Jump to content

thsk

Members
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

thsk last won the day on January 7 2017

thsk had the most liked content!

About thsk

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/25/1971

core_pfieldgroups_99

 • Occupation
  Civilingeniør - Bygning
 • displayname
  Thore
 1. I Saxo bank går det fint :)
 2. Det kräver at du har et danskt nordnet depot. Det du skal göre er: 1 - Sät dine DKK ind i det danske depot 2 - Be Nordnet (via en besked) at overföre dine DKK til din DKK konto i ditt svenske nordnet depot 3 - Du veksler selv fra DKK till SEK når du vil via ditt svenske depot....
 3. Hej, Hvis du har et par slalom ski, gerne med tilhörende skistövler str 46, så vil jeg gerne leje dem i 5 dage. Nemmest hvis i henvender jer direkte till mig på tel 0708 453521 MVH Thore
 4. thsk

  Barsel

  Du får forældreorlov i henhold til de danske regler. Din kone kan få forældreorlov med et minimumsbeløb fra Forsäkringskassan i Sverige (ca. 3800 SEK efter skatt). Der er intet krav om tidligere arbejde :)
 5. thsk

  Barsel

  Du får forældreorlov i henhold til de danske regler. Din kone kan få forældreorlov med et minimumsbeløb fra Forsäkringskassan i Sverige (ca. 3800 SEK efter skatt). Der er intet krav om tidligere arbejde :)
 6. Jeg kan fint tage de danske "gratis" kanaler på Krankajen i västra hamnen, med en lille stueantenne. Er glad for at børnene kan se Ramajang. DR1 & TV2 har vi i stikket ligesom mange andre har i V.H.
 7. Udover Nordnet og Avanzas muligheder at føre valutakonto har Avanza nu taget det et skridt videre og har nu en "rigtig" valutahandel med mulighed for gearing. Spreadet på SEK/DKK er 0,08% og 25 ganges gearing er mulig. Så hvis man fx. mener at valutakursen på danske kroner er fordelagtig så kan man med ca. 3000 SEK på kontoen sælge de 50.000 DKK som så købes tilbage når kursen er lavere. Årlig rente på ca. 3,4% på udlån i SEK og evt. overskud skal beskattes med kapitalskat og underskud kan trækkes fra.
 8. På min bil står der et "normalt" dæktryk som jeg mener er ca. 2,4-2,5 bar og et Øko alternativ på 2,8 frem 3,2 bar bag. Jeg kører selv med 2,8 og 3,1 bar (dæk 225/55/17)
 9. Hmm, det skal jeg ikke gøre mig klog på. Dog kan jeg huske at afbetalinger på foreningens gæld kan bruges til den tid når man skal udregne et evt. overskud ved salget af din Bostadsrätt. Alltså at man skal betale skat af et lavere beløb fordi det (forholdsmæassige) afdrag på (fælles) lån kan fratrækkes i den faktiske salgspris (som jeg husker det).
 10. Ja, skandiabanken kan godt være lidt kringlede. På et tidspunkt havde jeg et boliglån på 2 mio SEK hos dem og jeg ansögte om et kreditkort og fik afslag. Efter et de havde fået bekræftet min (danske) indtægt og at jeg per telefon forklaret hvorfor jeg, stadig, ikke havde nogen registreret indtægt i Sverige, valgte de stadigvæk at fastholde afslaget. Jeg nævnte at de nok ville miste mig som kunde inkl. et lån på 2 mio, men de var iskolde. I løbet af en måned havde jeg skiftet bank...
 11. Prøv enten Dina försäkringar eller Aktsam, de plejer at være billige. Jeg betaler 3500 SEK/år for en 1/2 forsikring på en 3 år gammel Opel Insignia hos DINA. En helforsikring ville gå på ca. 6500 SEK/år hos Aktsam.
 12. Overvej en Opel Insignia. Jeg har lige købt en 2011, 130.000 km, 2.0 diesel med meget udstyr for 102.000 SEK Jeg har gode erfaringer med www.kvd.se hvor bilerne er godt beskrevet/testet Specielt de lidt mindre populære biler som OPEL kan købes billigt.
 13. Samme for mig. Efter henvendelse til dem fik jeg kreditten forhøjet til 15.000. Overvej også www.shellmastercard.se De giver 1% bonus på alle køb. Jeg blev oprettet med en kredit på 50.000. Jeg har heller ikke nogen registreret indtægt i Sverige.
×
×
 • Create New...