Jump to content

sten_ravn

Members
  • Antal indlæg

    25
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Omkring DM 800 har jeg også haft problemer, men det løste jeg med at køre en nyt image ind, der er forberet for "nordic kanaler" Det image jeg bruger hedder nabilo Enigma2 Black Hole 0,12 og siden har jeg ikke haft nogle problemer. har signal på 80-85% og og AGC på 99% på en 70 cm skål, hvilket jo er ok :) Og jeg syntes faktisk dreambox egen satfinder virker fint for mig! Har fået indstillet 1 grad, (0,9 på nabilo) 5 grader (4,8 på nabilo) 13 grader samt astra 19,2 uden større problemer. link til image: http://www.dreamboxtool.com/Nabilosat-Images/NabiloBlackHole-for-DM800-v0-12-BU-on-2009-10-19.html
  2. Det lyder godt nok underligt, hvis du har et svensk personnummer burde der ikke være problemer, har selv bredbåndsbolaget, og har aldrig oplevet problemer, det er super stabilt, og de kan også levere 60Mbit mange steder, dog ikke hvor jeg bor!
  3. Det er super mærkeligt, har lige haft en ven på besøg, også med 3 mobil, og der var ingen problemer (heller ikke med mit simkort) Det er ellers en helt ny sony C905 jeg har fået. Når jeg går under mobilnet kan jeg vælge Sweden 3G og Telia, men 3's eget netværk er der ikke, meget mystisk?
  4. Hej, ved ikke om det er min mobil der drikker, men siden i går aftens har min danske 3 mobil gået på Telia's netværk, og når jeg søger kan jeg slet ikke finde 3's netværk, kun Sweden 3G som man jo ikke skal bruge, andre der har det problem i og omkring Malmø syd? :(
  5. Ja du bliver beskattet af dine aktier i Sverige da du bor i Sverige, også selvom din indkomst er i Danmark, hvis de indeholder penge DK, skal du udfylde en blanket ved skat og de vil komme til udbetaling og du vil blive beskattet i Sverige, læs evt. mere om dette ved skat. Tror også det står inde på nordnet hvordan og hvorledes man skal forholder sig da de har mange nordiske kunder. God fornøjelse
  6. Det er helt sikkert Nordea eller Nordnet. Husk du bliver beskattet af evt. udbytte i det land hvor du har bopæl.
  7. Det holder da 100% det program, er koblet op gratis til 1/4 via bredbåndsbolaget. Er der mulighed for at downloade sangene til samlingerne?
  8. Det er nu ikke helt rigtigt det du skriver. I dansk Viasat er allerede TV2 kanalerne, Zulu, Charlie Og Film kommer pr. 1/1-09, nej det er kun tv2 og de andre starter alle først op i 1/1-09. Eneste måde at se disse kanaler fremover er stadig et Dansk abonnement, da de ikke vil være tilgængelige i svenske pakker. Så det er noget med at kende nogen. Ellers en dreambox kan klare mosten, og det er faktisk pt, ikke ulovligt at cardshare i Sverige ;)
  9. Zulu og TV2 kommer med i Viasat pakke efter nytår, men det kræver Dansk abonnent.. Eller kig på viasat.dk der kan du se meget mere.
  10. Det er meget let, du SKAL oprette i den land hvor du er bosidende!
  11. sten_ravn

    Lån

    Kommer an på hvor du skal bo :th2:
  12. Overhold fartgrænserne i stedet!
  13. Jeg bruger selv Nordnet der handler man direkte på børsen, og deres priser er meget rimelige. Det eneste negative er de ikke har aftenhandel. Men til aftenhandel bruger jeg Nordea, som skulle være klart den bedste. Har hørt mange brokke sig omkring danske, den skulle være hamrende ustabil. Men pas nu på jeres penge, jeg tror personligt ikke på bunden er nået endnu, og der er mørke skyer forude med recension og stigende arbejdsløshed. Jeg har dog selv været heldig at ramme plet på det sidste med lidt daytrading. :th2:
×
×
  • Tilføj...