Jump to content

Basse

Members
 • Content Count

  2,231
 • Joined

 • Last visited

About Basse

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/08/1976

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Malmö
 1. Basse

  Prisforhøjelse hos Telia!!

  Prøvet comhem ?
 2. Basse

  Hvilken bil har du?

  Kører pt i en ford focus rs fra 2010 - arbejder og bor i Malmø, så det bliver ikke til så mange km om året griner. Så går ikke så meget op i benzinøkonomi igen. Har haft diverse Porscher, M3, AMG, Golf GTI/R32 etc, alle brugt til at pendle med, mere eller mindre :-) Denne gang er jeg "økonomisk" forden kører hele 8,7 km/l 90% bykørsel :D
 3. For at være beskattet i DK efter grænsegænger reglerne, skal mindst 75% af din indkomst være fra DK - dvs hvis du skiftede i første kvartal kan du vinke farvel til dine fradrag i de måneder i DK. (med mindre du tjener ekstremt skidt i se hehe) Du angiver bare indkomsten i de måneder du har tjent i dk - og ringer til SKAT og beder dem lukke indkomståret, fra og med sidste dato du fik løn udbetalt fra DK. I se er det noget nemmere - flad skat af din indkomst, ingen fradrag som udgangspunkt. Du kan dog bede om skattejämkning, som fungerer lidt ligesom at have et fradrag i DK, dog som en flad skat i % eller i beløb.
 4. Noget der ved det ? Har en forretningsforbindelse som skal over med famillien på juleindkøb, som meget gerne vil se kampen - og helst ikke på hotellet :-)
 5. Basse

  Prisstigning på broen 2013?

  Man sætter stor pris på man ikke længere er slave af den forpulede bondefanger bro :-)
 6. Basse

  Firma anbefales

  Kan være man skulle kontakte dem - skal nemlig have lagt nyt gulv til efteråret i mit badeværelse :-)
 7. Kan lige følge op på sagen her - har modtaget min slutopgørelse over abn. For det første har de slet ikke registereret den indbetaling for næste og sidste kvartal jeg foretog i sidste uge, så de opkræver mig for næste blad oven i. Og ydermere et gebyr på 15 kr. Jeg tænker - ok krydsning af indbetalinger kan ske, men hvad søren er de 15 kr for i gebyr ? mon det er for at få lov til at opsige mit abn ? hehe. Kontakter lige deres kundeservice i morgen, er død spændt på at høre hvad forklaringen er på den post på regningen :-) Lur mig om det ikke er porto for at sende mit et bekræftelsesbrev på jeg har opsagt mit abn :D men nu får vi at se
 8. Basse

  business Leasing

  Højt km. tal koster bare i ydelsen, så du betaler bare værditabet via din ydelse istedet for.
 9. Teknikens Värld er en god erstatning, dog ikke helt den samme humor som Frost og co. Men infoen om bilerne og alsidig reportager er tilstede :-) Plus at anmeldelserne er nok mere rammende for det marked vi bor i, altså Sverige :-)
 10. Basse

  business Leasing

  Jeg vil råde dig at tage ned til en MB forhandler og snakke med dem - tilbuddene fremgår ikke umidelbart af hjemmesiden syns jeg rigtig.
 11. Basse

  business Leasing

  Hvis det ikke behøver at være en BMW, så har Mercedes gode tilbud pt. til erhvervsdrivende og leasing. Inkl. gratis forsikring og forholdsvis billig serviceaftale mv.
 12. Bil Ekspressen, abonnement pris ændring Har lige fået opkrævning for mit kvartalsabn idag - 316 kr. for 3 blade. Det er ikke defineret med andet en kvartalsabn, og det er ikke en rykker - efter jeg har tjekket på mitabonnement.dk. Formoder det er porto, dvs. 45,50 kr. ca. for porto - per blad. Det er godt nok ikke noget jeg har set de har varslet med, for så havde jeg skisme afmeldt abn. på stedet. Må nøjes med Teknikens Värld så. Så er i andre "advaret" hvis i tænker på at få abn. eller når jeres nuværende periode udløber - det blir dyrt! Er ellers et godt blad, men 105.50 kr. for et bilblad pr. måned, det er sq lige i overkantet :-) Oh well, det var fedt mens det varede :-) Abn. afmeldt, og åger-regningen betalt.
 13. Basse

  Hummmmm (betyder "sikke priser de tager sig" red.)

  Noget af en hamper timeløn de håndværkere har - 906kr/timen på de 58.000 kr. 1094 kr/timen hvis man tager de 12.000 kr. med i regnestykket. Det er jo hvad en billig advokat tager i timen :-)
 14. Basse

  Vildt påkørsel ?

  Så må du læse hvordan netop din hyrbilsersättning dækker. Der er lidt forskel fra selskab til selskab. Den burde dække fra du afleverer bilen til den er færdig, uagtet at værkstedet er langsomme eller lider under sommerferie.
 15. Basse

  Lån af penge

  Havde også problemer sidste år med handelsbanken i juli, da der skulle lånes gennem en forhandler - og der havde jeg endda svensk indkomst. Forhandleren måtte presse dem, siden jeg har handlet en del biler hos samme forhandler - så er jo en god kunde der. Så tror bare de har ændret deres kreditpolitik generelt over hele linien.
×