Jump to content

timler

Members
  • Antal indlæg

    33
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About timler

  • Rang
    Advanced Member
  1. Er ked af at slukke lyset :-/ men sådan en opgave med matrialer og garanti osv finder du vist ik mange steder til 1500. Så ville nok bruge dem du fik til det sidst. En opgave som den på papir (alt efter hvor mange højtalere osv) ville normalt ligge omkring 3000 sek. Mvh Timler.
  2. Hmmm hvornår er man så ok ny mere? Og hvad har det med noget at gøre? Budskabet i opslaget der er vigtigt eller?? Men kan se både på min og konens opslag er der flere danskere der vil indføre janteloven i det svenske. Det skal de så ha held og lykke med :-) men hold os uden om det. Må beklage at jeg har haft for travlt på værkstedet til at rode med (pr) på øresundsdebatten :-( det var ik for at skabe en debat for folk med for meget fritid :-)
  3. Jeg havde svaret på Privat besked......:-) til dem der spurgte og havde så ikke været på efter det sidste spørgsmål. og svaret var til ham der spurgte...... men får at få det hele på det rene så har jeg ikke sat dette herind for at lave en diskution klub, jeg tilbyder min hjælp til dem der har brug for den, og svare folk på private beskeder. så bliver der ingen misforståelser...
  4. Oki ja det har jeg så ik set at den er kommet ind igen. :-)
  5. Undskyld nu sidder jeg jo ikke ved nettet hele tiden. Så derfor jeg ikke lige svare med det samme. Tonen herinde ændre sig en del synes jeg. Jeg tilbyder en service og ikke for at du kommer med en konklusion om noget fordi jeg ikke svare. Men svar på dit spørgsmål jo det har jeg.
  6. Det nemmeste for mig er jo at se det der skal gøres rent kommer jo helt an på hvor meget kunden vil have gjort, og hvor stort huset /lejlighed er., der kan jo komme mange ekstra ting til. Feks ,Strygning ,vask af tøj. hvad folk nu gerne vil have.... alt kan ordnes så det passer til hver enkel....:-)
  7. jeg har det fint med husdyr.... og tager fra 200 i timen. kommer helt an på hvor meget og hvor stort det er.....:-)
  8. Jeg er 33 år og har 13 års erfaring indenfor rengøring, jeg kan tilbyde rengøring i Private hjem, samt kontor og flytterengøring. samt indkøb og vinduepuds. Jeg bor i malmø City, og er til rådighed i hele Skåne.. I er meget velkommen til at kontakte mig på min mail eller herinde. og høre lidt mere om mig og hvad der ellers kan tilbydes... MVH Trine Timler trinetimler@yahoo.dk
  9. Timlers Car And Bike Design mit navn er Michael Timler og er nystartet med Timler´s Car And Bike Design i malmø. har taget 10 års erfaring med mig fra dk i stort set alle mærker. ud over mekanisk/plade og service kan jeg tilbyde ALT inden for lyd,glasfiber,lys osv kort sagt styling. og i samarbejdte med SMARTWAX tilbyder vi også bilpleje som polering,voks,vask mm vi er at finde på Mariedalsvågan 48 sammen med bilsalg Autostyle mandag-fredag 10-18 og ellers døgnet rundt på tlf 0760161448 mvh Timler´s V/ mivhael.
  10. vi havde vores bmw på din bil i malmø med en frontskade (en i dk bakkede for fuld skrald ind i den) da vi hentede bilen var anlæget brændt af. hvilket kunne tyde på at man har svejset i bilen uden at tage batteriet fra ( er selv pladesmed) og af skade bliver man klog :-) ud over det tabten den så et blinklys på vejen hjem. så vi kørte tilbage med bilen. og der så vi så samtidigt store risser i den "nymalet" front. de nægtede at dække andet end det blinklys. nogen måneder senere kørte fruen så galt i sne med bilen og fronten fik en tur mere. denne gang var skylden vores så jeg ville selv fixe den. og noget af et shok der mødte mig da jeg fik taget fronten af den, alt var limet,samlet med strips, div stivere og vanger var blevet slebet i uden at man senere har behandlet dem osv osv... gad vide hvad forsikringen ville sige til at få oplyst hvad det er de har betalt for i første omgang???? KØR ALDRIG DERUD!!!!!!!!!!
  11. to stk svejsetråd fra en tik svejser skulle kunne gøre trikket eller som Basse skriver små skruetrækkere...... :-) der skulle ik være de store problemer med at få sådan en fætter ud.
  12. køredragt? brandsikker osv?? har en del folk i driftverdenen (som er svenske og nok ik læser den her) men jeg kan høre mig omkring for dig. mvh michael
  13. mit navn er Michael Timler og er nystartet med Timler´s Car And Bike Design i malmø. har taget 10 års erfaring med mig fra dk i stort set alle mærker. ud over mekanisk/plade og service kan jeg tilbyde ALT inden for lyd,glasfiber,lys osv kort sagt styling. og i samarbejdte med SMARTWAX tilbyder vi også bilpleje som polering,voks,vask mm vi er at finde på Mariedalsvågan 48 sammen med bilsalg Autostyle mandag-fredag 10-18 og ellers døgnet rundt på tlf 0760161448 mvh Timler´s V/ mivhael.
  14. hey som brian rigtigt siger kunne opgaven være noget for mig. jeg er til at fange på mariedalsvågan 48 fra kl 10-18 og på tlf 0760161448 døgnet rundt. mvh michael www.timler.dk
×
×
  • Tilføj...