Jump to content

fdhin

Members
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

About fdhin

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Landskrona
 1. Ellers skynd dig at se den her. Den forsvinder nok snart :) https://www.youtube.com/watch?v=c4ZkCWTjkoc
 2. Tror nok at jeg forstår dit spørgsmål, så here goes: Du skal have en ny adresse og i den forbindelse skal du melde flytning fra Danmark til Sverige. Så får du CPR nummer i den forbindelse. Jeg tror måske du blander tingene sammen: Hvis din kæreste ikke er EU borger, og I ikke er gift, så vil migrationsverket (den svenske pendant til udlændingestyrelsen) sikkert godt have at du har en lejekontrakt eller en købskontrakt for at du rent faktisk kan vise at du bor i Sverige. Den skal vedlægges din kærestes ansøgning om opholdstilladelse (hvis hun altså ikke er EU borger).
 3. Har lige i dag fået en mail i e-boks om at de har konstateret at jeg fortsat arbejder i Danmark og at de vil fortsætte udbetalingerne. Det gør de åbenbart i starten af året fremadrettet. Har faktisk ikke lagt mærke til om de skylder mig en udbetaling..
 4. https://trustly.com/blocket/about eller https://www.blocket.se/blocketpaketet/blocketpaketet.htm Nej jeg har ikke været ude for sådan noget. Havde ikke lukket to østeuropæere ind. Måske en, men den anden måtte så vente udenfor en låst dør. Første tanke var egentlig at de var der for at den ene kunne holde dig hen, og den anden stjæle imens. Har aldrig hørt om decideret falskmøntneri i sådan en forbindelse, men helt sikkert et par con-artists de der.
 5. Har du nogensinde haft en maveinfluenza? Altså sådan for alvor? Pædagogerne gider ikke at have det, så nogle steder tager de ikke mange chancer siden det er yderst smitsomt. Vi tager selv vores børn hjem så snart vi hører om maveinfluenza i dagis. Den smitter i øvrigt i op til 48 timer efter at man er symptomfri, ja.
 6. I den anden tråd fremgik det at du ikke mente at forældremyndighed og samvær skulle blive noget problem. Men nu sker der jo det som der så ofte sker: At møgkællingen forsøger at holde barnet udenfor din rækkevidde så hun kan få så meget som muligt økonomisk ud af dig. Den beskidte forestilling er set så ofte. Du skal ikke føje hende på dette punkt, og ikke hæfte for noget som helst gæld frivilligt. Lad en advokat gennemgå det. Hvis I stadig bor sammen så sørg for at hun ikke har mulighed for at optage kredit fra dine bankkonti og føre over på sin egen og den slags. Få lukket for hendes adgang, få centrale papirer lagt i bankboks osv. Hun har demonstreret ved at "glemme" jeres tidligere aftaler at du ikke kan stole på hende, så du må i offensiven, desværre. Og du skal på intet tidspunkt købe argumentet at du stiller din datter i en økonomisk svær situation. Det ville være lige så troværdigt som at sige at fattig-carina er fattig. Beklager hvis det ikke er helt i tråd med mit tidligere indlæg, men jeg havde ikke læst dette på daværende tidspunkt.
 7. De to ting hænger da ikke nødvendigvis sammen? Jeg kan da efter 8 år i Sverige heller ikke tale svensk, og det er fordi jeg er et dovent røvhul, og iøvrigt ikke synes jeg behøver at kunne tale Svensk for at begå mig i Skåne. :D Anyway, dine indlæg præges forståeligt nok af en solid omgang sortsyn, men i et omfang så man mistænker at du nærmest dyrker det. Er der overhovedet nogen mulighed for at skyde jeres separation til hjørne? Det er vintermørke, og det kan se sort ud efter så lang tids besvær. Måske du kunne peptalke hende til at vente med sin beslutning til forår-sommer og indtil da sørge for at få en god omgang familieterapi? For Jeres fælles datters skyld? Og husk iøvrigt: If you love somebody, set them free. Det er ikke en medfødt kunst, og dine indlæg ser ud til at du ikke har lært det. Hvis hun føler sig omklamret, så vil hendes reaktion være at skubbe dig væk. Hvis det viser sig for hende at det reducerer dig til en geleklump af en mand som ikke kan hvile i sig selv, så skubber hun dig endnu længere væk. Du må gerne tale om dine problemer, men du må tænke og handle beslutsomt her. Det nytter ikke at tude "jeg kan ikke.. jeg kan ikke..". Du bliver nødt til at finde den anden vinkel. Den der hedder "jeg kan.. jeg kan.."
 8. fdhin

  indköb af senge

  Sitty Möbler har 5 butikker i Sverige, deriblandt Landskrona. http://www.sittymobler.se
 9. Togene kører gennem Hyllie igen nu. Jeg var en tur ude på Svågertorp hvilket der stod på Skånetrafikens hjemmeside at man kunne gøre. Tjah, det var så spild af tid. Fair at sige at der vist nok også var indsat busser, men jeg må indrømme at jeg gad ikke stå og vente udenfor på den. Bare lige til en anden gang: Hvilken bus kan man tage fra hyllie til trianglen?
 10. Jeg sad tilfældigvis i det tog nogle meter fra den fyr der råbte op, omend jeg dog ikke så ham. Han råbte (på svensk) først noget som jeg opfattede som om at toget ville blive smadret i Kastrup, og dernæst "Vi har automatvåben, vi har bomber, granater, vi har alting!", og derefter fik de passagerer som var indenfor hørevidde travlt med at forlade toget. En passagerer gik hen og alarmerede lokoføreren som så har rapporteret til politiet. Da jeg så efter en halv time var blevet træt af at vente udenfor toget besluttede jeg at gå over i Emporia. Lidt af et skue ovenfor trappen. 10-15 politibetjente og en håndfuld G4S folk stod og bad mig om at skride udenfor afspærringen. Tror måske ikke de havde fantasi til at forestille sig at man også kunne komme OP ad rulletrappen, og ikke bare havde lusket sig under afspærringen udefra. Der var også brandbiler, og en indsatsstyrke hvor 4 hætteklædte gutter med automatvåben stod og råbte og skreg af alle der krydsede deres planlagte rute ned til toget (hvilket så inkluderede mig, desværre). Anyway, som jeg anede en storm i et glas vand. Deres bombe patrulje har ikke fundet noget i toget, men det ville selvfølgelig være rart hvis man kunne komme hjem nu i stedet for at sidde og glo i Emporia...
 11. Nej du tager ikke fejl, men udlejer skal bevise at der findes en aftale om at lejer skal betale månedligt, samt hvornår og hvor meget der skal betales. Man skal kunne dokumentere det krav man gør gældende.
 12. http://www.kronofogden.se/Betalningsforelaggande.html http://www.kronofogden.se/Ansokaombetalningsforelaggande.html De kan også hjælpe med at kyle lejeren ud (avhysning), hvis du begærer en "handräckning": http://www.kronofogden.se/Handrackning.html Men først skal du kunne bevise at hun rent faktisk skylder dig penge.
 13. Mon ikke SEB's prognose på 0,7% viser sig at være den mere korrekte i sidste ende, frem for Borgs fjerde nedjustering til 1,6%.
 14. sælg den faste ejendom vil jeg anbefale, med mindre man påtænker at blive i minimum 6-7 år. :)
×
×
 • Create New...