Jump to content

Annems

Members
  • Antal indlæg

    25
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Annems

  • Rang
    Member

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Bunkeflostrand
  1. Vi har fået installeret 2 af disse http://www.servodan.dk/produkt/41-055 og de fungerer perfekt. Den eneste ulempe er at man ikke kan tænde manuelt om natten.
  2. Det har jeg også været ude for. Det var forsikringsselskabet der ikke lige havde fået lagt ind i databasen at bilen var forsikret. Ring til dit forsikringsselskab. De er de eneste der kan hjælpe dig.
  3. Så har vi modtaget vores "Særlige sundhedskort" i plast, med vores danske personnummer og gyldighed i 2 år :th2:
  4. Nope. Vi indregistrerede i Sverige. Afleverede pladerne efterfølgende i DK og sendte en kopi af den svenske registreringsattest til SKAT. Ventede 3 uger og fik pengene på en check.
  5. Annems

    Blå mandag i Malmö

    Jeg har en kollega, hvis søn skal konfirmeres lige om lidt. Han vil gerne sammen med et par kammerater til Malmö på blå mandag, og så i Tivoli om aftenen. Nu er problemet at jeg ikke helt ved hvad jeg skal anbefale et par knægte i den alder og lave i Malmö. Forslag anyone?? Hvad kunne man fortage sig på blå mandag i Malmö??
  6. Annems

    Utæt terrasse :(

    Vi har 2 gange haft Anticimex ude og kigge på noget. Jeg vil sige: ring til Anticimex og snak med dem. Du kan ikke tabe noget. Hvis det ikke er noget de kan blande sig i det, fortæller de dig det og det har stadig ikke kostet dig andet end en opringning.
  7. Vi er desværre forhindrede i at møde op i år. God fornøjelse. Anne og Jakob
  8. Du kan ikke få reg. afgiften fra SKAT før du viser en registrerings attest fra et andet land. Så eksport uden indregnistrering i andet land giver ingen penge...
  9. Det er korrekt. Det tillader de ikke. Og de fleste forsikringsselskaber vil heller ikke forsikre din bil når du har udenlandsk adresse. Vi snakkede med forsikringsselskabet og fik nogle måneder ekstra, da der var ventetid på registreringssyn. Og CRM hørte vi ikke fra, måske fordi der stod i papirerne at den skulle eksporteres.
  10. Vi fik lavet ID-kort for 1 år siden i vores bank. Det eneste de krævede var en person med svensk ID der ville skrive under på at vi var dem vi sagde. Heldigvis har jeg en god kollega der har boet på Ön i 5 år.
  11. Vi fik sat en jordfelsbrytar på i forbindelse med at vi fik gulvvarme i badeværelset. Jeg har lige betalt regningen, som er på små 3000 SEK. (Aner ikke om det er dyrt eller billigt)
  12. Annems

    Gaspanna

    Jeg har sendt dig en PM.
  13. Annems

    Gaspanna

    Tilbuddet var på 50k SEK, og så skulle vi ikke røre en finger selv. Vi fik også tilbud fra Milton. De var dyrere og så skulle vi selv lappe hullet i taget fra den gamle skorsten.
  14. Annems

    Gaspanna

    Vi har i marts måned fået installeret et Weishaupt fyr (gaspanna). Og jeg har intet at klage over. Alt er forløbet fint. Både sælger og installatør. :) Vi var uden varme og varmt vand i 18 timer, men det var mest fordi vi også skulle have sat en radiator mere op. Kan klart anbefales....
×
×
  • Tilføj...