Jump to content

DKSEFR

Members
  • Antal indlæg

    145
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About DKSEFR

  • Rang
    Advanced Member

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Svedala
  1. Så fik jeg også min opkrævning. 639 kr. for 6 måneder :-( Har haft kontaktet kundeservice. De kender absolut ingenting til sunddebat priser. Opsiger også abonnementet nu.
  2. DKSEFR

    Syn af bil

    Jeg har en bil som snart skal til syn. Jeg har pillet bagsæderne ud af den. Er det noget krav at de skal monteres igen ved syn?
  3. Hver også opmærksom på modeller med panorama tag. Der er mange som har haft problemmer med støj fra listerne...incl. undertegnede. Der er også problemer med at der kommer vand i antennen som sidder i bagklappen på kombi modellerne. Ellers en super bil. Solgte dog hurtigt min pga. sportssæderne. Jeg er til komfortsæder :-)
  4. DKSEFR

    Tennis i Malmö?

    Jeg kunne også godt være interesseret. Har spillet i mange år men har også holdt pause efter jeg flyttede til SE for 5 år siden.
  5. Jeg har også haft en 2004 model. En rigtig lækker bil med kæmpe kraft overskud. Havde aldrig nogen problemer med den under det år som jeg ejede den.
  6. Et lille dyt.....såfremt jeg er mere eller mindre alene der, så kommer jeg at trykke hornet i bund til den ikke kan mere.
  7. DKSEFR

    Hvad betyder ?

    Mon ikke det er en stavefejl. Der skulle nok have stået Renköpspris. Jeg ville oversætte det til indkøbspris. Det skulle vel ikke være en Mercedes E500?
  8. Ikke en eneste som kender til nogen butik?
  9. Findes der nogen butik i malmö eller omegn som er lidt i stil med Lindebjerg Racing i kbh? Er på udkig efter køredragt og tilbehør.
  10. Jeg mener jeg engang fandt en rampe på en svensk hjemmeside men som jeg husker det var den meget dyr. Et trekantet brædt er nok den mest optimale løsning (såfremt det får lov at blive liggende)
  11. DKSEFR

    Kantstensrampe

    Findes der nogen form for rampe som man kan sætte ved fortorvet ud fra ens indkørsel. Jeg er træt af at frontspoileren rammer kantstenen hver gang jeg kører hurtigere end 0,000001 km/t?
  12. Nogen som har et mobil nummer til Michael?
  13. DKSEFR

    BMW service

    Jeg har anvendt ham nogle gange. Kan absolut kun anbefale ham.
×
×
  • Tilføj...