Jump to content

Nicode

Members
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nicode last won the day on July 12 2018

Nicode had the most liked content!

About Nicode

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/01/1978

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Malmø - Gullvik
 • displayname
  Nicolai
 1. Hmmm, så var der ATK på broen her til morgen. Bilen holdt halvt nede af rampen på peberholmen og udstyret var opstillet i nødsporet, så nu er det bare at vente på hvor slem det er - lige for tiden er der jo masser af plads pga. ferie :-O Jeg troede faktisk ikke de måtte lave ATK der, men nu er jeg klogere på den hårde måde! God sommer og kør forsigtigt :-)
 2. du kunne prøve at høre dannemare - jeg mener han vidst gik fra sysadmin lønslave til selvstændig - så er det bare om det var et svensk registreret firma han oprettede.
 3. Butikker tæt ved grænsen har i visse tilfælde fået en indløsningsaftale til dankort, men kun til fysiske terminaler så vidt jeg ved. Men kom endelig tilbage i tråden med hvad end du finder ud af.
 4. Det kan du ikke uden et dansk selskab, med dansk adresse cvr osv.
 5. Indkørslen p.t. [ATTACH]4611[/ATTACH] 2012 e-klasse kombi 350 cdi 2011 saab 93 1.9 ttti Tidligere 2008 c-klsse kombi 320 cdi 2008 alfa gt q2 2004 passat kombi v6 4m 2003 clk cab 320
 6. Mon det er meningen at http://sunddebat.com omdirigeres http://sunddebat.com:5000/webman/index.cgi. Mens trafik på http://www.sunddebat.com kommer den rigtige vej.
 7. http://plusvikar.dk/ for dem som vil se det
 8. Mange tak Henrik ! Vi har fået udført en del arbejde i 2012, hvor vi åbenbart kan udnytte fradraget, super :-) Mvh /Nicolai
 9. Måske er det mig som ikke har fattet reglerne, men skal den håndværker man bruger så ikke have et dansk cvr. nr ?? Har du evt et link til noget mere info ?? pft /Nicolai
 10. Brug "gode" spam mails konstruktivt: http://www.concept-i.dk/blog/danish-seo-gitte.html
 11. Vi var der første gang for får en måned siden, med vores 6 uger gamle pige som havde tæt på 40 i feber. Vi tog der ned på opfordring fra 1177 - børn under 3 mdr. må ikke have feber. Hun blev opprioriteret og vi fik hurtigt eget venterum - tilset af en sygeplejeske efter ca. 20 min, og tilset af læge efter yderligere 90 min. Og hun fejlede ikke noget alvorligt, en virus infektion som kun skulle behandles med lidt febernedsættende - vi fik lidt alvadon med til natten så vi kunne vente med at besøge apoteket. I vente rummet kunne man på de opsatte skilete læse at barnakuttens læger også har ansvaret for patienterne på fødselsgangen og BB.
×
×
 • Create New...