, for at bo godt ? Naturligvis skal jeg nok forklare godt. Tillad mig at begynde med at forklare hvordan jeg boede i Lund: Min adresse i Lund var Gyllenkroks allé 3 - det er op til / overfor Stadsparken - faktisk lige overfor det gamle observatorium. Ikke med vinduer ud til larmen, men i baghuset - øverst oppe under taget. Fantastisk stille, lyst og fint, men ned på gaden og ud, og vips var du i centrum af byen. Alt kunne nåes på gå-ben. DERFOR - hvor er "godt" i Helsingborg, hvis man gerne vil bo ugenert, med lys og ro, men SAMTIDIG bare skal ned på gaden og ud, og kan gå rundt til alt? Altså butikker, dagligvarer, cafeér, kultur, biograf mmm. Jeg tænker måske - Kajpromenaden i Helsingborg ? Det behøver nemlig ikke være 'pampigt sekelskifte', men gerne nyt, og funktionelt. Er der nogen, der har en mening - de vil dele hér ??
  3. hr.w

    Plads til tilgivelse ?

    Hej Forum. Jeg ved godt det er længe siden - undskyld ! Forhåbentlig er der stadig liv hér, og tilpas med tolerance. Jeg har fejlet - eller - jeg tror jeg har fejlet: Omkring årsskiftet var der lidt meget gang i bostadsrättsföreningen i Lund - mange projekter, meget uafklaret, mm. Og tanken om DK virkede så interessant, at - ja - lang historie kort, vi solgte, og flyttede til Hørsholm. Det er naturligvis meget praktisk, og bla bla bla - MEN !! Det var en fejl. Eller - jeg tror det var en fejl. Derfor: Jeg vil gerne melde min ankomst til forummet - og påtænker at være lidt mere aktiv herinde fremover. Primært fordi dette fine forum var med til at overbevise mig om, at en flytning til SE var det rigtige - tilbage i 2006/2007 Jeg håber gennem jer - og sitet hér - at blive overbevist om, at det STADIG er det rigtige. Og så vil jeg gerne beklage, at jeg faldt helt igennem - efter flytningen til Lund gik jeg nok helt i ego-mode, glemte alt om dette fora, og bidrog ikke med noget. Men: set i bagspejlet havde både jeg og min bedre halvdel næsten 7 fantastisk fede år i Lund. Nok nogle af de bedste i vores liv. Undskyld. Er der stadig plads til mig ?
  4. Hej Sunddebat - længe siden. Spørgsmål: Efter 6 år i Sverige er det måske aktuelt at flytte tilbage til Danmark. Jeg kan godt beregne den tænkte Danske registreringsafgift af den svenskkøbte bil, som vi har ejet i de 6 år vi har boet i Sverige, men spørgsmålet er, om der er andet man skal overveje ?! Nogen der har prøvet det ??
  5. hr.w

    bryllup

    Vi var på Häckeberga i sommeren 2010 og afholdt en privat fest. Havde dog ikke lejet hele slottet, så medens vi varmede op til aftenens festligheder på terrassen (det var varmt den sommer) blev der afholdt et lille privat bryllup i haven ned mod søen. Det var et ganske lille selskab - og mon ikke præsten var fra en eller anden frimenighed (det ved jeg overhovedet ikke), men det så ganske hyggeligt og romantisk ud, og var med til at høje stemningen. Stedet og beliggenheden kan KUN anbefales, og så kan man jo komme "ind fra gaden" og prøve menuen af en aftens tid.
  6. Tak for tilbagemeldingerne. Jeg vil nu da også mene, at funktionen "nyeste indlæg" er meget værd, så det bliver nok Forum Runner (som jo er gratis) til at starte med.
  7. Kan nogen anbefale en 'reader' til læsning af dette vores forum på en iPad?
  8. Jeg kan da godt anbefale det værksted jeg selv har brugt de sidste 5 år, de passer min 607'er diesel ganske fint: http://www.autolarsson.se/
  9. Vi har boet i Lund siden 2007 - og har ikke fortrudt ét sekund. Jeg pendler med toget hver dag - ustabilt, men det går. Fruen arbejder overvejende hjemmefra (selvstændig), og ALT fungere bare bedre i SE. Og for at svare på Mohlin indlæg - Danmark är "hinsidan" ;-)
  10. Hej THSK - hvordan er dine egne erfaringer med Vulkano's? ps - jeg sidder i SE med en Mac som modtager, spiller det ind på beslutningen?
  11. Selvfølgelig må det være ironisk ment. Og for omtrent et år siden advarede jeg mod jyde-ministeren, der bare vil lave overskrifter. Det har han så også gjort med den nuværende handling, men nøøjjjj hvor er det altså tå-krummende at lytte/læse hans udgydelser mod Sverige. Andetsted i denne tråd står jo rigtig nok - man får hvad man betaler for. Og efterhånden lader det til, at alle bare vil have, og ingen vil betale. Suk.
  12. Som pendler mellem Lund og Hellerup - som skulle kunne gøres 12 minutter hurtigere i henhold til det omdelte kort mm. vil jeg da også gerne have lov til at give mit input. Fra Lund kører der du toge hvert 10 minut om morgenen - men 12 minutters tidsgevinst har jeg endnu til gode at opleve :-) Til gengæld bliver det nok godt til sommer - så stopper hvert andet tog i Klampenborg (jeg kan ikke huske om det er dem der terminerer i Nivå eller ej) - og så kan jeg jo tage en god cykeltur gennem Dyrehaven til arbejde (DTU) og glæde mig over IKKE at skulle S-tåge den fra Hellerup til Lyngby og videre med bus. Jeg hørte også på fjernsynet at der er planer om at lave en ny city-tog-ring, der kører rundt via Centralen, Triangelen, Hylie, Svågertorp, og så op og rundt igen - måske med nyt stoppested v. Rosengården - skinnerne ligger der jo, det var kun et spørgsmål om tilladelse, og så naturligvis penge. Og hvis det kommer på plads kunne Malmö-ringen starte om et års tid. Så kan vi da også håbe på, at de får styr på trafikken og signalerne i City-tunellen. Som jeg iøvrig synes har hele 3 pæne stationer. Hylie ser godt nok kold ud - centralen har digitale vinduer, og Triangelen sjovt løbelys. Gad vide om det er koblet enten til antallet af mennesker på stationen, eller togenens rettidighed - der ligger sikkert noget matematik bagved.
  13. hr.w

    iPad...

    Jeg bidrager da også gerne med min mening: Købte den til privat brug (læs sofa-browser) i UK i juni, og nøjedes med WiFi-modellen. Det er suverænt !! Og med apps som Skyfire (en browser, der kan afspille hjemmesider indeholdende Flash), eller RowMote (fjernbetjening til MiniMac'en, der laver iPaden om til en Trackpad - lækkert !!) Men ja - det er UDELUKKENDE til hjemmebrug, til opslag af hint og chech af mail mm. Arbejdsbrug ?? Tjaaa - det bliwwer lidt knebet med pladsen en gang imellem - men måske ? Glæder mig ihvertfald til at få fingrene i en ny MacBookAir - med FLASH-HD, instant on - mmmmmm! Og det er jo snart jul, så... ;-)
  14. Det er noteret - tak for de mange tilbagemeldinger, så er kalenderen vist fyldt op indtil jul ;-)
×
×
  • Tilføj...