Jump to content

Ann

Members
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ann

 1. Men det kan vel ikke udelukkende være Pauls skyld. Hvad er der ellers sket?
 2. Der har da ikke været en færge over Storebælt. Mener du at Gedser-Rødby har forlangt prisfastsættelse?
 3. Ja da. Lige så snart vi får stemmeret i Danmark. Indtil da gider de danske politikere ikke kigge vores vej.
 4. Nogen bud på hvorfor SEK stiger så meget pt.? Er det den usikre dollar der er skurken?
 5. Som du kan se af manglen på svar er det temmligt svært at finde en ordentlig VVS-mand i Malmø. Jeg var selv igennem seks forsøg før jeg fandt en der faktisk dukkede op og lavede opgaven. Prøv evt. på hinnardu... https://hinnerdu.se/sv-se/
 6. Jeg er offentligt ansat - men på selve selvangivelsen står der ikke noget om privat vs. offentlig: "Kryssa här om du har haft inkomst från utlandet.. Under 'övrigt' lämner du uppgift om typ av inkomst (tx. lön eller utdelning), från vilket land,inkomstens storlek,och betald utländsk skatt i SEK:"
 7. Jo, det gør det: Beskatning i Sverige Hvis indkomsten beskattes i et andet nordisk land undtages indkomsten for beskatning i Sverige. Du skal dog give oplysning om indkomsten i din svenske selvangivelse under "övriga upplysningar". Både din indkomst og din betalte skat i Danmark. Beløbene skal angives i Sek. Du kan læse mere på Nordiske tax: https://www.nordisketax.net/main.asp?url=files/sve/dan/013.asp og i bilaget til selvangivelsen, side 7.
 8. Stod din danske indkomst på din svenske selvangivelse???? Skallstorp: Fra sidste år skulle man angive udenlandsk indkomst og skat i "bemærkninger". Jeg tror faktisk, at den beskrivelse er trykt i det felt. Det skal være opgivet i Svenske kroner.
 9. Min var også i orden. Fortrykt - og fra Nordea. Skal vi stadig opgive indkomst i Danmark og skat i Danmark som "ekstra oplysninger"?
 10. Ifølge skat kan man trække tilslutning til bredbånd fra. Er der nogen der ved om det også gælder når man får installeret fiber? Vi havde jo bredbånd fra Telia i forvejen - men hele området fik indlagt fiber (det var dog frivilligt). Hvad siger I? Er dette et gyldigt fradrag for 2016? Citat fra Skat: Tilslutning til bredbånd: Tilslutning til bredbånd (nedgravning og indskydning af kabler på egen grund samt opsætning af modtageudstyr til mobilt og fast trådløst bredbånd på boligens ydre rammer)
 11. Det har jeg ikke. Coop nægter at udlevere det - så jeg køber aldrig noget til levering i Sverige.
 12. Det har jeg ikke. Coop nægter at udlevere det - så jeg køber aldrig noget til levering i Sverige.
 13. Hvordan får man hentet kørerkortet når de sender det anbefalet? Jeg har kun dansk pas - så er det nok at tage en svensker med der kan sige god for hvem man er? (Det svenske ID ligger jo i brevet man skal hente... :p )
 14. Nu får han da heldigvis bilen tilbage... http://www.dr.dk/nyheder/indland/dom-forkert-skat-tog-bil-fra-dansker-med-svensk-adresse
 15. Vi kan ikke få refunderet egenbetalingen fra akuten: Med det europæiske sygesikringskort kan du få lægehjælp - og få refunderet dine omkostninger dertil - på samme vilkår, som statsborgere i det land, du besøger.
 16. Jeg regnede på det. Hvis kursen bliver hernede, og broen ikke hæver prisen i svenske kroner spares der ca. 3.000 danske om året ved at betale i sek i stedet. Naturligvis sætter broen snart prisen op i svenske kroner hvis kursen ikke ryger op igen, men indtil da kan det i den grad betale sig.
 17. Er vi snart ved at være derhenne hvor det bedre kan betale sig at betale broen i SEK?
 18. Tak Sup3ior, jeg kigger i Hörby .)
 19. Prøv denne gruppe: https://www.facebook.com/groups/bytesmalmolund/
 20. Det var jo den jeg kiggede på - ikke en bil under en kvart million. Det er slet ikke det budget jeg er ude i. Jeg skal bruge en brugt bil. Ikke en udstillingsmodel. Men tak alligevel. Jeg må bare kigge mig rundt i Skåne.
 21. Har kigget... de skal være lidt mere brugt end det. Deres brugte biler er fra 2016, og der er ingenting under en kvart million. Det er vel næppe den eneste brugtbilforhandler der har en BMW holdende. Jeg vil blot ikke købe privat. Er der nogen forhandlere der har et ordentligt ry?
 22. Sælger de også brugte...? Hmm, det vidste jeg ikke.
 23. Den forhandler jeg kendte er lukket, og jeg skal meget snart bruge en god brugt bil, helst BMW - men i hvertfald noget der er lige så dejligt at køre i. Jeg vil kun købe gennem en autoriseret forhandler, helst en med eget værksted. Er der nogen i kan anbefale? Det skal jo helst være et menneske man kan stole nogenlunde på. Indtil videre har jeg kun hørt om forhandlere man IKKE skal henvende sig til. Tips modtages.
×
×
 • Create New...