Jump to content

Ann

Members
  • Antal indlæg

    448
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Ann

  • Rang
    Advanced Member
  • Fødselsdag April 22

core_pfieldgroups_99

  • Biography
    Danish
  • Location
    Oxie Kyrkby
  • Interests
    Anime, LOTR, Health
  • Occupation
    Webadmin
  • displayname
    Ann

Profil information

  • Gender
    Female
  • Lokation
    Oxie

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

  1. Men det kan vel ikke udelukkende være Pauls skyld. Hvad er der ellers sket?
  2. Der har da ikke været en færge over Storebælt. Mener du at Gedser-Rødby har forlangt prisfastsættelse?
  3. Ja da. Lige så snart vi får stemmeret i Danmark. Indtil da gider de danske politikere ikke kigge vores vej.
  4. Nogen bud på hvorfor SEK stiger så meget pt.? Er det den usikre dollar der er skurken?
  5. Som du kan se af manglen på svar er det temmligt svært at finde en ordentlig VVS-mand i Malmø. Jeg var selv igennem seks forsøg før jeg fandt en der faktisk dukkede op og lavede opgaven. Prøv evt. på hinnardu... https://hinnerdu.se/sv-se/
  6. Jeg er offentligt ansat - men på selve selvangivelsen står der ikke noget om privat vs. offentlig: "Kryssa här om du har haft inkomst från utlandet.. Under 'övrigt' lämner du uppgift om typ av inkomst (tx. lön eller utdelning), från vilket land,inkomstens storlek,och betald utländsk skatt i SEK:"
  7. Jo, det gør det: Beskatning i Sverige Hvis indkomsten beskattes i et andet nordisk land undtages indkomsten for beskatning i Sverige. Du skal dog give oplysning om indkomsten i din svenske selvangivelse under "övriga upplysningar". Både din indkomst og din betalte skat i Danmark. Beløbene skal angives i Sek. Du kan læse mere på Nordiske tax: https://www.nordisketax.net/main.asp?url=files/sve/dan/013.asp og i bilaget til selvangivelsen, side 7.
  8. Stod din danske indkomst på din svenske selvangivelse???? Skallstorp: Fra sidste år skulle man angive udenlandsk indkomst og skat i "bemærkninger". Jeg tror faktisk, at den beskrivelse er trykt i det felt. Det skal være opgivet i Svenske kroner.
  9. Min var også i orden. Fortrykt - og fra Nordea. Skal vi stadig opgive indkomst i Danmark og skat i Danmark som "ekstra oplysninger"?
  10. Ann

    Skattefradrag for bredbånd

    Ifølge skat kan man trække tilslutning til bredbånd fra. Er der nogen der ved om det også gælder når man får installeret fiber? Vi havde jo bredbånd fra Telia i forvejen - men hele området fik indlagt fiber (det var dog frivilligt). Hvad siger I? Er dette et gyldigt fradrag for 2016? Citat fra Skat: Tilslutning til bredbånd: Tilslutning til bredbånd (nedgravning og indskydning af kabler på egen grund samt opsætning af modtageudstyr til mobilt og fast trådløst bredbånd på boligens ydre rammer)
  11. Det har jeg ikke. Coop nægter at udlevere det - så jeg køber aldrig noget til levering i Sverige.
  12. Det har jeg ikke. Coop nægter at udlevere det - så jeg køber aldrig noget til levering i Sverige.
  13. Hvordan får man hentet kørerkortet når de sender det anbefalet? Jeg har kun dansk pas - så er det nok at tage en svensker med der kan sige god for hvem man er? (Det svenske ID ligger jo i brevet man skal hente... :p )
×
×
  • Tilføj...