Jump to content

Nysted

Members
  • Antal indlæg

    58
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Nysted

  • Rang
    Advanced Member

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Skurup
  1. TJaa.... Så fik jeg mig en HTC desire, helt ny og det der... og VUPTI så hed nettet kun Telenor.se og så blev jeg lige lidt sur... og der var slet ikke noget net der hed sweden eller 3se, og får oftest besked om at mit sim kort ikke tillader adgang til de forskellige net... så jeg må have fat i 3, og se om jeg får samme forklaringer...
  2. X2, tjaa godt nok noget af en ... ehm.. historie?
  3. Tjaa... men selv om de sidder i support kan de godt være rigtige mennesker... Så det er ikke urimeligt at forsøge at være sød ved dem også. Vil dog godt tilstå at jeg ikke selv er stor fan af at ringe til support folk, da jeg har rendt ind i en del af dem som lader til at mene man bare er dem til besvær... Og når de ind i mellem bliver nedladende uden på nogen måde at have sit på det tøre, så kan man selvfølgelig blive lidt hissig på dem... Nå men det var lige en anden historie. Long story short, Det er også rigtige mennesker der yder support og står bag kassen i butikkerne, og de skal selvfølgelig også behandles som man selv ønsker at blive behandlet.
  4. Med hensyn til BSR så vil jeg selv gerne byde ind med gode erfaringer med dem... I hvert fald til Svenske biler/motorer. Tør ikke sige om de også kan de tyske... :)
  5. Tjaaa... de er begge super nice, men når jeg lige tæller på fingrene, så er de altså også en pæn del dyere... +50% i hurtig hovedregning... Men jeg er også meget ening i 4DW FTW.
  6. Uhhh... Focus RS.... tjaa hvis jeg lige havde et pengetræ i baghaven ville jeg gerne bytte min ST til en RS, Meeen det bliver nok ikke til noget alligevel. Heldigvis så er ST'eren også kamp sjov med 278 HK og 441Nm. -TAK BSR- :)
  7. Ok. Tjaa jeg er jo i hvert fald blevet klogere. og hvis modtager ikke acceptere payson, ja så har de nok alligevel ikke rent mel i posen? :)
  8. Tjaaa... Hvis manden om ikke andet bliver dømt, så kunne det da være et plaster på såret... :) Og når alt kommer til alt har det jo så "kun" kostet mig ca 3000 danske, så jeg overlever nok, men jeg havde ellers fået et indtryk af at tradera var lidt sikkert eftersom man skal taste person nr og alt muligt for at komme med. Men det er jo også nemt nok at stjæle andres personnr og finde en mellemmands bank konto... mulivis også hacket... så.. pengene er jo nok tabt i sidste ende...
  9. Ja, jeg har forsøgt at komme igennem til ham uden held i et par dage på telefon og email, så nu er mulighederne at besøge den adresse jeg har fået opgivet af tradera ( som jo sikkert er falsk, eller tilhører "den rigtige" person, som måske har fået hacket sin konto eller hvad ved jeg)... og så anmelde til politiet... og ja, han bor godt nok lige om hjørnet, kun ca 6-7 km væk, men i disse morderriske tider synes jeg ikke om ideen... så det bliver til politiet. :)
  10. Nysted

    Snydt på tradera.com

    Halløjsa folkens Jeg sidder med en temmeligt lang næse efter at have "vundet" en auktion på et fint let brugt canon 450D. Men da jeg så havde mailet sammen med sælgeren en del gange og fået en masse svar på dem, og sendte pengene... tjaa så fik jeg godt nok besked om at han nu havde modtaget dem... Så her i dag fik jeg besked om at tradera havde lukket hans konto, og opfordrede til at man ikke skulle handle med ham, men det er jo lidt sent. Jeg kunne så forstå ved at søge lidt på google at han havde sat samme kamera til salg igen i dag, og formentligt derfor havde fået lukket sin konto... Men hvad gør jeg nu? jeg er blevet en hel del fattigere i den tro at tradera var nogenlunde sikker eftersom man skal bruge både personummer og en masse for at få lov at være med... Hvordan står jeg ved en politi anmeldelse, og eventuelt finder manden og kræver mine penge tilbage? kan man tage fogen til hjælp? Håber i kan give lidt lys i mørket. :)
  11. Jeg tilslutter mig at det er noget underligt noget det med 1 bizz på erhvervsaftaler... Har selv de her lidt irriterende situationer med to biler og 1 bizz, hvilket resultere i at man ind i mellem glemmer bizzen i den forkerte bil og kommer afsted uden...
  12. Halløjsa Hvis polisen laver en fart kontrol umiddelbart efter betalingsanlæget på sverigesiden (ca 1-2 km efter, og jeg er ikke 100% sikker på at det var en fartkontrol) og man ikke er meget i tvivl om at man kørte lige lovligt stærkt. Men ikke blev vinket ind til siden, men at der holdt et svensk salatfad i nødsporet som tænte for blinkene, uden at gøre andet... skal man så være nervøs for at der kommer en eller anden form for hilsen senere, eller at man har været heldig i et tåbeligt øjeblik? Sagen var den at jeg kørte hjem omkring kl 1 om natten og der var ikke andre, så jeg lod bilen få noget at leve af ud af anlægget fordi det jo nok var lidt sjovt på tidspunktet og jeg jo var ganske alene... Og da jeg så kommer rundt i den store bløde bue tænder blinkene på salatfadet et godt stykke fremme i nødsporet, jeg sætter selvfølgelig farten MEGET ned med det samme, og nærmest triller forbi, men de betjente der er udenfor bilen gør ingen tegn eller ligenende, og jeg triller stille forbi, og så sker der ikke mere. Men nu er jeg bare herre nervøs for at der dumper et brev ind, eller at de tropper op på adressen lige pludseligt. hvilket jo ville være pænt pinligt... Nogen der ved om de gør sådan noget, altså sender regningen...?
  13. Hmm er ikke helt sikker på jeg kan se hvad der er galt...? Med mindre selvfølgelig de dersens fart striber på siden af døren ikke er solen der reflektere igen :)
  14. Jo tak, der er en liste, hvor de checker af, men som eksempel står der at ytterbelysning och tillhörande kontrollampor: kontrollere funktion /skick (med hak ud for "OK") Men det er jo ikke min oplevelse at en sprunget pærre er ok ;) Men jeg har bare heller ikke lyst til at skifte værksted for at blive endnu mere ubehageligt overrasket... Har prøvet et par værksteder før dette i DK og dem var jeg heller ikke særligt heldig med hver gang... men det er åbenbart ikke nemt at kører sin bil til værksted når man ikke har forstand på biler...
×
×
  • Tilføj...