Jump to content

Persson

Members
  • Antal indlæg

    689
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Persson

  • Rang
    Advanced Member

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

  1. Du baserer dit argument på baggrund af et billed, fra en halvfesen hjemmeside (tilhørende en kørskole der udbyder hjælp til teori prøven), til trods for at der intet sted på siten fremgår at det er et krav at der rent faktisk står km på skiltet. Kikker du på bekendtgørelsen BEK nr 784 af 06/07/2006 (Status: Gældende) fremvises en hastighedstavle uden 'km' link - se under "C 55 Lokal hastighedsbegrænsning" Ligesom der heller ikke der fremstår nogle krav angående tilstedeværelsen af 'km' på skiltet. Men det er selvfølgelig individuelt hvilke krav man sætter til kvaliteten af sine kilder ..
  2. Netværk går vel ud over første led ?
  3. er der flere invites tilbage ?
  4. Der mangler vel også muligheden: "Har haft den, og ville ønske vaccinen havde været til rådighed før!"
  5. http://www.bygghemma.se/Inomhus/Innerd%C3%B6rrar/Enkeld%C3%B6rrar/Innerd%C3%B6rr%20L%C3%A4ttd%C3%B6rr%20Vit%20Sl%C3%A4t%20Gammal%20Standard/p-131311 denne ??
  6. Oplevede samme historie hos SIBA (mobilia) men med omvendt fortegn.. Ville bruge mit danske dk/visakort, og havde kun svensk kørekort. Den kombination ville de heller ikke godtage .. SIBA Svågertorp har indtil nu ikke haft nogle problemer med det..
  7. Da der er tale om en tilbagebetaling af en tidligere betalt afgift, kan det vel ikke regnes som en indtægt ?? Og hvis den svenske skat kan beskatte noget som helst her, er det vel kun den del af beløbet der er optjent mens man har været bosiddende i Sverige dvs i perioden 1998-2003. Eller ?
  8. De bedste hoteller for børn er dem hvor transporten til og fra parken er kortest. Klart hovedparten af tiden foregår alligevel i selv parken, og ungerne er totalt kørt i sænk når man kommer tilbage til hotellet (Det er de voksne også ..). Alle hotellerne er 100% gearet til børn, og restauranterne på hotellerne er designet og kørt med henblik på børn - Disney er udemærket klar over hvilke parametre der er vigtige i spillet om at tiltrække gæsterne til endnu et besøg.
  9. Prøv butikken der ligger ca 50 meter nede af gågaden (når man kommer fra trianglen) .. den ligger lidt inde i et hak på højre side. Og ellers må du bare komme lidt før og købe en til koncerten :-9 - Var så priviligeret at se Testament i kbh i går. Selvom de kun får 40 minuter til Priest Feast, så kan jeg med sindsro tilføje at de er 200% klar til at sparke røv endnu en gang !!
  10. Er det kun på din pc, eller gælder det alle komponenter på netværket ? Jeg oplevede det samme for 1 års tid siden, hvor årsagen viste sig at være et semi defekt netkort.
  11. Persson

    Cardsplitter

    Hey, Din løsning er ganske fin hvis man kun skal kunne se samme kanal på begge tv. Hvis man gerne vil kunne se to forskellige kanaler på samme tid, så skal man over i en løsnings type som enten benytter f.eks en wii cardsplitter løsning eller benytte et etup baseret på f.eks dreambox eller andre linux baserede digital bokse som understøtter cardsharing. Hvis man vælger sidste løsning skal man lige sikre at man får de rigtige model typer - (der findes til både DVB-S/C/T).
  12. umiddelbart kan det lugte lidt af et færdigt batteri - havde nogenlunde samme oplevelse sidste vinter
×
×
  • Tilføj...