Jump to content

SanneJ

Members
 • Content Count

  1,976
 • Joined

 • Last visited

About SanneJ

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/12/1978

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Skurup
 • Interests
  mc -on stand by, kajakpolo-on standby, hund (lydighed, spor)
 • Occupation
  bygningsbiolog, Ph.D-studerende

Contact Methods

 • Skype
  sanne_son@yahoo.com
 1. SanneJ

  Forsikring - råd i gulvbjælker

  Hvornår er huset bygget? Har I haft besigtningsmand(/kvinde) ude ved overtagelsen? Forklar konstruktionen lidt bedre... :) "stenhus bygget på bar jord" virker meget mærkelig ;-) Der trækker altid fugt op fra jorden, derfor har man i dag altid nogen form for "fiberduk" under et kapillærbrydende lag (makadam) under cellpplastisolering og på isoleringen støber man betonglag -og en sådan "platta på mark" er den mest almindelige metode og har været det siden 70'erne... Mener du virkelig at der ligger træ direkte på jorden og kun isolering imellem? Det virker lidt skræmmende faktisk (for jeres skyld! Tror heller ikke der er noget at komme efter forsikringsmæssigt HVIS det er et gammelt hus, men jeg synes alligevel det er en meget mærkelig konstruktion, og når I renoverer nu burde I måske få professionel hjælp, så I får det bygget ordentligt nu:)
 2. SanneJ

  Svensk pas

 3. SanneJ

  Skånes svar på lolland?

  Enig! Og allerede ved Höor (eller Hörby egentlig) begynder naturen jo at ligne "rigtig" Sverige, der er rigtigt fint deroppe!! Og egentlig er det ikke så langt væk... :)
 4. SanneJ

  PAS - hvorhenne?

  Hvad mener du? Skulle du få pas i det land du arbejder i da? ;-) Selvfölgelig kan du fornye dit danske pas i Kbh, du er jo dansk statsborger! (ved dog ikke hvad det er for priser du henförer til, jeg har lige skaffet svensk pas (ja, jeg er svensk statsborger) og det kostede 350,- SEK)
 5. SanneJ

  Andre piger der kører MC i Malmø? :)

  http://www.sporthoj.com/forum/forumdisplay.php?104-The-Pink-Ladies-Mc Gruppe af piger som har startet deres egen gruppe, mange af dem körer også med i radical riders (http://www.sporthoj.com/forum/forumdisplay.php?11-RR-Radical-Riders), som nok er den störste gruppe her i sydskåne (de fleste körer på sportscykler) Hvis du vil köre lidt på bane kan jeg anbefale: http://www.sydskanesemse.nu/ Der har pink Ladies forsögt at få specielle pige-dage, ellers har http://www.svmc.se/skane også pigekurser. Ellers körer Nulla herinde mc -og måske der er kommet flere piger??? :-) (som du nok har gättet körer jeg ikke mere...)
 6. SanneJ

  Røglugt i hus

  cigaretrög/lugt i hus/bil kan også fjernes ved at sätte en skål med eddike op et stykke tid -gammelt husmoderråd:-)
 7. SanneJ

  SÅDAN!! Michael K......!

  Du bor tydligvis ikke på landet ;-) Vi HAR ingen fortove herude og dermed deles biler og børn, voksne, hunde, barnevogne, cykler osv om vejen : Ja, bevares de sidstnævnte er i vejkanten men det er fucking belastende! at biler ikke tager hensyn og mener de har RET TIL at køre med hovedet under armen (ja sådan føles det). Der er seriøst bilister som mener at vi andre ikke må færdes i vejkanten, men hvor søren skal vi ellers være??? Jeg har flere steder set at folk har lagt børnecykler i vejkanten, så tror bilister der er børn i nærheden og sænker farten (forhåbentlig) :)
 8. SanneJ

  Overføre alle rentefradrag til ægtefælle

  Det behøver I ikke engang :) Her i Sverige er de ikke så forstokkede som i DK, så I kan blive gift lige hvor I vil, bare I bliver enige om et mødested sammen med kommunens "vigselförrättare"
 9. SanneJ

  Overføre alle rentefradrag til ægtefælle

  Nu forstår jeg det ikke:
 10. SanneJ

  F*** hundeloven i dk

  Ja og en stor del af problemerne er jo at folk rent faktisk køber disse blandinger (eller uregistrerede "race"hunde)!!!!!!!!!!!!! Det er sgu ligegyldigt (egentlig) om det er boxer-blandinger eller amstaff-blandinger -der SKAL mere kontrol med HVAD og først og fremmest HVORFOR der avles. Det nytter ikke noget at fam. danmark avler deres søde tæve sammen med naboens søde hanhund uden iøvrigt at vide noget som helst om deres mentale status eller indavlsgrad. Næ, licens på opdræt OG ejerskab i stedet -det havde været vejen frem. Ja, jeg er nervøs for både boxer og rottweileres fremtid i DK, og efter at ha været medlem i en "rottweilere i Danmark" FB-gruppe er jeg endnu mere nervøs faktisk! Jeg blev næsten smidt ud af gruppen (og mine indlæg blev fjernet) da jeg (og nogle andre) tillod os at sætte spørgsmålstegn ved egnetheden i trådindlæg om "stor og kraftfuld hanhund søges til avl på min søde tæve" -og dem fandtes der en del af!!! Den slags useriøs opdræt er den direkte vej frem til forbud sådan som situationen er i DK nu!! Og KimAndersen: Du skriver at: "Vi kender alle en eller flere familier hvor hundeloven i danmark rammer forkert" Hvor mener du hunderacismeloven har ramt rigtigt?
 11. SanneJ

  F*** hundeloven i dk

  Jeg tilmelder mig gerne, men hvad er formålet med billederne længst oppe? Jeg mener, halvdelen af hundene på billerne er jo ikke på hunderacisme-listen? (Og så hedder det "du må nok hellere gemme dig" (hellere! ikke heller...)) Og har du tænkt dig noget særligt ved at oprette denne gruppe og ikke bare tilmelde dig en af de andre?
 12. SanneJ

  MC körkort som 50-årig? Vad tycker ni?

  og P.s. når du kommer til udstyr, så kan jeg anbefale dig at köbe din egen hjelm hurtigst muligt! Det er ikke sikkert din körelärer har en hjelm der passer dig (måske er der trods alt sket lidt end for 13 år siden da jeg tog kortet, men dengang havde köreläreren ikke hjelme der var små nok til mit hoved). Og så köb hjelm med Pinlock® Det var min bedste investering ever!!! (Og mörkt visir, men det behöver ikke lige väre det förste...). Danmark har ikke det store udvalg i hverken töj eller hjelme -specielt ikke for kvinder; det er lidt bedre i Sverige, men Tyskland er KLART at foreträkke (også mht prisen!). Hvis du er interesseret i brugt til at begynde med, har jeg sådan set ret meget, hvis det nu var vi brugte samme störrelse... Jeg må jo nok erkende at det er på tide jeg får det solgt snöft...
 13. SanneJ

  MC körkort som 50-årig? Vad tycker ni?

  Jag nåede at köre mc i nästen 8 år inden villa, vovse, volvo og vugge indhentede mig:-) (og ja, jeg er pige men det ved du jo). Jeg kan kun anbefale det!!! Specielt er der en del fordel for os kvinder;-) : Du slipper: -bagläns parallelparkering; ja al körsel hvor du ska bakke... -du har styr på dimensionerne af dit köretöj; du ved präcis hvor meget du fylder... -får du problemer med mekanikken, tager du hjälmen af og så kommer der en masse fyre rendende for at hjälpe... (hvad enten du vil eller ej:-) Det er svärt til at begynde med at få styr på bremser, gashåndtag, kobling og gear, når man aldrig har kört knallert, men min davärende käreste (som faktiskt var imod at jeg tog mc-kort) viste mig trods alt hvor de forskellige ting sad og så övede jeg mig i hvad der sad hvor (ved höjre/venstre hånd og höjre/venstre pedal osv.), det var en fordel ved "kravlegården", når köreläreren bare sagde: "värsågod at köre". Det tager nok lidt längere for os piger at begynde, ihvertfald for os som er lidt forsigtige, tänker (for) meget, og helst vil göre alting rigtigt hver gang -men vi kommer hurtigt efter det:-) Jeg blev også sat på en lille 250cc maskine de förste gange (alle gutterne på en 500cc:-/), så kan man tage det stille og roligt og vänne sig til gashåndtaget... Jeg synes du skal pröve det, det er et fantastisk köretöj -fremfor alt friheden når man körer! Selvom du måske ikke kommer til at välge den mest sportige maskine som jeg havnede på, har man alligevel en masse fordele i trafikken; du kan overhale når du vil, du skal ikke tänke så meget på modkörende, for en overhaling går stärkt; er der kö körer du imellem bilerne (jeg var selv meget forsigtig med dette, men holder bilerne stille er det dumt andet;-), men! forvent altid (ALTID!) at bilisterne ikke har set dig! Så er der al det sociale -hvis man vil det... Der er masser af muligheder for träf, klubliv og alt muligt med folk i alle aldre. Og der er trods alt mange "gamle" piger som körer mc i dag:-) Nu hvor du bor i DK vil jeg anbefale dig körekurser her (når du har fået kortet): http://www.danskemotorcyklister.dk/dmc/ Jeg har selv väret på flere af kurserne, og selv mine erfarne mc-venner tog på disse kurser jävnligt. Du får styr på dine bremseevner, kontramanövrer, svingteknik og den slags -kan virkelig anbefales. (jeg kan også anbefale nogle klubber i SE, hvis du er interesseret, men de er mere "inrikatede" på banekörsel, så jeg tror den danske forening er mere dig (i förste omgang:)
×